2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inek sütü alerjısının belrtlerını bılmıyom mafoldumbenolabilir pınar ilk adım benımki:sinifsinif:ufffffffffffff bılemedım yaaa..

canım kızarıklıklar olur mesela yogurt yanagına degdıyse orası kızarır genelde yanakları kızarır canım

filizciim canım sende gel tabi :) atla ucaga ne iyi olur :)
canım çok isterim ama yazın izne geldiğimde yapalım onu ok :teytey:alkisalkisalkis
biz çalışalım siz gezin olmuyo ama böyle :KK43:
saadetçim maşallah sütüne canım, nazar değmesin, yarasın iremimize
bu arada bende gece tahılına başladım daha rahat uyuyor,
belki muhallebi dokunmuştur kuzuya

canım bende sendenim ya :kahve:

bebişlerine aşı olan arkadaşlar aşı 4 tane demi nasıl oluyo kol bacak ağız hepsi varmı bizim hiç ağızdan olmadı ya

merhaba annişler...
nasılsınız???
hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorummmm..
bizdede durumlar halen aynı yemek şavaşı veriyoruzzz..
hala dişimiz çıkmadı hiçde bi belirti yok..

Filizcim hepsi var kol bacak ağız, Allahtan bize 2sini ayrı 2sini ayrı birer hafta arayla yaptılar ama çok zor geçti ,çok ateşlendi
rota olmadınızmı siz, o ağızdandı ?
Arzucum bizdede diş yok daha, mızmızlıklar tam gaz devam

merhaba güzel annişler tatlı bebişler bizde aşıdan geldik geçende sağlıkocağında zatüre aşısı yoktu bugün yaptırdık ayy nasıl içerleniyo ağlıyo yavrum yaa bide dudaklarını büküyo hiç kıyamıyorum uyuttum şimdi birazdanda mutfağı toplıcam evi temizlicem yemek yapıcam nisa uyanır o zamana kadar nisayı doyururum oldu akşam eşim gelir yemek yeriz gün bitti amann hiçbişi anlamıyorum valla

kızlar bu arada ben hiç kilo veremiyorum
zayıflayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bir anlatsanızda bilgilensek :kedi:

merhaba annişler...
nasılsınız???
hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorummmm..
bizdede durumlar halen aynı yemek şavaşı veriyoruzzz..
hala dişimiz çıkmadı hiçde bi belirti yok..

iyiyiz güzelim sen nasılsın merak etme aynı savaş bizde de var bizim oğlanda devamlı alt dudağını emiyo salyası da çok akıyo alt dudak emmesi diş belirtisiymiş sabah bi arkadaş bahsetmiş bakalım

Filizcim hepsi var kol bacak ağız, Allahtan bize 2sini ayrı 2sini ayrı birer hafta arayla yaptılar ama çok zor geçti ,çok ateşlendi
rota olmadınızmı siz, o ağızdandı ?
Arzucum bizdede diş yok daha, mızmızlıklar tam gaz devam
valla tatlım biz olduk ama rota mı falan sormadım ama hiç ağızdan vermedi şimdiye kadar kol ve bacaktan hep
kızlar bu arada ben hiç kilo veremiyorum
zayıflayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bir anlatsanızda bilgilensek :kedi:

canım valla bende takıldım 62 ye hep aynı bilmiyom nasıl verilir bebişlerin emmesi devam ettikçe gitmez gibi geliyo aman olmaz veririz bebişler doysunda canları sağolsun kilo dediğin neki boşver biz böylede güzeliz:roflol:

ewttt sonunda geldkk ewimizdeyizzz..nasılsınız kızlarr.bebişler nasıll..
10 gündür izmirdeydmm.iyi geldi ama ewe dönmek fena yani..
neyse şöyle bir geçmişe bakıp geleyim.görüşürzz..

SEKERKIZ canım ekmek yeme , bol su iç , tursu-makarna-pılav-borek-kek-mayonez bunları cıkar hayatından okadar :) 7 ayda 18 kılo verdım ben sekerım dahada 5 kılo fazlam var :)22 kılo almıstım :KK43:

fılızcım rota yapılmadımı sıze acaba o agızdan verılen ozel bı aşı bı sor bakalım doktoruna

Filizcim özelden yaptırılıyor o 160 mı 200 tl mi öyle bişeydi fiyatı
Ecemcim sen manken gibisin fıstık, senin kadar olamam da bir 10 kilo versem ona bile razıyım
Hülyacım afiyet şeker olsun , bende de pırasa yemeği var ama kocişim yemiyor, ona patates kızartçam
hafta içi böyle uydurma şeyler yapıyorum işten gelince zor oluyor yemek yapmak

valla geçmişe pek bakamadım ama ecemcim ve diğer kızlar sağolun.drin iyi değil açıkçası.1,5 saate yakın non-stop ağladı yavrum ateş bı ınıyo bı çıkıyo dr u aradım hemen fitil alın dedı.annemi çağırmıştım allahtan.atladım arabaya aldım ağladı ağladı uyudu kucağımda.aşının etkılerı maalesef dedı dr:KK43: yolda da salağın bırı durmuş yolda korna çaldım acelenız mı var hanımeefendı dıyo evet dedım bekıceksıon o zaman dedi.bana bak dedım yukarıda çocuğum ateşli yatıyo bak bakalım dedım vuruyomuyum sana vurmuyomuyum.ay ınsanın gözu donuyo çocuğu mevzu olunca.bıde sutumu çözdürdüm içsin dıye ama ağlamaktan ıçmedı.ne kadar dayanır 130 cc.artık çıkmıyo da o kadar çok kıymetlı benım için:KK43:(

filizcim evet özel bi aşı o cok onemlı sımdı sen doktorunu ara o senı bılgılendırır gulıncım cokcok gecmıs olsun kıymam derıne allahım dermansız dert vermesınde hepımız yasıyoruz bu ates olayını artık sutunde sıfa olsun derıne ıns lıkır lıkır ıcer

X