2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrrr
kızımla beraber sizlere bakalım dedikk
bizde bu sabah 7aylık kontrolumuz için hastaneye gittik.ama sabah erken gitmemize ragmen çok sıra vardı.geri döndük.önemli bi rahatsızlıgımız yok allaha şükür.sadece kilosuna ve idrar testine bakılcaktı.

buarada dün akşam bizimde ilk dışımız çıktı.tam halde değil ama ucu falan elimize geliyo.görünüyo.
bizim cadı anne baba demeden dede demeye başladı.bi takıldımı dededeede bi saat susmuyo.dedesini gördüğüde yok ama önce onu söyledi cadı.kolayına geldi demekki

hayırlı olsun azranın incisi :nazar:
emelcim bizimde yok diş daha son olsun güç olmasın boşverrr :)

bu arda bzm kontler ırem 6 aylık olunca gtmişt en son bidahaki 2 ay sonraaa
her ay değil artık..

merhaba kızlar ayy benim kızımın dişi çıkmıyo ama bana diş çıkarttı 20 lik dişim çıkıyo ve acıtıyo yemek yiyemiyorum hemde nerden çıkıyo azranın ilk inciside hayırlı olsun canım bende rüyamda nisanın 3 tane dişinin çıktığını gördüm çok tatlıydı yaa benim kızımınki geç çıkıcak sanırım inş babasına çekmez dişleri benimkiler erken çıkmış onlarınki geç çıkıyo bide çürüyo eşimin bitane yeğerni var 1 buçuk yaşında çıkarttı dişini inş nisa öle olmaz diğer yeğenide geç yürüdü inş onlara benzemez kızım

sağolun kızlar..
darısı sizin bebişlerin başına.ateşsiz agrısız atlatırsınız inşllh..
yalnız kızımın adı azra değil asyaopuyorumnanaktan
azra müminenin kızıydı sanırım

kızlar benim kızım hala parmak emiyo ya.hemde iki parmagını birden emiyo.
aynı durumda olan vardı.emziği hep yanına koyuyorum ama onu oyuncak sanıyo.oynuyo.napcam ben yaa.. artık bu parmak emmeden vazgeçmiycek galiba

sağolun kızlar..
darısı sizin bebişlerin başına.ateşsiz agrısız atlatırsınız inşllh..
yalnız kızımın adı azra değil asyaopuyorumnanaktan
azra müminenin kızıydı sanırım
ayy çok pardon arzcum saadet öle demiş benimde aklım onda kalmış canım yoksa biliyorum adını asyanın evet müminenin kızının adı onuda anmış olduk

niasada emiyo canım engelde olamıyoruz bırakırlar besbelli ne yapalım

niasada emiyo canım engelde olamıyoruz bırakırlar besbelli ne yapalım[/QUOT

asyanın hep eli agzında.parmagını agzına almadan uyuyamıyo.uykuya dalınca parmagını çıkarıyorum hemen aglayıp uyanıyo. nisada böylemi canım.bizimki baya bi emzik gibi parmak emiyo.

merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim. bende bir haziran annesi olarak size bir kaç sorum var benim oğlum hazır mama dışında bir şey yemek istemiyor, hala emiyor oda uyku sersemiyken. arada kusuyor babamız panik oluyor kusmasını görünce zorla çok yediriyosun diye bana şarlıyo. doktorada götürdüm maşallası var yaşıtlarına göre iri biraz. şaşırdım artık ne yapıcağımı.:emir_bebek: çokta hareketli sürekli ordan oraya yuvarlanıyo. tek başıma idare etmekte zorlanıyorum valla ufff ya ben annemi istiyorum.

hşgeldin aramıza cnm bende hazır mama yediyorum benimki emmiyo ama artık ek gıdalara geçtik onlardanda az az yiyo tabiki zorla ama napalım alışacaklar benim oğlumda kusuyo arada bir çok fazla kusmuyosa bişeyi yoktur merak etme hepimizin bebişi şımarık napalım anne olmak zormuş katlanıcaz yeterki sağlıklı olsunlaropuyorumnanaktan

Kızlar bizim bir akrabamız var, maddi olarak çok sıkıntıdalar , 2 aylık bebekleri var , ismide Emir
beşiği bile yok annesi kucağında uyutup yanında yatırıyor, burda bir arkadaşımdan beşik ayarladık gibi
birde Taha var ilkokula başlıyacak bu sene, biz kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizimde durumumuz pek iyi sayılmaz
ben düşündümki bebişlerinizin küçük kıyafetlerinden falan göndermek istiyen olursa adreslerini gönderebilirim, ama herkesin kendi düşüncesidir, yanlış anlamayın sakın, isteyen olursa bana özelden mesaj atsın

canım izde de aynı bi kız bebiş olsa aynı durumda hemen yollıcam, ama başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırız

merhaba kızlar ayy benim kızımın dişi çıkmıyo ama bana diş çıkarttı 20 lik dişim çıkıyo ve acıtıyo yemek yiyemiyorum hemde nerden çıkıyo azranın ilk inciside hayırlı olsun canım bende rüyamda nisanın 3 tane dişinin çıktığını gördüm çok tatlıydı yaa benim kızımınki geç çıkıcak sanırım inş babasına çekmez dişleri benimkiler erken çıkmış onlarınki geç çıkıyo bide çürüyo eşimin bitane yeğerni var 1 buçuk yaşında çıkarttı dişini inş nisa öle olmaz diğer yeğenide geç yürüdü inş onlara benzemez kızım

inşallah Allah söyletmiştir hülyacım, bizim de dişlerimiz çok kaşınıyo ama daha bikaç haftaya anca çıkar heralde,
Hülya(xxyd) ve arzu hayırlı olsun ilk incileriniz canlarım

arkadaslar bebeğim bayagı ıyılestı...Rabbime şükürler olsun.aman ıshal salgınına dıkkat edın

çok geçmiş olsun cnm, inşallah bi daha hastalanmaz bebişin

herkese merabaa, umarım herkesler çok iyidir

niasada emiyo canım engelde olamıyoruz bırakırlar besbelli ne yapalım[/QUOT

asyanın hep eli agzında.parmagını agzına almadan uyuyamıyo.uykuya dalınca parmagını çıkarıyorum hemen aglayıp uyanıyo. nisada böylemi canım.bizimki baya bi emzik gibi parmak emiyo.
evet canım emziği almıyo artık onunla oyun oynuyo eli hep ağzında yapacak bişi yok zamanla bırakırkar canım
merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim. bende bir haziran annesi olarak size bir kaç sorum var benim oğlum hazır mama dışında bir şey yemek istemiyor, hala emiyor oda uyku sersemiyken. arada kusuyor babamız panik oluyor kusmasını görünce zorla çok yediriyosun diye bana şarlıyo. doktorada götürdüm maşallası var yaşıtlarına göre iri biraz. şaşırdım artık ne yapıcağımı.:emir_bebek: çokta hareketli sürekli ordan oraya yuvarlanıyo. tek başıma idare etmekte zorlanıyorum valla ufff ya ben annemi istiyorum.
hoşgeldin canım benim kızımda aynısını yapıyo öğürüyı ve kusuyo bizim babamızda panik yapıyor bende ona kızıyorum böle böle alışıcak sadece mamayla yetişemezki gelişimi güzel olmaz azar azar ben mesala sebze çorbası yapıyorum yemek istemiyo öğürüyo ya azcık mamasından yada cici bebesinden katıyorum öle yiyor canım sade yemiyo bazen bide öle dene canım yer belki benim kızımda hiç durmuyo döne döne yürüyo desem yeridir hiç durmuyo

Olsun Müminecim, kalbinizin güzelliği düşünmeniz yeter,
Saadetin dediği gibi yardım meleklerine yazdım, ordan bişeyler gönderecekler galiba
Neslihan gözün aydın arkadaşım, bir daha hiç hastalanmaz inşallah

Hülyacım, Nisa ne tatlı olmuş öyle maşallah , yeni resminize bayıldım,
Batukosan hoşgeldin canım aramıza

X