2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bebeğim bayagı ıyılestı...Rabbime şükürler olsun.aman ıshal salgınına dıkkat edın
geçmiş olsun canım sevindim
hayırlı olsun dişiniz hastaneye gitmeye korkar olduk artık ortadaki salgından dolayı
cok gerek olmadıkça gitmemek lazım aslında
kızzz hülya bebişlerimi kıskandın hayırlı olsun senn dişinde

hoş geldin canım o kadar panik olmayın kimi bebek sürekli kusar midesinide üşütmüş olabilir.
her zaman nerde bulucaz "annelerimizi tek başına idare etmeyi ögrenmeliyiz

Son düzenleme:
arkadaşlar ben anlamadım özel bir durumdamı yaptırıyorsunuz idrar testini yoksa rutin kontrollerin içindemi yapılıyor?ben şimdiye kadar hep aile hekimine götürdüm sadece kilo ve boyuna baktılar

caliptra doktorlar genelde bi proplem gördklerinde yapıyorlr cnm
bzde hiç yptırmadık çok şükür..

:roflol::roflol:evet canım bebişleri kıskandım bende diş çıkartıyorum baktımki nisadan tık yok en iyisi ben onun yerine çıkartayım dedim ama çook acıyo bide taa çenemden çıkıyo oda acı veriyo geçen sene sağ tarafımdaki çıktı bu sene sol tarafımdaki çıkıyo diş çıkarmaık ne zormuş bebişleri şimdi anlıyorum :roflol:

iyi akşamlar arkadaşlar.
uyku sorunumuzla ilgili bugün çocuk psikiyatristi arkadaşımla konuştum telefonda.1 haftadaır şiddetlendiğini söyleyince 1 haftadır sizin psikolojik durumunuz bi değişiklik oldumu diye sordu.uyku anksiyetesi geliştirdiğini,zorlamamam gerektiğini söyledi.hem hamileliğim çok sıkıntılı geçtiği için hemde doğum sonrası depresyonu yaşadığım için anksiyete seviyesi düşük biebebek ve çocuk olacak dedi(gerçi bende oyleyimdir).okuduğum kitaptada uykusuzluğunun nedni hem meme alışkanlığı hemde beslenme yetersizliği diye yazıyor.birkaç önerisi var yazaın.okumaya devam ediyorum daha.
annemle babamı çağırdım ankaradan çarşamba gelicekler.bi düzen oturtanda kadar kalıcaklar.canım kızım uykusuzluktan sızıp kaldı saat 7de..

independent cnm çok sevindim bebişinin düzelmesine bi anne olarak insanın içi burkuluyo evlatlarımızı hasta duyunca hepsine sağlık diliyorum.eflatun sanada allah kolaylık versin umarım biran evvel düzene girer uyku sorununuz ailenin yanında olması sana ve bebeğinede iyi gelecektir.çok çok geçmiş olsun bu arada hülyacım sanada.

kızlar nabr?ya gırıp gırıp okuyorum anca yazmaya fırsat kalmıyo maşallah muhabbet iyibugun.derin enterasan bı şekılde erken uyudu bu akşam kalkmazsa iyi.ben de şöyle acele etmeden bı duş aldım kremlendım falan mıs gibi:)) sabah d aşı olduk son 1 aşımız kalmıştı gecen haftadan.malum ateşi 39 a çıkıca geven hafta ertlemiştm birini.inşallah bu geceyı sorunsuz atlatırız.öptüm sizi.

slm canım ne yapalım canım bebeği uyuttuk ay mız mız durmadı bugün fitil verdimde uyudu aşısı vardı bugüün çok ağr yaptı sanırım benneyaptımki

slm canım ne yapalım canım bebeği uyuttuk ay mız mız durmadı bugün fitil verdimde uyudu aşısı vardı bugüün çok ağr yaptı sanırım benneyaptımki
kıyamam ay yazık yaa neyse artık 6 ay falan yok bı daha aşı.du ben de gıdıp bakayım ateşi var mı

benneyaptımki
kıyamam ay yazık yaa neyse artık 6 ay falan yok bı daha aşı.du ben de gıdıp bakayım ateşi var mı

bak tatlım ya bende kontol ediyom bugün uyku yok ALLAH inş ateş olmaz nasıl ağlıyo anlatamm çok ağrıyo herhalde yavrum benim

derin öyle olmuştu gecen hafta 1,5 saat falan non-stop ağladı en son fıtılle sızdı o da

günaydın kızlar ay benim oğlan bugün hiç uyumadı ateşte o biçim çok zor bi gece geçirdik

Herkese günaydıın,
Gününüz süper geçsin, bebişler uslu dursun, mamalarını ham ham yesin..
Kızlar tupperware ürünleri kullanan varmı, memnunmusunuz? Burda bir arkadaş satıyorda , bir kaç bişey aldım bakalım nasıl şeyler gelcek

selam zkıoalr.. herkese kocaman günaydınalr.. çalışn anneler belli oluyor.. hemen başlıyorlar topikte günaydınalr:))

günaydın kızlar....

yaaa sıze bısı soracam...
benım bebıs 5-6 kere sımdıye kadar yedıkten hemen sonra hepsını bırden kustu normalde cok nadır kusar... bu neyden kaynaklıyabılır? farklı bırsey vermedım ona cokta vermedım 6.5aylık böçcegim.... yardımcı olursanız cok sevınırım kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun tatlım midesini üşümüş olabilir

enfeksiyon olablr belki eda
devm ederse bi götr doktora derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…