- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
geçmiş olsun canım sevindimarkadaslar bebeğim bayagı ıyılestı...Rabbime şükürler olsun.aman ıshal salgınına dıkkat edın
hayırlı olsun dişiniz hastaneye gitmeye korkar olduk artık ortadaki salgından dolayıselamlarrrr
kızımla beraber sizlere bakalım dedikk
bizde bu sabah 7aylık kontrolumuz için hastaneye gittik.ama sabah erken gitmemize ragmen çok sıra vardı.geri döndük.önemli bi rahatsızlıgımız yok allaha şükür.sadece kilosuna ve idrar testine bakılcaktı.
buarada dün akşam bizimde ilk dışımız çıktı.tam halde değil ama ucu falan elimize geliyo.görünüyo.
bizim cadı anne baba demeden dede demeye başladı.bi takıldımı dededeede bi saat susmuyo.dedesini gördüğüde yok ama önce onu söyledi cadı.kolayına geldi demekki
kızzz hülya bebişlerimi kıskandın hayırlı olsun senn dişindemerhaba kızlar ayy benim kızımın dişi çıkmıyo ama bana diş çıkarttı 20 lik dişim çıkıyo ve acıtıyo yemek yiyemiyorum hemde nerden çıkıyo azranın ilk inciside hayırlı olsun canım bende rüyamda nisanın 3 tane dişinin çıktığını gördüm çok tatlıydı yaa benim kızımınki geç çıkıcak sanırım inş babasına çekmez dişleri benimkiler erken çıkmış onlarınki geç çıkıyo bide çürüyo eşimin bitane yeğerni var 1 buçuk yaşında çıkarttı dişini inş nisa öle olmaz diğer yeğenide geç yürüdü inş onlara benzemez kızım
merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim. bende bir haziran annesi olarak size bir kaç sorum var benim oğlum hazır mama dışında bir şey yemek istemiyor, hala emiyor oda uyku sersemiyken. arada kusuyor babamız panik oluyor kusmasını görünce zorla çok yediriyosun diye bana şarlıyo. doktorada götürdüm maşallası var yaşıtlarına göre iri biraz. şaşırdım artık ne yapıcağımı.çokta hareketli sürekli ordan oraya yuvarlanıyo. tek başıma idare etmekte zorlanıyorum valla ufff ya ben annemi istiyorum.
kızlar nabr?ya gırıp gırıp okuyorum anca yazmaya fırsat kalmıyomaşallah muhabbet iyibugun.derin enterasan bı şekılde erken uyudu bu akşam kalkmazsa iyi.ben de şöyle acele etmeden bı duş aldım kremlendım falan mıs gibi:)) sabah d aşı olduk son 1 aşımız kalmıştı gecen haftadan.malum ateşi 39 a çıkıca geven hafta ertlemiştm birini.inşallah bu geceyı sorunsuz atlatırız.öptüm sizi.
kıyamam ay yazık yaa neyse artık 6 ay falan yok bı daha aşı.du ben de gıdıp bakayım ateşi var mıslm canım ne yapalım canım bebeği uyuttuk ay mız mız durmadı bugün fitil verdimde uyudu aşısı vardı bugüün çok ağr yaptı sanırım benneyaptımki
kıyamam ay yazık yaa neyse artık 6 ay falan yok bı daha aşı.du ben de gıdıp bakayım ateşi var mı
günaydın kızlar....
yaaa sıze bısı soracam...
benım bebıs 5-6 kere sımdıye kadar yedıkten hemen sonra hepsını bırden kustunormalde cok nadır kusar... bu neyden kaynaklıyabılır? farklı bırsey vermedım ona cokta vermedım 6.5aylık böçcegim.... yardımcı olursanız cok sevınırım kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun tatlım midesini üşümüş olabilir