2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse uğramamış bugün
bizde ablamla bebek görmeye gittik.
mert misafirliklerde hiç uyumuyor, uyumayınca da rezil ediyor.
eve yeni geldik emerken hemen uyudu.

açıktık, hazır mantı yapıcam umarım mert yeri makarnayı pek sevmiyor.
 
benim kardeşim psikolog olacak. Çocuğa, örneğin "hadi, odadan pembe t-shirt ünü getir" dedğinde yapabiliyorsa tuvalet eğitimine hazırdır diye öğrenmiş.

elif merhaba hem izmirdesin hem de öğretmensin:)) aynı ben.nerdesin izmirde ve ne öğretmenısın?ben k.yakada oturuyorum ing.öğretmeniyim.
aliağa dayım, ve ben de ing. öğretmeniyim:)

valla ben de çok direndim bağlamamk için ama dün salonun dolaplarını bağladım. yoksa porselenlerim kazaya kurban gidecekti.
 
ya kızlar sizinkiler ıslak mendille altını temizlrken bağırıyormu, benimki bezini açınca bağırmıyor ama ıslak mendil değince sinirleniyor. bezini bağlatmak istemiyor.
 
muz ya da şeftali seviyorsa onları ezip labneyi karıştırabilirsin belki.

2-4 yaş diş fırçası almıştım biraz uğraştı sonra bıraktı. dün de markette 0-2 yaş gördüm ne farkı var bilmiyorum ama bir ara onu da alıcam.

yumurtayı kaç günde veriyosunuz kızlar
bir gün yumurta bir gün peynir veriyorum.

aynen. peynirli çubuk veriyorum ben tokken.

benim en son menüm şöyleydi:
domates çorbası
dana rosto-püre-pilav
sodalı börek
zeytinyağlı taze fasulye
karışık sebze salatası (bu çok beğenildi, portakal ağacından almıştım tarifi)
kuru cacık
yeşil salata
humus
şeftali soslu muhallebi (bu da çok değişik geldi misafirlere)

Senin menüde güzel bence

Benim kız daha bir kaç gün önce pipet kullanmayı öğrendi. Ben de sütü denicem öyle

ya kızlar sizinkiler ıslak mendille altını temizlrken bağırıyormu, benimki bezini açınca bağırmıyor ama ıslak mendil değince sinirleniyor. bezini bağlatmak istemiyor.
Bazen yapıyor.
 
ya kızlar sizinkiler ıslak mendille altını temizlrken bağırıyormu, benimki bezini açınca bağırmıyor ama ıslak mendil değince sinirleniyor. bezini bağlatmak istemiyor.

canım sizinki iyimiş altını alırken yatıyormuş bizimki onu bile yapmıyo
altını ayakta değiştiriyoz kaka yapsa bile çok zor oluyo ama ne yapacan inat asla yatmıyo yere
 
kızlar günaydın;
daha önce söylemiştim 2.ye hamileyim diye.ilkinde genel sezeryanla doğum yaptım.bunda ise epidural sezeryanı düşünüyorum cesaret edebilirsem.aranızda varmıydı epidural sezeryan olan unuttum da
bu arada bebişimin cinsiyeti kız.ilki erkekti.Allah gönlüme göre verdi.erken doğum riskim var bunda da çok erken başladı.inşallah zamanında doğururum((((((
 
Günaydın.
Ben epidural sezaryen olmuştum. Çok memun kaldım. Sadece iğnenin girişi sırasında biraz gerilmiştim ama anestezi ekibi o kadar iyiydiki beni çok rahatlattılar. Ne güzel, ben de 1 kız 1 erkek istiyorum, çoğunluk gibi. Sağlıkla gelsin inşaallah.
 

hayırlı olsun canım
 
Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun epidural sezaryanı öneririm bende bende oldum öyle çok kalaydı ve çocugunu anında görüyosun bence onuseç igneyide duymuyosun yaparken çok ince saglıkla alırsın inşllah bebgini canım
 
He bide ahmircim benim yan odamdada genel olan vardıo kadın uyanmmaışdaha narkozdan bebk nasıl aglıyodu ememk istiyo ama akdın kendine gelmmeişki susturamadılar
 
maşallah hülyacım benim kızımda 14 ayını doldurdu darısı büyümelerine inşallah

ben genel anestezi ile doğurm yaptım
ama 2.çocuğumu epiduralle doğurmak istiyorum Allah izin verirse
 
slm kızllar biz geldik...
ahmırcım bende epdral oldum okadar rahattımkı sana anlatamam.
en ufak bır şikayetım bıle olmadı.insallah senınkıde öyle gecer canım
 
kızlar hepinize teşekkür ederim.biraz rahatladım.ilkinde zorluk çekmedim genel olduğu halde.ama bunda bebeğimi görmek istiyorum.birde 1,5 yıl arayla 2. kez doğum yapacağım için korkuyorum.dişçinin bile acımadığı halde elini tutan ben epiduralde ne yaparım hiç bilmiyorum:))))))daha birkaç gün önce korkumdan dişimi çektirmeden dişçiden çıktımda((((kedi:
 
merhaba kızlar ?
gözün aydın ahmir kızın oluyomuş.
akşam vitamin verirken kızımın soluk borusuna kaçtı ay çok korktuk nefes alamadı kaç saat öksürdü zor attı
bi daha vermiycem sadece seven seas vericem dr. bize haftada 2-3 gün verin demişti ağır gelir demişti ama zaten bizimki yemiyo her gün aşırı versem bişey olmaz dimi sanırım ayşe her gün veriyodu ne kadar veriyorsunuz kızlar seven seas balık yağını. ben 2 tatlı kaşığı veriyorum öyle yazıyo içinde. hergün 1 tatlı kaşığı versem de olur di mi?
 
bizimki çok cadı oldu her şeyi anlıyo artık bir kere ay dede diyip ay ı gösterdim şimdi her akşam ayde diyerek onu gösteriyo bir de balkondaki ışık yuvarlak ay zannedip onu gösteriyo çok tatlı ya konuşmaya başladıkça çok şeker oluyolar
 
özlemcim maşallah kızına.
ben sadece minadex veriyorum,biz ailecek balık yemeyi sevmiyoruz seven seas in kokusu yüzünden veremiyorum aldım kalodı.ama vericem sanırım bende minadexle dönüşümlü olarak bir tatlı kaşığı vereyim diyorum.balık yağı için bana da doktor sabah akşam 1 kaşık dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…