2009 Haziran Anneleri!!

Bende henuz hic bulanti yok, olmasinida istemiyorum zaten zayifim birde yediklerimi cikartirsam ne olur bilemiyorum. Kreme ise baslamadim henuz.

Allah kolayliklar versin. Papatya0606 nin dedigi gibi toprak isteme demir eksikliginden oluyormus. Vitamin takviyesi aliyormusun?

doktorun tavsiyesi olan o kalsik ilaçları kullanıyorum canım:CüvCüv:

nasılsınız cici anne adayları? bende hala herhangi bi belirti yok bugün dr aradım 10 gün daha bekle ultrason için dedi bekliycez artık.. bugün felaket karnım şişti yemek bile yiyemedim patlıycak sandım dr olur alış dedi sizede oluyomu ?

nasılsınız cici anne adayları? bende hala herhangi bi belirti yok bugün dr aradım 10 gün daha bekle ultrason için dedi bekliycez artık.. bugün felaket karnım şişti yemek bile yiyemedim patlıycak sandım dr olur alış dedi sizede oluyomu ?

benimde karnım şiş aynen canım ya...ve inmiyorsenağlama:CüvCüv:ve gittikçede artacak bu şişkinlik,ay düşünemiyorum bile:CüvCüv::CüvCüv:ama olsun 8 ay sonrası alacağımız hediye için herşeye değer...:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar iyi akşmalar.
28 eylülde 3,kez aşılama oldum.12,gün yani dün test yaptırdım kan değerim 5,13 çıktı.tanıdık dr gbi testi tekrar et dedi.umarım haziran annesi olabilirim.eğer tutarsa 25 haziranda kavuşabilirim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm bence mutlaka 3 gün ayaklarının altına yastık koyarak yat hiçbirsey yapma.Bazı hamieliklerde olabiliyor.Doktorun varsa tel la arayıp sorsaydın keske.

drumla henüz tnışmadık ilk defa gidicem o yüzden telini de bilmiyorum ama az bişeydi geçti inş bir daha olmaz pazartesi gidicem allahın izniyle dra o zaman sorarım

allahım sağlıklı bebişler nasip et ize yarabbim:Saruboceq:sakin olmaya çalışıyorum çünkü ilk bebeğimi kaybettiğim için bunada bişey olursa diye korkuyorum fakat sakin olmak gerek elimden bişey gelmiyor sadece dua edip dikkat etmem gerek benneyaptımki

:emir_bebek:kavuşmayı çok istiyorum rabbim bu sefer boş çevirme beni:Saruboceq:

ben de bugun dr a gittim kızlar.çok heyecanlıydı.keseyi gördük.9 mm dedi dr.yolk kesesi olusmus.hersey yolundaymıs çok şükür.kalp atısını duyamadık.henüz erkenmiş.dr kalp atısını duymak için 10 gün sonraya gün verdi.bulantı hapı ve vitamin hapı yazdı sadece.tahlil falan istemedi şimdilik.vajinal ultrasonla bile zorla seçiliyordu yolk kesesi.son adet tarihine göre 5+4 haftalık ,keseye göre 4+6 haftalık hamişmişim.

:teytey:merhaba arkadaslar dün öğrendimki bende artık hazıran annesi oluyorum inş. 19 haziranda doğum inanamıyorum.ALLAH isteyen herkese versin.şuan hiç bişey hissetmıyorum sankı hamıle değilmişim gibi.bundan sonra hangi günler dr.gitmem gerekıyor araştırıcam artık hepinizi öpüyorum:CüvCüv:

seninkide hayırlı olsun canım.doktora gittinmi?

gittim canım 6 ekimde gittiğimde keseyi ye yolk kesesini gördük ama bebeği göremedik doktor çok küçük normal dedi.14 ekimde tekrar gidecem çok sabırsızlanıyorum bir an önce bebeğimi görmek istiyorum

kızlar benimde ilk kontrolüm bugün bakalım nolcak allahım hepimizin yardımcısı olsun 12 de randevum dönünce bende yazarım

güzel hamişler nasılsınız bu arada kızlar benim internette 6 haziran ama doktorda üç gün eksik çıktı 14 ekimde gidince sorcam herhelde 9 una verir

:teytey:merhaba arkadaslar dün öğrendimki bende artık hazıran annesi oluyorum inş. 19 haziranda doğum inanamıyorum.ALLAH isteyen herkese versin.şuan hiç bişey hissetmıyorum sankı hamıle değilmişim gibi.bundan sonra hangi günler dr.gitmem gerekıyor araştırıcam artık hepinizi öpüyorum:CüvCüv:
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsunn
kızlar benimde ilk kontrolüm bugün bakalım nolcak allahım hepimizin yardımcısı olsun 12 de randevum dönünce bende yazarım
hadi baklaım canım sağlıcakla gidin gelinnn

drumla henüz tnışmadık ilk defa gidicem o yüzden telini de bilmiyorum ama az bişeydi geçti inş bir daha olmaz pazartesi gidicem allahın izniyle dra o zaman sorarım

allahım sağlıklı bebişler nasip et ize yarabbim:Saruboceq:sakin olmaya çalışıyorum çünkü ilk bebeğimi kaybettiğim için bunada bişey olursa diye korkuyorum fakat sakin olmak gerek elimden bişey gelmiyor sadece dua edip dikkat etmem gerek benneyaptımki

:emir_bebek:kavuşmayı çok istiyorum rabbim bu sefer boş çevirme beni:Saruboceq:

Amin cnm icini ferah tut ve dediğin gibi rahat ol. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben inanıyorum iyi haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar az önce kan testi sonucum geldi bende hamişim rabbime şükürler olsun kucağima aldiğim günleride göstersin inş. Allahim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün.bende haziran annesiyim yani.

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.kendi günlerim aklıma geldi.hamilemiyim degilmiyim falan.çok zor günlerdi hele beklemek yokmu beklemek.ama allahıma şükür banada nasip etti hamileliği ve bir kızım olucak.6.ayımızdayız şu anda kızımla inşallah allahım sizlerede eridirr gördürür.çünkü onun kalbinin sesini duymak onun hareketlerini görmek ultrasonda hele heleeeee elini koyunca hissetmek kadar güzel bir duygu düşünemiyorum.

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.kendi günlerim aklıma geldi.hamilemiyim degilmiyim falan.çok zor günlerdi hele beklemek yokmu beklemek.ama allahıma şükür banada nasip etti hamileliği ve bir kızım olucak.6.ayımızdayız şu anda kızımla inşallah allahım sizlerede eridirr gördürür.çünkü onun kalbinin sesini duymak onun hareketlerini görmek ultrasonda hele heleeeee elini koyunca hissetmek kadar güzel bir duygu düşünemiyorum.

SAĞOL CANIM İNŞ.SENDE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN GÜZEL KIZINI CANIM SEN ŞİMDİ TECRÜBELİSİN SANA SORAYIM BEN 1SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM HAMİŞ OLDUĞUMU ŞAŞKINIM TABİ.BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM NE ÖNERİRSİN BANA BEKLİYEYİM Mİ? NEKADAR BEKLEYEYİM?HEMEN GİDEYİM Mİ?:CüvCüv:

nesecrin ne güzel allah kısmet ederse sende haziran annesisin yani. kan testi sonucunu yazarmısın canım?

Kızlar bende dr.dan geldım bılıyosunuz benım 2 kesem vardı,dr a gıttıgımde ilk basta 2.sonlanmıs dedı yınede bıraz moralım bozuldu,büyük olan bebişimin kalp atıslarını duyduk ınanılmaz bı duyguydu sonra dr aaaa bu ne falan dedı bensozumu gerı aldım dıger ıkızde duruyo ve kese buyuklugu 2 katına cıkmıs dedı ınanamadım sımdı haftaya cmtsını beklıycem 2.bebegımın kalp atısları ıcın ınsallah onuda duyarız cok heycanlıyımmmmmm

nesecrin ne güzel allah kısmet ederse sende haziran annesisin yani. Kan testi sonucunu yazarmısın canım?

evet canim netteki hesaplayicilar 18haziran diyo ama tabi belli olmaz.sonuç 319 canim normalde bugündü adet tarihim ne kadarlik oluyo

X