Bende henuz hic bulanti yok, olmasinida istemiyorum zaten zayifim birde yediklerimi cikartirsam ne olur bilemiyorum. Kreme ise baslamadim henuz.
Allah kolayliklar versin. Papatya0606 nin dedigi gibi toprak isteme demir eksikliginden oluyormus. Vitamin takviyesi aliyormusun?
nasılsınız cici anne adayları? bende hala herhangi bi belirti yok bugün dr aradım 10 gün daha bekle ultrason için dedi bekliycez artık.. bugün felaket karnım şişti yemek bile yiyemedim patlıycak sandım dr olur alış dedi sizede oluyomu ?
cnm bence mutlaka 3 gün ayaklarının altına yastık koyarak yat hiçbirsey yapma.Bazı hamieliklerde olabiliyor.Doktorun varsa tel la arayıp sorsaydın keske.
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin seninle son adet tarihizimiz aynı
benimde ilk hamileliğim
seninkide hayırlı olsun canım.doktora gittinmi?
kızlar benimde ilk kontrolüm bugün bakalım nolcak allahım hepimizin yardımcısı olsun 12 de randevum dönünce bende yazarım
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsunn:teytey:merhaba arkadaslar dün öğrendimki bende artık hazıran annesi oluyorum inş. 19 haziranda doğum inanamıyorum.ALLAH isteyen herkese versin.şuan hiç bişey hissetmıyorum sankı hamıle değilmişim gibi.bundan sonra hangi günler dr.gitmem gerekıyor araştırıcam artık hepinizi öpüyorum:CüvCüv:
hadi baklaım canım sağlıcakla gidin gelinnnkızlar benimde ilk kontrolüm bugün bakalım nolcak allahım hepimizin yardımcısı olsun 12 de randevum dönünce bende yazarım
drumla henüz tnışmadık ilk defa gidicem o yüzden telini de bilmiyorum ama az bişeydi geçti inş bir daha olmaz pazartesi gidicem allahın izniyle dra o zaman sorarım
allahım sağlıklı bebişler nasip et ize yarabbim:Saruboceq:sakin olmaya çalışıyorum çünkü ilk bebeğimi kaybettiğim için bunada bişey olursa diye korkuyorum fakat sakin olmak gerek elimden bişey gelmiyor sadece dua edip dikkat etmem gerek benneyaptımki
kavuşmayı çok istiyorum rabbim bu sefer boş çevirme beni:Saruboceq:
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.kendi günlerim aklıma geldi.hamilemiyim degilmiyim falan.çok zor günlerdi hele beklemek yokmu beklemek.ama allahıma şükür banada nasip etti hamileliği ve bir kızım olucak.6.ayımızdayız şu anda kızımla inşallah allahım sizlerede eridirr gördürür.çünkü onun kalbinin sesini duymak onun hareketlerini görmek ultrasonda hele heleeeee elini koyunca hissetmek kadar güzel bir duygu düşünemiyorum.
nesecrin ne güzel allah kısmet ederse sende haziran annesisin yani. Kan testi sonucunu yazarmısın canım?