:teytey:merhaba arkadaslar dün öğrendimki bende artık hazıran annesi oluyorum inş. 19 haziranda doğum inanamıyorum.ALLAH isteyen herkese versin.şuan hiç bişey hissetmıyorum sankı hamıle değilmişim gibi.bundan sonra hangi günler dr.gitmem gerekıyor araştırıcam artık hepinizi öpüyorum:CüvCüv:
kızlar benimde ilk kontrolüm bugün bakalım nolcak allahım hepimizin yardımcısı olsun 12 de randevum dönünce bende yazarım
Merhaba arkadaşlar az önce kan testi sonucum geldi bende hamişim rabbime şükürler olsun kucağima aldiğim günleride göstersin inş. Allahim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün.bende haziran annesiyim yani.
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.kendi günlerim aklıma geldi.hamilemiyim degilmiyim falan.çok zor günlerdi hele beklemek yokmu beklemek.ama allahıma şükür banada nasip etti hamileliği ve bir kızım olucak.6.ayımızdayız şu anda kızımla inşallah allahım sizlerede eridirr gördürür.çünkü onun kalbinin sesini duymak onun hareketlerini görmek ultrasonda hele heleeeee elini koyunca hissetmek kadar güzel bir duygu düşünemiyorum.
Kızlar bende dr.dan geldım bılıyosunuz benım 2 kesem vardı,dr a gıttıgımde ilk basta 2.sonlanmıs dedı yınede bıraz moralım bozuldu,büyük olan bebişimin kalp atıslarını duyduk ınanılmaz bı duyguydu sonra dr aaaa bu ne falan dedı bensozumu gerı aldım dıger ıkızde duruyo ve kese buyuklugu 2 katına cıkmıs dedı ınanamadım sımdı haftaya cmtsını beklıycem 2.bebegımın kalp atısları ıcın ınsallah onuda duyarız cok heycanlıyımmmmmm
kızlar merhabalar benim cuma günü kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittim panik oldum iyikide gitmişim doktora hemen progestan verdi düşük tehlikesi oluşmuş kesenin kenarında kanama olmuş. allaha çok şükür şimdilik iyim 1haftalık rapor verdi evde yatacaksın dedi salı günü tekrar kontrole gitcem umarım iidir.. bhcg değerim düşmemiş 8500 çıkınca doktor süper dedi.
kendinize dikkat edin kızlar haber ederim gene..
evet canim netteki hesaplayicilar 18haziran diyo ama tabi belli olmaz.sonuç 319 canim normalde bugündü adet tarihim ne kadarlik oluyo
SAĞOL CANIM İNŞ.SENDE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN GÜZEL KIZINI CANIM SEN ŞİMDİ TECRÜBELİSİN SANA SORAYIM BEN 1SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM HAMİŞ OLDUĞUMU ŞAŞKINIM TABİ.BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM NE ÖNERİRSİN BANA BEKLİYEYİM Mİ? NEKADAR BEKLEYEYİM?HEMEN GİDEYİM Mİ?:CüvCüv:
menzil gülü canım seninde bebegin hayırlı olsun öncelikle.benim karnım 3.5 -4 aylıkken hafif hafif cıkmaya basladı.artık tutabilene aşk olsun.şuanda sizin de göbeginiz vardır biliyorum ama o bebek degil gaz.sakın bebek sanmayın.bebişler daha minnacık.bende öyle sanardım ama diilmiş.
tebrikler allah tamamına erdirsin cnmMerhaba arkadaşlar az önce kan testi sonucum geldi bende hamişim rabbime şükürler olsun kucağima aldiğim günleride göstersin inş. Allahim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün.bende haziran annesiyim yani.
ne güzel yazmışsın canım allah kucağınada almayı nasip etsn canımkızlar hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun inşallah.kendi günlerim aklıma geldi.hamilemiyim degilmiyim falan.çok zor günlerdi hele beklemek yokmu beklemek.ama allahıma şükür banada nasip etti hamileliği ve bir kızım olucak.6.ayımızdayız şu anda kızımla inşallah allahım sizlerede eridirr gördürür.çünkü onun kalbinin sesini duymak onun hareketlerini görmek ultrasonda hele heleeeee elini koyunca hissetmek kadar güzel bir duygu düşünemiyorum.
hadi bakalım canım 1.sini duymuşun 2.sinide duyarsın canım inş allah tamamına erdirsinKızlar bende dr.dan geldım bılıyosunuz benım 2 kesem vardı,dr a gıttıgımde ilk basta 2.sonlanmıs dedı yınede bıraz moralım bozuldu,büyük olan bebişimin kalp atıslarını duyduk ınanılmaz bı duyguydu sonra dr aaaa bu ne falan dedı bensozumu gerı aldım dıger ıkızde duruyo ve kese buyuklugu 2 katına cıkmıs dedı ınanamadım sımdı haftaya cmtsını beklıycem 2.bebegımın kalp atısları ıcın ınsallah onuda duyarız cok heycanlıyımmmmmm
kızlar hepnizi tebrik ederim dünya tatlısı bebişleriniz olucak.
inş. rahat bir hamilelik dönemi gecirirsiniz şimdi sizin yazılarınızı okurken bende ilk hamile oldugumu hemen buraya yazmıştım ve dogum yapana kadar hergün nette girip yazışmak paylaşmak cok güzel benim bebişimde daha 3,5 aylık27 haziranda dogdu allah hepinize kolay dogum nasip etsin inş.
Benim tavsiyem mutlu huzurlu sakin bir hamilelik gecirmeniz hamilelik döneminde nasıl geciriseniz bebeginiz dogunca öyle oluyor maşllah benim bebegim cok uslu ve sakin bu heycanla herşeyi almak istersiniz ama abartlı şeyler almayın bence hic gerek yok artık bebişlerinize aldıklarınızın resmini koyarsınız bizde sizin heycanınıza ortak oluruz inş. kızlar :dance:
gaz dimi o şişlik bende ne çabuk çıktı dedim çok rahatsız ediyo...bide 7 haftalıkken gittim dr demişsin kalp atışınıda duydunmu ozaman?
merhaba yeni haziran anneleri..ben eski haziran annelerniden..ama biliyosunuzdur bebegimi 40 günlükken kaybettim..neyse size bilmek istediginiz konularda yardımcı olabilirim..ve bir iki tavsiyem var..kesinlikle üşütmeyin.ve strese girmemeye çalışın elinizden geldigi kadar..ben sürekli arastırdım hamileliğimde ve batıl hiçbirşeye inanmadım..güzel sitelere bakıp doguma hazırlanmıştım(neffes ve ıkınma egzersizleri falan)neyse basınızı agrıtmayayım ama bir derdiniz olursa burdayım..hayırlı hamilelikler hepinize..
Cnm bendede oluyor karnım çok şişti.Üşütüyorum galiba.Özellikle ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum.Şimdiden 2 kilo aldım normal mi?
allah birdaha göstermesin canım çok geçmiş olsunyok üzülmeyin ama..ben onun için yazmamıştım..insanları üzmekten çok korkuyorum.zaten haziran anneleri sayfasında var konum..öyküm artık yok baslıgında..ben sadece herhangi bir sıkıntınızda yardım ederim diyorum..Allah sizlere göstermesin.evet dogduktan sonra 40.gün kaybettim.sahiden çok zor..
selen gaz şişkinliği cnm ben dün kötü oldum dr aradım alış olur dedi üşütmekten değil yani. bende 1 kilo almışım galiba şişlikten olabilir belkide