2009 Haziran Anneleri!!

kızlar 5+3 oldum bende hiç bi belirti yok sizin durumlar nasıl

cnm bende sadece huzursuzluk ve fazla yeme var benım normalde bugun 6+1 ama dr daha kucuk dedı sen dr a gıttınmı

evetcnm benimde üç gün küçük çıktı 3 ekimde gittim bide 14 ekimde gitçez ben sanki hamile deil gibiyim hiç bişeyim yok maş.sen gittinmi cnm ne zaman gitçen bi daha

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerini,
Ben de çok husursuzum özellikle de geceleri, hiç ağrım olmadığı halde sürekli uyanıyor ve tekrar uyumakta da çok zorluk çekiyorum + sabah bulantılarım çok şiddetli.

bend euyumakta zorluk çekiyom bi de arada kasığıma çok hafiften ağrı giriyo

Ben henüz gitmedim dr'a, 6 hafta bittiğine görmek istiyor beni, siz gittiğinizde test vs. istedi mi?

canlarım ben ılk defa salı gunu gıttım kesemızı gorduk ama kalp atısı henuz yok ıste 2. bı mınık kese daha gordu dr onun ıcın yarın sabah bırdaha gıdıcez aslında cok heycanlıyım ama kendımı alıstırmak ıstemıyorum ıkıze cunku sonradan kaybedersem cok uzulurum

hayırlısı olsun cnm haber ver bizede

slm kızlar bende 14 ekimde kalp atışları için gitçem +3 olduk bugün sizin hamilelik nasıl gidiyo

ben de 14 ekimde gidecem kalp atışlarını duymaya inşallah bu sefer duyabiliriz
bu arada bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı

Bende henuz hic bulanti yok, olmasinida istemiyorum zaten zayifim birde yediklerimi cikartirsam ne olur bilemiyorum. Kreme ise baslamadim henuz.

Allah kolayliklar versin. Papatya0606 nin dedigi gibi toprak isteme demir eksikliginden oluyormus. Vitamin takviyesi aliyormusun?

Hosgeldin canim, hayirli olsun. Dedigin gibi Allah hepimizin yardimcisi olsun.

menzil gülü bende de aynı sorun var TSH değerim düşük doktor benden T3 ve T4 de yaptırmamı istedi....

Canim TSH in kac senin? Benim 0.03 cikti onceden hipotroid di simdi hipertroid oldu. Tefor kullandim 3 ay ust uste ve boyle cok dusmus. 1.5 icmedim teforu ama yinede yukselmedi bende anlamadim, o yuzden endiseliyim.

Ayy bende cok seviyorum baskalarinin yaptiklarini yemeyi. Kendim yapinca pek canim istemiyor.

Benim hicbir belirtim olmuyor sadece, bu sabah kasigimda agri oldu o kadar.

Kalp atisi icin ne zaman gideceksin dr. a?
slm kızlar bende 14 ekimde kalp atışları için gitçem +3 olduk bugün sizin hamilelik nasıl gidiyo

Canim 5 +3 mu oldun? Sali gunu dr. a gittiginde tam olarak kac haftalik olucak?

bend euyumakta zorluk çekiyom bi de arada kasığıma çok hafiften ağrı giriyo

uyku proplemim yok benim aksine fırsatım olsa hep uyumak istiyorum -tatlicadiarzu- arada benimde kasığım birden batıyorr aaaa oluyorum o nedense bi anlamış değilim :bbo:

kızlar bişey soracağım aranızda sigara kullanan var mıydı ve hala aradada olsa içiyor musunuz?

Ayyyy bu çok tatsız bir konu
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde yani geçen hafta bıraktım
Bu 1 haftada sadece 1 tane içtim ve onda da suçluluk hissettim ama canım sürekli istiyor ve sabırlı sigaradan tiksineceğim günü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…