slm hepinize...
oglusla size bakmaya geldik..hastalara gecmis olsun..
armin artik durmak bilmiyor..cok hareketli hatta hiperaktif bir bebek..
aglamiyor ama yerindede duramiyor..mama icerken bile bibenona tekme yumruk salliyor..:umursamaz:
buarada emekliyor..saksi cam cerceve herseyi saklar olduk..:bbo:
ve cok merakli...herseyi dinlemek,gormek,ellemek istiyor..
suandada mutfaga gitti hizla..babasinin telefonunun caldigini duydu...kafamçokkarıştı
bu bebekler bir alem..
neyseki uyku duzenimiz iyi..aksam on sabah on..kaydirigubbakcemile2
uzatmayalim..sizleri cook ooptuk..bebeisleride..soguklardan koruyun kendinizi ve bebisleri..:1hug:
hepinize selam annişler biz aşıımızı 30 aralıkta olduk aşıdan yana hiç sıkıntımız olmadı . ama son 2 gecedir kızım delirmiş durumda, uykusu o kadar düzenliydiki bu duruma alışmak gerçekten çok zor olacak bizim için umarım en yakın zamanda düzelirrrr
bebekleri böyle olan ark bilgi verin bu durum geçici bir kabus deyin lütfennnnnnn
Filizcim altıncı ay aşıları zor, daha 3-4 gün sürebilir ateşi, Calpol ver yavrucuk rahatlasın biraz
Arzucum bende buzluğa koyuyorum bazen , ama kalan olursa atıyorum , donmuş çözünmüş yiyecek bir kere ısıtılır
kızlar ilginiz için teşekkürlerfilizcim geçmiş olsun bizim drumuzda fitili önerdi o ateş nöbetleri oluyo ya onda bişi varmış o nöbetlenmeleri geçiriyormuş ben valla nisaya hep fitil veriyorum calpolda var ama hiç vermedim fitilde hemen geçiriyo ateşi düşüyo çok memnunum yani hem ağrı kesici hem ateş düşürücü o gece rahat yatıyo iğne olunca ateşi çıkıyo nisanında ama fitili atınca geçiyo
günaydın kızlar bizimde yarın aşımız var.sizden çok korktum şimdi.Aşıya gitmeden bebeğime calpol vereyim mi?Yoksa ateşlenirse mi vereyim ne dersiniz?
Günaydın arkadaşlar..
Çalışan anneler gelmiş bile :) Kolay gelsin kızlar hepinize..
Canım ben hep ateşlenince verdim, ateşi önceden önlemekte iyi değil dedi doktor
canım benım oglan suyu sevdıgı ıcın bardaktan bırseyler ıcmeyı sevıyor...bazen corbasını ıcmedıgı zaman sulandırıp bardakla ıcırıyom..kanıyo 3-4 yudum gıdıyo...ama sonra cakıyo davayı tabı...aventın gurme set bardaklarını kullanıyorum
Canlarım günaydın.
Uzun zamandır giremedim yine.
İşe başladım malum. Şimdilik 3. günüm. İdare ediyoruz. Allahtan evim yakında 3 kere filan gidebiliyorum günde. Ananemiz bizde kalıyor. Elif Hanım mutlu gözüküyor. Ama akşamları camdan beni görünce yaptığı şebeklikleri anlatamam resmen uçuyor sevinçten. Bizde haberler böyle...