Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende 2.kez dr a gıdıcem kalp atısı ıcın bu arada ikızlerım hala devam edıyormu onuda gorucez,bana dr vajınal ultrason yaptı bundan korkmayın sonucta esınızle ılıskıye gırmekle aynı sey ıcnızı ferah tutun,belirti olarak bende asırı huzursuzluk basladı ve halsızlık bu benı ınanılmaz rahatsız edıyor benım gıbı sıkıntılı hısseden varmı
canlarım ben ılk defa salı gunu gıttım kesemızı gorduk ama kalp atısı henuz yok ıste 2. bı mınık kese daha gordu dr onun ıcın yarın sabah bırdaha gıdıcez aslında cok heycanlıyım ama kendımı alıstırmak ıstemıyorum ıkıze cunku sonradan kaybedersem cok uzulurum
slm kızlar bende 14 ekimde kalp atışları için gitçem +3 olduk bugün sizin hamilelik nasıl gidiyo
Anne adayı arkadaşlarım günaydın:)
Belki çok erken ama merak ediyorum, aranızda çatlatma kremlerine başlayan var mı acaba? yada ne zaman başlamamız gerekiyor, 3aydan sonra deniyor, geç olmaz mı ki?
Birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum ama neyseki sabah bulantılarım başladı:)Vücudumun hiçbir reaksiyon vermesi daha kötü dr'da 20 sinde geldedi, daha 10 gün beklemek zorundayım ne kötü
kızlar herkese günaydın ben ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım yaa inanılmaz mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum sanki yer ayaklarımın altından kayıyor birde karnım aç ama hiç iştahım yok canım tuhaf tuhaf şeyler istiyor ilk hamileliğimde bunları yaşamamıştım hatta aş erme diye birşey yok deyip duruyordum rezil oldum en son canım toprak istedi durum baya vahim dün gece yarısı da bişey daha istedi eşim i uyandırdım sen o yemeği çok güzel yaparsın kalk yap dedi kalktım yaptım ama bir lokma bile yemeden geri yattım kokusu midemi bulandırdı ben açlıktan ne yapıcam bilmiyorum
ben de 14 ekimde gidecem kalp atışlarını duymaya inşallah bu sefer duyabiliriz
bu arada bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı
Canim senin ne kadarlik oldu tam olarak? Sali gunune dr. a gittiginizde ne kadarlik olacak?
günaydın arkadaşlar.
ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım.arife günü eczaneden aldığım testi yaptım 2. kırmızı çizgi çok belirgin olmasada vardı.bayramdan sonra hemen doktora gittim doktor ultrasonla baktı bebeği göremedi kan testi istedi allahtan kan testimde pozitif çıktı fakat ben degerleri bilmiyorum test sonuçları direk doktora gönderiliyor.doktor pazartesi gel dedi tekrardan salı günü gittim keseyi gösterdi ama ben bişey göremedim ufak bi karaltı vardıson sat tarihim 27 ağustos netteki linklere göre 6 +2 günlük hamileyim.muhtemel doğum tarihi 3 haziran. 8 -9 haftalık olana kadar bekleyip tekrar doktora gidecem umarım bu sefer keseyi bende görüp kalp atışlarını duyabilirim.suanda bi şikayetim yok sagdece sağ kasığımda haif bi ağrı var.tam hamile kaldığıgım dönemlerde bilmeden doktorun ayzdığı sakinleştirici ve kaşıntı ilacı kullanmıştım insallah bu bi sorun teskil etmez.allah hepimize yardımcı olsun.
menzil gülü bende de aynı sorun var TSH değerim düşük doktor benden T3 ve T4 de yaptırmamı istedi....
Ayy bende cok seviyorum baskalarinin yaptiklarini yemeyi. Kendim yapinca pek canim istemiyor.canım kan değerlerim çok güzel zannetmiyorum bence şımarıklık hihihi herşeyden midem bulanıyor komşuların getirdikleri çok hoşuma gidiyor keşke hergün getirseler o krem eczanelerde var canım ilaç değil kozmetiktir ama tüm dünyada kullanılan geçerliliği ispatlanmış bişeydir diğerinde hiç çatlağım olmamıştı bakalım bu sefer nasıl olacak sizin canınızda bişeyler istiyormu yoksa ben mi şımarıklık yapıyorum acaba
Kızlar bende 2.kez dr a gıdıcem kalp atısı ıcın bu arada ikızlerım hala devam edıyormu onuda gorucez,bana dr vajınal ultrason yaptı bundan korkmayın sonucta esınızle ılıskıye gırmekle aynı sey ıcnızı ferah tutun,belirti olarak bende asırı huzursuzluk basladı ve halsızlık bu benı ınanılmaz rahatsız edıyor benım gıbı sıkıntılı hısseden varmı
slm kızlar bende 14 ekimde kalp atışları için gitçem +3 olduk bugün sizin hamilelik nasıl gidiyo
bend euyumakta zorluk çekiyom bi de arada kasığıma çok hafiften ağrı giriyo
Merhaba arkadaşlar
bende salı günü dr gideceğim sadece idrar testi yaptırdım pozitif çıktı
çok heyecanlı vede tedirginim
kızlar bişey soracağım aranızda sigara kullanan var mıydı ve hala aradada olsa içiyor musunuz?