2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah acil şifalar versin canım,çok geçmiş olsun....:Saruboceq:

kızlar merhaba, benim oğlumda sonunda uyudu , çok mızmızdı bu akşam çok yorgunum ama size bakayım öyle yatayım dedim,
Hülyacım hayırlı olsun inciniz,
Hasta bebişlerede Allah acil şifalar versin,
benim dayımın torunuda hastanede yatıyor ishal kusma ateş , salgın var galiba gerçekten..

cok geçmiş olsun canım üzüldüm
kızlar beebişim ilk dişi patladı çok sevinçliyim ya bu kız hep kabız hiç bişeyde vermiyorum ya

hayırlı olsun canım yakında bizimkide patlıycak sanırım baya kabarmış diş etleri

Kızlar bizim bir akrabamız var, maddi olarak çok sıkıntıdalar , 2 aylık bebekleri var , ismide Emir
beşiği bile yok annesi kucağında uyutup yanında yatırıyor, burda bir arkadaşımdan beşik ayarladık gibi
birde Taha var ilkokula başlıyacak bu sene, biz kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizimde durumumuz pek iyi sayılmaz
ben düşündümki bebişlerinizin küçük kıyafetlerinden falan göndermek istiyen olursa adreslerini gönderebilirim, ama herkesin kendi düşüncesidir, yanlış anlamayın sakın, isteyen olursa bana özelden mesaj atsın

canım ya geçmiş olsun.işallah çabuk atlatır.allahım korusun meleklerimizi

ay kıyamam alya hanıma.işallah temiz çıkar canım.noldu bu haziran bebişlerine ya.

dünürüm benimkiler hep kız kıyafeti.
ama diyer konularda yardım etmek isterim allah yardımcıları olsun.

iyi geceler kızlar buaralar giremedim ev işleriyle uğraştım daha da bitmedi.
ne nankör bu ev işi ya.yap yap hiç yapmamış gibi.

iyi geceler kızlar poyraz yeni uyudu bende yatıcam şimdi hasta bebişlere çok geçmiş olsun poyrazda hasta dr şurup verdi zor içiriyorum Hülyacım ilk inciniz hayırlı olsun off bizimkide çıksada rahatlasak biraz inş. bebişler bu gece huysuzlanmaz anneleride sabaha kadar deliksiz uyur neyse ben yatıyım sabahın ilk annesine günaydınopuyorumnanaktan

Günaydıın herkese ,
bugün güzel bir gün olsun ..
Melek dünürüm benim sağol düşündüğün için Şeniz

günaydın arkadaşlar.idrar tesitini veremedik.inat etti alya yapmadı resmen.ağlamaktan sesi kısıldı gene.idrar poşetini bir çıkarttık.heryeri kıpkırmızı olmuş tahriş etmiş değdiği yerlerikafayı yicem artık.vazgeçtim idrardan bi süre.yarında aşımız var.burnumuz akmaya başladı.dün gece 1 saat bile uyumadım.biraz önce gene uyku öncesi savaşı yaptık.gözleri kapanıyor uykudan ama çığlık çığlığa bağırıyor.yastıktan atcam kendimi diye çorapları pijamasını çıakrıyor düşünün tepinmekten.canım iyice sıkıldı bu sefer.çünkü bağırdım bu sefer.ben bağırınca o daha çok ağladı.napcam bilmiyorumbi çocuk psikiyatristi bilen varmı?

herkese selamlar.. hasta olan tüm bebişleirmize gçemiş olsuninsna çok kötü oluyor onalr hasta olunca(xxyhd inciniz hayırlı olsun.. darısı başımzıa olsun inşş..

herkese selamlar.. hasta olan tüm bebişleirmize gçemiş olsuninsna çok kötü oluyor onalr hasta olunca(xxyhd inciniz hayırlı olsun.. darısı başımzıa olsun inşş..

sagol canım darısı başınıza ama hiç uyutmuyolar valla bakalım ne olacak daha geçmiş olsun canım bende bagırıyorum ama elimde degilya

hepinizie çok teşekkür ederim arkadaşlar sagolun darısı sizin başınıza tam azcık uçları belli ama yine dün akşam uyumadım şimdi hasbam uyuyo

canım benim ya kıyamam uykusuzluktan kötü olmuştur ne sıkıntısı var acaba? bizde birkaç ayda bir idrar testi yaptııyoruz ben geçen sefer evden çıkmadan taktım hastaneye gidene kadar yapsın diye ama yapmadı arabada bekledik yapmasını yapınca hemen verdik istersen sende öyle dene..

Geçmiş olsun Alyaya , yavrucuk ağrısı var herhalde ,
calpol vermeyi denedinmi arkadaşım, belki rahatlar çişinide yapar
Allah yardımcın olsun..

canım yardım melekleri topiğine konu aç istersennn daha çok erkek aneleri görür böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…