2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlae şimdiden günaydın.biz gunduz 6.ay aşılarımızı olmuştuk gece ateşlendi derin.mama vermek için aldım kucağıma yanıyo yavrum hemne calpol verdım bıraz düşer gibi oldu 2 saat sonra gene baktım yukselmiş 38.3 dr u aradım valla gece 2 de bıraz dsha verebılırsın dedi.şimdi ölçtüm 37 düşüyo yavaş ayava.gene çıkmaz inşallah.ya 6 aydır ılk defa ateşlendi ay ne zormuş( dr demştı ama yaşı buyudukçeateşlenme ıhtımalı artar dıye doğruymuş demk ki

Ceylin neredeyse 1 aydır alt duduğını emiyor teni bembeyaz ve çok hassas dudagının altı kızarıp yara oluyormafoldumbenşişlikte var ama diş yok ortada daha

Ya birde birçoğunuzun bebekleri sabaha kadar acıkmıyor mu? Benimki sabaha kadar en az 3 kere kalkar emer.

benimki de 3 kere kalkıyo akşam 10 emiyo yatıyo 12.30 kalkıyo 3 te kalkıyo 5 kalkıyo emiyo sabahta 7 de kalkıp emiyo bu sabahta uyumadı 7 den bir ayaktayızmafoldumben uykum çok bölünüyo gece çok uykum var çok

geçmiş olsun canımmmm

herkese günaydın kızlarr..
sabah sabah çok snirliyim eşime yaa.alya'yı aşıya götürcez bugün.saat 9:30'u bekliyorz.
aşıya sabahtan gitceğimizi bile bilmiyor.hep ben götürmüştüm şimdiye kadar.işe gitcem diye giyinmiş.sonrada ben öğleden sonra diye biliyodum diyo.sabah 5 'e kadar alya 30 dk-1 saatte bir uyandı.ben kalkıp emzirip yatırıyorum.o sadece 6-7 arası baktı.7de ağlamasına kalktım zorla uyutmaya çalışıyo çocuğu.aldım oynadım.sonra verdim tekrar.ben ortalığı mutfağı topluyorum 2 dkda.ameleyim ya .bırak koksun heryer .bi baktım alyayı yatağına koymuş.kendide yatmış yatak odasında..çıldırcamm yaaa..çook sinirliyim..

canım ya erkekler anlamıyo bebek bakmaktan yoruluyolar sevmeye gelince seviyolar ama uzun süre dayanamıyorlar beceremiyolar benim eşimde biraz huysuzlansa veriyo anlamıyorum ben neyi var diyo bende o zaman oratalığı toplatıyorum bulaşık varsa onu yıkatıyorum sağolsun yapıyo onları yardım ediyo yoksa kaç parcaya bölüneceğiz. sende Alyaya bak o toplasın evi iş yapsın

Herkese günaydııın,
bugünümüz süper geçsin,
bebişlerimiz uslu dursun,
bütün mamalarını bitirsin,
mışıl mışıl uyusun
tıpış tıpış yürüsün

senı cok ıyı anlıyroum arkadasım, bir de ikincileri isterler, 1.ye baktilar ya 2. kaldi

uyumadı yaaaaaaa 10 dk uyudu uyandı bende sevinmiştim uyurum biraz diye bi çıksaydı şu dişler huyu değişti iyice

bende alıyım marketten sağol cnm..

((UOTE=Aşk Kırıntısı;10726204]Benim oğlanında eli sürekli kulağındaydı ve mızmızdı, bu yüzden doktora götürdüm acaba diş belirtisimi diye sordum doktorda bana ; kulak bir çıkıntıdır aynı burun gibi elini çıkıntılara götürmesi normaldir dedi, dişlerine baktı daha yok bişey dedi. Doktordan geldik 3 gün sonra dişi göründü, acaba bizim doktor bi halttan anlamıyor mu? Konyalı olan varmı aranızda kızlar.[/QUOTE]

ben varım canım konyalıyım neden sordun

benim eşimde konyalı ereğliden..

benim kzıda ateşlenmişti aşıdan sonra.. ilk defa.. insan kokruyor.. ama çabuk düştü canım. düşer merak etme..

herkese tocaman günaydınlarrr..

sağolun kızlar.maalesef sabaha karşı daha çok çıktı ateşi en son 38.8 di doktorunu radım gene başka bi şurup söyledi.eşim gitti nöbetçi eczaneden aldı sabah 5.30 neyse soyduk çırılçıplak yatırdık öyle6.30 gıbı düştü sızdı yavrum.evet insan korkuyo yaaa ne kadarlık canları var ki.aşkım benım öyle yanarken bıle gulumsuyodu bıze ağladım valla o guldukçe kıyamam(

Bu 6. ay aşıları çok yordu bizleri, benimkide aşıdan geldikten sonra 1 hafta huysuzlandı, mızmızlandı hep, ama şimdi iyi, benimkinde hiç ateş olmadı ama artık 1 yaşına kadar aşı yok kurtulduk.

kıyamam ona ben, yavrum benim. Pekmez verme bari canım, vücut ısısı yükselmesin.

yılbaşında ne yapıyosunuz kızlar biz evde pineklicez herzamanki gibi bi tek doğum günlerim aklına geliyo başkada bişi yapmaz hele 3. sene bitti adam iyice koyverdi kendini yaa :):)

hulyacim ben bayiliyorum senin yazdiklarina, cok gulduruyorsun beni, yanlis anlama nolur, cok dogal cok samimi geliyor yazdiklarin....bu arada biz de evde olacagiz. zaten okuldan 8de geliyorum. egeyi yika uyut besle sonra yemek ye derken 10 oluyor...yani esim istese de benim disari cikacak halim kalmiyor....kizlar sizin eneji durumunuz nasil, ben ayakta uyuyorum resmen, derste esneyesim geliyor, ogrencilerden utanmasam soyle masaya koyup kafami biraz dinlenecegim....anneme kardesime esime falan hediye alayim yilbasi icin dedim, 1 aydir erteliyorum, halim yok, insan alisverise de mi usenir? valla useniyorum, 2 gunum kaldi ,okul da ev de merkezi yerde degil nasil gidip alicam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Derine,
kıyamam yavrucuk çabucak iyileşir inşallah
bende ayakta uyuyorum ama yavaş yavaş alışıyorum bu düzene sanırım
başka çare yok ..

Fatoşçum hergünmü yıkıyorsun egeyi? ben pazar günleri birde hafta içi çarşamba günleri yıkıyorum
yetişemiyorum herşeye

ne demek istediğini anlamadım
fazla derken ,,,
arkadaş sordu yazdm
allahın mucizesine garipser gbi yazman lmaz:
brz daha konuyu açar msn CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…