2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fılızcım benım doktorum robot kullanmamda sakınca gormedı sonucta sebzelerıde bıcakla soyuyoruz ben ılk zamanlar cok pımpırıklıydım ama corbayı robottan gecırıyorum valla mıs gıbı oluyo tarhanayı sonradan eklıyorum zaten kucuk onlar kayboluyorlar he bıde bızım doktorumuz uno ekmegın buyumek olanından ver dedı ıcınde vıtamın varmıs cok degıl tabı gunde yarım dılım corbasına bırazda ondan eklıyorum yıyo masallah :)

Canım sizinkiler mayıs doğumlularmış, ben bir tek haziran doğumlular var sanıyordum topikte. Onun için öyle yazdım. Musluk açıkmı kaldı sizin.

CEYLINCIM masallah kuzuna kılosu bayag ıyı masallah :) bızde 3. dozumuzu gecen gun yaptrdık.2 4 ve 6 ayında yapılan 1 yasına kadar rahatlıycaz artık atessız :)
teşekkür ederiz canım evet kilosu iyi ama boyuda uzun o yüzden tombiş durmuyo
hatta ben bu aralar zayıfladı herhalde diyodum tam 1 kilo almış boyu uzadığı için zayıflamış gibi gelmiş banakaydirigubbakcemile3

ya kızlar artık ögün araları 4 saat olmalı canlar ve sadetçim çok veriyon kız o çocuk zor er açıkmıyo 4 saat yapasan iyiolur ben 4 saatte veriyorum 3 saat olunca emdiriyorum sonrada 4 saatteek gıda sını veriyoru çabuk sıkılır bak yogurduna meyveleri ekle hem ögün uzatmazsın ben mesala sabah kalkınca emiyo sonra uyuyo kalkınca kahvaltı veriyorum 3 saat sonra emiyo 4saattede çorba veriyorum yine ayn ara emiyo sonra yogurt yogurtuna meyve koyuyorum sonra yine aynı ara emiyo işte mam veriyorum mamsınıniçine 8 tahıllı koyuyorum okadar çabuk sıkılır kızlar aartık sebze çorbalarına ıymada ekleyin rondadan çekin

kızlar artık bebekler büyüyo ve 4.saat olmalı ve daha ii yiyolar ozaman

ne demek istediğini anlamadım
fazla derken ,,,
arkadaş sordu yazdm
allahın mucizesine garipser gbi yazman lmaz:
brz daha konuyu açar msn CADIARZU

yok canım tabıkı garıpsemedım...arkadas benımkı az dıye kendını kotu hıssetmesın dıye soylemedım.senınkı cıdden fazla.bazılarının sutu baya fazla oluyo...bu cok guzel bısey...ama bu o arkaasınkının yeterlı olmadıgı anlamına gemıyo..bunu demek ıstedım....yanı anlayacagın su bızımkı az degıl senınkı fazla....bunda kotu bısey yokvereliniortak

kızlar artık bebekler büyüyo ve 4.saat olmalı ve daha ii yiyolar ozaman

Ya benimki acıklıktan ağlıyor ek gıda veriyorum yiyo biraz sonra ağzını açmıyor numararan ağlıyor bende emziriyorum iyide emiyor. ek gıdayla karnını doyuramıyorum yada doyuyorda emmek mi istiyor. gerçi az yiyor ama ne bilim, ne kadar yemesi gerekiyor ki, çeyrek kase çorba yedi, yarım kutu baby mıx yoğurt yedi üstüne de emdi, sence?

ASKKIRINTISI bence ıyı canım ya cok dert etme zamanla alıscaklar hergun verıcez onlarda yavas yavas alısacaklar benım oglumda yarım kase corba ıcıyor sonra gene benı emıyor yanı hem su nıyetıne hemde alısmıs artık emmese bıle mememde ole beklıyor :)

çok gğüzel başka nezaman veriyon ondan sonra 4 saat olmalıki arada emsin yine sonra yemşiyo diyoruz

Canlarım.. merhaba...
hepinize bebişlerinizle sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar dileriz oğluşumla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…