Herkese günaydıın,
Gününüz süper geçsin, bebişler uslu dursun, mamalarını ham ham yesin..
Kızlar tupperware ürünleri kullanan varmı, memnunmusunuz? Burda bir arkadaş satıyorda , bir kaç bişey aldım bakalım nasıl şeyler gelcek
koyabilirsin tabi.tek tek bütün sebzelerden ekle bence.ben ıspanak bile ekliyorum.
ama benim cadı pek yemiyo.
kızlar geçen gün yaptıgım çorbayı mama kavanozlarına koydum.buzluga attım.hergün bi tane sabahdan çıkarıyorum.ama asya bazen yarısına kadar anca yiyo kalanını dökmekmi gerekir???
hani buzlukdan çıkarmış oluyoruz ya.bide benmari usulu ısıtıyorum.kalanını dökmelimiyim??
calpol ya da minoset veredin mi filizcim
gecmezse bi banyo yaptı ılık suyla
fitil değilde 4 saat arayla calpol verin diyor hemşire canım
evet mutlaka dök arzucum malum çözüldükten sonra en kısa sürede tüketmek gerekiyor dondurulmuş gıdaları yoksa bakteri üretiyor en güzeli günlük yapman... yaptığın çorbayı 48 saat içinde kullanabilir 2 gün yedirebilirsin...opuyorumnanaktankoyabilirsin tabi.tek tek bütün sebzelerden ekle bence.ben ıspanak bile ekliyorum.
ama benim cadı pek yemiyo.
kızlar geçen gün yaptıgım çorbayı mama kavanozlarına koydum.buzluga attım.hergün bi tane sabahdan çıkarıyorum.ama asya bazen yarısına kadar anca yiyo kalanını dökmekmi gerekir???
hani buzlukdan çıkarmış oluyoruz ya.bide benmari usulu ısıtıyorum.kalanını dökmelimiyim??