Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FİLİZCİM belkı yardımcı olur . bız oglumla 12 de kalktıgımız ıcın 12 de kahvaltı verıorum.
arada anne sutu 3 de sebze corbası hergun degısıo tabı tarhana sebze , sonra gene arada anne sutu. 6 gıbı meyve verıorum ıcıne cevız koyuyorum. sonra gene anne sutu :) mesela dun aksam mandalına yerken verdım meme gıbı emdı mandalınayı posasını bıraktı arada agızına bısıler atıyorum gene su ıcıo bıde he bıde corbasına tereyag koyuyorum azıcık doktor onemlı oldugunu soledı. demırınıde meyvesının ılk kasınıgına koyuyorum . yogurt vrmıorum cunku oglumun inek sutune alerjısı var cok uzun oldu ama fıkır olur dıye yazmak ıstedım cnm :)
öf yaaa bıze daha vermedı kan ilacı 15 gun sonra falan başlarız dedi.
teşekür ederiz iremin güzel gözlü teyzesii Şeniz
off canım 60 70 kişi nasıl sığcak evineee
en önemlisii nasıl ikramlık hazırlıycannn bu kadar kişiyeee
nese canım bende böle yazarak seni strese sokmayımmm :hulya:
bizde bakalım şekerine canımmm buarayada koyyyy
öptümm tatlı kızını :ecrin_bebek:
ya şu ek gıda işini sıraya koymaktan bi hal oluyorumm hangisini yedircem hangi ara anne süt vercem,çorba,sebze püresi.yoğurt,kahvaltı,meyve püresi
dün milupadanda paket geldii
Canım herobabynin kini aldım ben onda su ile diyor ama bitince milupa 7 tahıllı alcam o sütle yapılıyormuş sanırım ozaman kendi sütümle yapıcambzde ayn damlaları kullanıyoruz cnmm
cnm 8 tahıllıyı gece biberonla mı veriyorsun birde suyla mı?
anne sütüyle versek olma sanırım değil mi?
gönderdklerinn içinde ondanda varr deniycem bndee
Allah kabul etsin canım.. Afiyet olsun..ben kaçtım kızlar misafirlerim gelir birazdan buyrun sizde gelin asure yaptım tatlı yerine
kapı kapı dagıtamam Ceylinde bende böyle düşündüm öptüm hepinizi
Dünürüm facebookta 31/12 yazıyor CADIARZU, olsun ilk kutlayan ben olmuşum :)ay kıyamam boncuk gözlüme.işallah ilerlemeden atlatırsınız canım
bende arada unutuyorum canım damlalarını zeynep ferro sanol sevmedi bizde ferrum aldık arada damlatıyoruz.dr kan tahlili normal dedi çok gerek yok arada damlat dedi.
bizimde 15 tatilde burdaki kadınlar zeynebe bebek görme günü yapcaklarmış 60-70 kişi var günde para toplanıp altın takıcaklarmış zeynebe.bende bebek şekeri yapmamıştım doğduğunda internetten malzemelerini sipariş verdimbugün gelicek güne kadar kendim yapıcam orda dağıtırım.ben bu kadar kadına ikram olarak ne yapıcam bilmiyorum laelaelaelaelae
6.aydan sonra süt doyurmuyormuş diyorlar ya Saadetçim ben 3 saati beklemiyorum ek gıdadan 1-2 saat sonra emziriyorumilk defa geldi ilk kaşığım seti arkadaşımm
ben şöyle yapıyorm irem düzeni bozmasa
sabah 9.00 da khvaltı
12 de anne sütü
3 de çorba yada sebze püresi
6 da anne sütü
araya yoğurtu sıkıştırıyorum
9 da anne sütüü
yne araya meyveyi sıkıştırıyorumm
böle oluoo ama irem bu aralar ek gıda almak istemiyor süt istiyorrr
bu saat ler yne 3 saat arayla ama mesala 9 da değil de 8 de böle değişyorr
en son ki öğünden sonrada sabah kalhvaltısına kadar 4 saat arayla anne sütü alıyor
Canım herobabynin kini aldım ben onda su ile diyor ama bitince milupa 7 tahıllı alcam o sütle yapılıyormuş sanırım ozaman kendi sütümle yapıcam
muhallebi kıvamında yapıyorum ama sade yemiyor ,bende yarım elma veya muz karıştırıyorum ozaman yiyor
Allah kabul etsin canım.. Afiyet olsun..
Dünürüm facebookta 31/12 yazıyor CADIARZU, olsun ilk kutlayan ben olmuşum :)
bebek şekerlerini koyarsın resmini, bende yapamadım kazada girdi ya araya içimde kaldı ikinciye kısmetse :hulya:
Birde ferrumu attım ben, içindeki maddelere bak istersen netten, kansorejen
metil paraben, probil paraben, gerçi şimdi herşeyin içinde var ama olsun koruyabildiğimiz kadar korucaz yavrularımızı, ferro sanol sadece demir canım,
ben güldürüyorum ağzı açıkken hüp bitti gitti :))
6.aydan sonra süt doyurmuyormuş diyorlar ya Saadetçim ben 3 saati beklemiyorum ek gıdadan 1-2 saat sonra emziriyorum
onuda şöyle test ettim, emzirdikten bir saat sonra ek gıda verdim yedi, tok olsa ağzını açmaz imkanı yok, demekki tam doyurmuyor artık
ben bugün yarım kabak bi küçük havuç bi küçük patetes az biraz brokoli ve karnabaharlı çorba yaptım az önce de yedik bi kase cok koyu yapmadım üzerine küçük çaybardagının yarısı kadar yourt yedi şimdi oynuo
dün tarhana yapmıştım canım
yarında ıspanak pırasa bulunan bi çorba yapcam
fılızcım ben sımdı sebzelı tarhana yptım bayıldı resmen :) havuc ve patatesı kaynattım robottan gecırdım sonra 1 corba kasıgı tarhanayı 2 corba kasıgıyla ıslatıp erıttım ıcıne azıcık tereyag sonra hopp corbanın ıcıne 5 dakıka daha kaynadı okadar :) cok sevdı bnde sevdım valla azıcık kaldı tabakta tuz koyup ben yedım cok guze olmus :)
yarında ıspanaklı pırınclı yapıcam ıcıne azıcıkda yogurt koyucam corbanın ,
fılızcım ben sımdı sebzelı tarhana yptım bayıldı resmen :) havuc ve patatesı kaynattım robottan gecırdım sonra 1 corba kasıgı tarhanayı 2 corba kasıgıyla ıslatıp erıttım ıcıne azıcık tereyag sonra hopp corbanın ıcıne 5 dakıka daha kaynadı okadar :) cok sevdı bnde sevdım valla azıcık kaldı tabakta tuz koyup ben yedım cok guze olmus :)