2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun eda benim kızımda eğer pütürlü ise kusuyor yiycekler ona da dikkat edin.

sagolun kızlar
caım mam degiştirdiysen ondanda kusar ben degiştirdim çok kustu eskiye döndüm üşütmüşde olabilir azcık nane limon ver iyi gelir

Herkese günaydıın,
Gününüz süper geçsin, bebişler uslu dursun, mamalarını ham ham yesin..
Kızlar tupperware ürünleri kullanan varmı, memnunmusunuz? Burda bir arkadaş satıyorda , bir kaç bişey aldım bakalım nasıl şeyler gelcek

canım ben kullanıyorum çok da memnunum babaannem çeyizimi tupperlarla doldurmuştu iyiki de öyle yapmış:) sende beğenirsin umarım..

ben peynir kabıyla cok fonksiyonel bi geniş kabını kullanıyorum içine yeşillikleri koyuyorum havası aldırdıktan sonra 1 ay gidiyor muhtesem kesinlikle kullan derim ben

Eda geçmiş olsun arkadaşım, bana pek normal gibi gelmedi, bir doktora götür istersen
Zeyon, Nazcım sağolun kızlar, bende çok amaçlıların iki boyunu aldım, indirimdeymiş, bunda peynirde koyabilirsin dedi arkadaş, peynir kabını damı alsam ayrıca ?

bebeğinin çorbasına pazı koyan varmı arkadaslar....patates havuc ırmık karısımına pazı koysam olurmıkı...kac haftadır patates havuc ırmıkyıyor bebişim...degoısıklık lazım

koyabilirsin tabi.tek tek bütün sebzelerden ekle bence.ben ıspanak bile ekliyorum.
ama benim cadı pek yemiyo.
kızlar geçen gün yaptıgım çorbayı mama kavanozlarına koydum.buzluga attım.hergün bi tane sabahdan çıkarıyorum.ama asya bazen yarısına kadar anca yiyo kalanını dökmekmi gerekir???
hani buzlukdan çıkarmış oluyoruz ya.bide benmari usulu ısıtıyorum.kalanını dökmelimiyim??

koyabilirsin tabi.tek tek bütün sebzelerden ekle bence.ben ıspanak bile ekliyorum.
kızlar geçen gün yaptıgım çorbayı mama kavanozlarına koydum.buzluga attım.hergün bi tane sabahdan çıkarıyorum.ama asya bazen yarısına kadar anca yiyo kalanını dökmekmi gerekir???
hani buzlukdan çıkarmış oluyoruz ya.bide benmari usulu ısıtıyorum.kalanını dökmelimiyim??

valla tatlım ben koymuyorum ama günlük yapıyorum hiççbir fikrim yok

arzucum benim oğlanın ateşi var nasıl düşürecem ya dün aşıdan sonra oldu

calpol ya da minoset veredin mi filizcim

gecmezse bi banyo yaptı ılık suyla

evet mutlaka dök arzucum malum çözüldükten sonra en kısa sürede tüketmek gerekiyor dondurulmuş gıdaları yoksa bakteri üretiyor en güzeli günlük yapman... yaptığın çorbayı 48 saat içinde kullanabilir 2 gün yedirebilirsin...opuyorumnanaktan

Filizcim altıncı ay aşıları zor, daha 3-4 gün sürebilir ateşi, Calpol ver yavrucuk rahatlasın biraz
Arzucum bende buzluğa koyuyorum bazen , ama kalan olursa atıyorum , donmuş çözünmüş yiyecek bir kere ısıtılır

ben corbaları günlük yapıorum kalırsa ertesi güne kullanıyorum ama dondurucuya atmadım hiç

X