2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bısey sorcam gece kızım kıvranmaktan uyuyamıyo..muhallebı agır geliyo sanırım.
süt ve irmikle yapıyorum.
üstune tum gece emıo ve harektsz kaldgı ıcın sanırım ya gaz oluyo yada mıgde şişio..
napmam lazım.dger turlüde cok kalkıyo gece..hıc kılo almadı zaten bu ay..çok emmesıne ragmen.
doktr hazır mama da verdırmıyomafoldumbenmafoldumben

bende sağıyom canım hep

canım kabak çorbasını nasıl yapıyon

canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma

canım sorum diğer sayfadaymış biraz önce ki yanlış oldu pardon

Bu 6. ay aşıları çok yordu bizleri, benimkide aşıdan geldikten sonra 1 hafta huysuzlandı, mızmızlandı hep, ama şimdi iyi, benimkinde hiç ateş olmadı ama artık 1 yaşına kadar aşı yok kurtulduk.

6 ay aşıları ağır mı oluyo bizimkinin 4 ocakta arkadaş ağır olan aşılar için aşı olmadan 30dk önce calpol ver demişti

ayyy çok çok geçmiş olsun kıyamam ben onu

canım evet bende muhallebiyi bi kere verdim nisaya o gece mızıldandı durdu bence ondan öledir canım ben hero babynin iyi geceler mamasını kullanıyorum yada cici bebeyle doyuruyorum karnını süt 1 yaşına kadar verilmiyo canım kansızlık yapıyo emince soruınu olmaz ama muhallebi gaz yapabilir genede sen bilirsin

benim kıızmda bazı çok mızldanıyor geceleri.. acaba muhallebidenmiki.. bende tahıllı vercem bu ara.. dün gece tahıllı yedi rahattı şülrü.. pek ağlamadı...

süt dediğin inek sütü değil dimi canım?o allerji yapıyor olabilir.

ben bu doktorları anlamıyorum.benim abimde dahiliye uzmanı doktor ki birsürü çocuk doktoru arkadaşı var.Bebeğine hep hazır şeyler yedirdi.Hazır mama verme hazır mama verme napalım süt yetişmiyorsa yavru büyümesin mi?

diğer kavanoz mamalarına gelince enazından onlar organikler.Milupanın güvenilirliği sabit.yaptığımız her çorba organik mi?

bana doktorum hazır verebilirsin ama taze sebze meyve kullansan daha iyi olur dedi.

6 ay aşıları ağır mı oluyo bizimkinin 4 ocakta arkadaş ağır olan aşılar için aşı olmadan 30dk önce calpol ver demişti

Benimki aşıdan önce iyiydi ama aşıdan geldikten sonra o gün rezil etti, pedifen verdim ben. Calpol hakkında çeşitli söylenti var bende pedifen veriyorum. Birde şey duydum aşıdan önce veya sonra ağrı kesici verdiğin zaman aşı vücutla savaşamıyormuş dolayısıyla etkisi azalıyormuş. Ama ben dayanamadım verdim aşıdan 1 saat sonra, sende bir bak aşıdan sonra ağrı sızı olmassa verme, olursa ver.Ben diğer aşılarında hiç problem çekmedim.

söylediğin iyi oldu canım sağol:dance:

GÜLıNCıM cok gecmışş olsun kıyamam bebısıne derınıde senıde optum kocmn :) bugun ızmırde hava cok gusel ya gulın gel cıkalım dısarı pınarımıda arayalım hadı kızlarrrrr bı plan yapınnn olmuyo ya böle evde :)))

inek sütü alerjısının belrtlerını bılmıyom mafoldumbenolabilir pınar ilk adım benımki:sinifsinif:ufffffffffffff bılemedım yaaa..

biz çalışalım siz gezin olmuyo ama böyle
saadetçim maşallah sütüne canım, nazar değmesin, yarasın iremimize
bu arada bende gece tahılına başladım daha rahat uyuyor,
belki muhallebi dokunmuştur kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…