Allah acil şifalar versin canım,çok geçmiş olsun....:Saruboceq:selam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........
kızlar beebişim ilk dişi patladı çok sevinçliyim ya bu kız hep kabız hiç bişeyde vermiyorum ya
cok geçmiş olsun canım üzüldümselam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........
kızlar beebişim ilk dişi patladı çok sevinçliyim ya bu kız hep kabız hiç bişeyde vermiyorum ya
selam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........
çok çok geçmiş olsun canımm..Allah'ım bebişlerimize sağlık versin.
şimdi nasıl olsu eymen kağan.rota virüz enf mu.aşı yaptırmışmıydınız.yoksa sizde bizim gibi yaptırmayıp ishal olanlardanmısınız.inşallah en hafif şekilde atlatır minik kuzu.
bizde acilden geldik.alya 2 gündür akşam uyumamak için çığlık çığlığa bağırıyor.uykusundan gözleri kaanıyor.ayağıma koyuyorum.sesi kısılana kadar ağladı.kendini geri geri attırıyor.çıldırdık eşimle.aynı kolik olduğu zamanlardaki gibi.kulak boğaz ve akciğerleri temiz.idrar testi istedi dr.onu bekliyoruz.inşallah temiz çıkar.dua edin kızlar bizim içinde olurmu?:çok üzgünüm:
Kızlar bizim bir akrabamız var, maddi olarak çok sıkıntıdalar , 2 aylık bebekleri var , ismide Emir
beşiği bile yok annesi kucağında uyutup yanında yatırıyor, burda bir arkadaşımdan beşik ayarladık gibi
birde Taha var ilkokula başlıyacak bu sene, biz kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizimde durumumuz pek iyi sayılmaz
ben düşündümki bebişlerinizin küçük kıyafetlerinden falan göndermek istiyen olursa adreslerini gönderebilirim, ama herkesin kendi düşüncesidir, yanlış anlamayın sakın, isteyen olursa bana özelden mesaj atsın
herkese selamlar.. hasta olan tüm bebişleirmize gçemiş olsuninsna çok kötü oluyor onalr hasta olunca (xxyhd inciniz hayırlı olsun.. darısı başımzıa olsun inşş..
günaydın arkadaşlar.idrar tesitini veremedik.inat etti alya yapmadı resmen.ağlamaktan sesi kısıldı gene.idrar poşetini bir çıkarttık.heryeri kıpkırmızı olmuş tahriş etmiş değdiği yerlerikafayı yicem artık.vazgeçtim idrardan bi süre.yarında aşımız var.burnumuz akmaya başladı.dün gece 1 saat bile uyumadım.biraz önce gene uyku öncesi savaşı yaptık.gözleri kapanıyor uykudan ama çığlık çığlığa bağırıyor.yastıktan atcam kendimi diye çorapları pijamasını çıakrıyor düşünün tepinmekten.canım iyice sıkıldı bu sefer.çünkü bağırdım bu sefer.ben bağırınca o daha çok ağladı.napcam bilmiyorum bi çocuk psikiyatristi bilen varmı?
canım yardım melekleri topiğine konu aç istersennn daha çok erkek aneleri görür böyleceKızlar bizim bir akrabamız var, maddi olarak çok sıkıntıdalar , 2 aylık bebekleri var , ismide Emir
beşiği bile yok annesi kucağında uyutup yanında yatırıyor, burda bir arkadaşımdan beşik ayarladık gibi
birde Taha var ilkokula başlıyacak bu sene, biz kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizimde durumumuz pek iyi sayılmaz
ben düşündümki bebişlerinizin küçük kıyafetlerinden falan göndermek istiyen olursa adreslerini gönderebilirim, ama herkesin kendi düşüncesidir, yanlış anlamayın sakın, isteyen olursa bana özelden mesaj atsın
filizcim geçmiş olsun, ateşsiz atlatırsınız inşallah sizde