ya kızlar size birşey sorcam beni aydınların lütfen ben dün doktora gttm 4+5günlükken keseyi görmeye ve kan testini tekrarlatmaya karından baktı bana ama tam keseyi seçemediii daha yeni old. için dediii ama siz hep görmüşünüz ben nie görmedim nese bidaha kan verdim öncekini tam regl olmam gereken günde yaptırmıştım ilki 120,4idi 5gün sonra yani dün yaptırdığımda 1457 olmuş doktor gebelik devam ediyor haftaya gel dedi ama neden kesemi tam seçemedi anlamadım yoksa doktor mu uzman değil yaşıda genç bana bişeyler diyin lütfennn aklım takıldı
Canim kanda hcg binli rakamlardayken kese daha yeni olusmaya basliyormus, belkide yeni oldugu icin goremediniz, bencede bir dahaki gidisine insallah gorursunuz. Bende daha gormedim cunku daha dr. a gidemedim ama pzt. gunune randevum var ilk defa ve insallah hem kalp atisini hemde keseyi goruruz.
Kusura bakma ben senin bu yazini gormemisim. Daha yeni yeni birbirimize alisiyoruz onumuzde uzuuun aylar var. Insallah daha cok kaynasicaz Allahin izniyle.
Anne adayı arkadaşlarım günaydın:)
Belki çok erken ama merak ediyorum, aranızda çatlatma kremlerine başlayan var mı acaba? yada ne zaman başlamamız gerekiyor, 3aydan sonra deniyor, geç olmaz mı ki?
Birde bende hiç belirti yok diye üzülüyordum ama neyseki sabah bulantılarım başladı:)Vücudumun hiçbir reaksiyon vermesi daha kötü dr'da 20 sinde geldedi, daha 10 gün beklemek zorundayım ne kötü
kızlar herkese günaydın ben ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım yaa inanılmaz mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum sanki yer ayaklarımın altından kayıyor birde karnım aç ama hiç iştahım yok canım tuhaf tuhaf şeyler istiyor ilk hamileliğimde bunları yaşamamıştım hatta aş erme diye birşey yok deyip duruyordum rezil oldum en son canım toprak istedi durum baya vahim dün gece yarısı da bişey daha istedi eşim i uyandırdım sen o yemeği çok güzel yaparsın kalk yap dedi kalktım yaptım ama bir lokma bile yemeden geri yattım kokusu midemi bulandırdı ben açlıktan ne yapıcam bilmiyorum
kızlar en iyi kremlerden biri lierac pytolastil gel gerçekten çok iyidir tavsiye ederim
günaydın arkadaşım ben başlamadım daha ama hamileliğin ilk ayında başlamak gerekiyormuşş ve bana çatlaklara vazelinin çok ii geldiğini söylediler bilmiyorum ne yapsam ne kullansam bi fikri olan var mı acaba :uhm:
asinacigim gonlunu ferah tutmaya calis cunku hersey olacagina varir canim, bende cok endiseleniyorum, TSH im cok dusuk cikti bakalim pzt. dr. ne dicek.
ya kızlar size birşey sorcam beni aydınların lütfen ben dün doktora gttm 4+5günlükken keseyi görmeye ve kan testini tekrarlatmaya karından baktı bana ama tam keseyi seçemediii daha yeni old. için dediii ama siz hep görmüşünüz ben nie görmedim nese bidaha kan verdim öncekini tam regl olmam gereken günde yaptırmıştım ilki 120,4idi 5gün sonra yani dün yaptırdığımda 1457 olmuş doktor gebelik devam ediyor haftaya gel dedi ama neden kesemi tam seçemedi anlamadım yoksa doktor mu uzman değil yaşıda genç bana bişeyler diyin lütfennn aklım takıldı
günaydın arkadaşlar.
ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım.arife günü eczaneden aldığım testi yaptım 2. kırmızı çizgi çok belirgin olmasada vardı.bayramdan sonra hemen doktora gittim doktor ultrasonla baktı bebeği göremedi kan testi istedi allahtan kan testimde pozitif çıktı fakat ben degerleri bilmiyorum test sonuçları direk doktora gönderiliyor.doktor pazartesi gel dedi tekrardan salı günü gittim keseyi gösterdi ama ben bişey göremedim ufak bi karaltı vardıson sat tarihim 27 ağustos netteki linklere göre 6 +2 günlük hamileyim.muhtemel doğum tarihi 3 haziran. 8 -9 haftalık olana kadar bekleyip tekrar doktora gidecem umarım bu sefer keseyi bende görüp kalp atışlarını duyabilirim.suanda bi şikayetim yok sagdece sağ kasığımda haif bi ağrı var.tam hamile kaldığıgım dönemlerde bilmeden doktorun ayzdığı sakinleştirici ve kaşıntı ilacı kullanmıştım insallah bu bi sorun teskil etmez.allah hepimize yardımcı olsun.
Canim SAT in nedir ona gore ekliyim.