Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminHerkese günaydııın,
bugünümüz süper geçsin,
bebişlerimiz uslu dursun,
bütün mamalarını bitirsin,
mışıl mışıl uyusun
tıpış tıpış yürüsün
[/COLOR]
,,,,,,
kızımla başbaşayım
geçen senede karnımda başbaşaydımm
şanssızlık bu olsa gerek eşim nöbetçiii maalesef mafoldumben
bende sağıyom canım hep
canım kabak çorbasını nasıl yapıyon
canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma
Bu 6. ay aşıları çok yordu bizleri, benimkide aşıdan geldikten sonra 1 hafta huysuzlandı, mızmızlandı hep, ama şimdi iyi, benimkinde hiç ateş olmadı ama artık 1 yaşına kadar aşı yok kurtulduk.
sağolun kızlar.maalesef sabaha karşı daha çok çıktı ateşi en son 38.8 di doktorunu radım gene başka bi şurup söyledi.eşim gitti nöbetçi eczaneden aldı sabah 5.30 neyse soyduk çırılçıplak yatırdık öyle6.30 gıbı düştü sızdı yavrum.evet insan korkuyo yaaa ne kadarlık canları var ki.aşkım benım öyle yanarken bıle gulumsuyodu bıze ağladım valla o guldukçe kıyamam(
canım evet bende muhallebiyi bi kere verdim nisaya o gece mızıldandı durdu bence ondan öledir canım ben hero babynin iyi geceler mamasını kullanıyorum yada cici bebeyle doyuruyorum karnını süt 1 yaşına kadar verilmiyo canım kansızlık yapıyo emince soruınu olmaz ama muhallebi gaz yapabilir genede sen bilirsinkızlar bısey sorcam gece kızım kıvranmaktan uyuyamıyo..muhallebı agır geliyo sanırım.
süt ve irmikle yapıyorum.
üstune tum gece emıo ve harektsz kaldgı ıcın sanırım ya gaz oluyo yada mıgde şişio..
napmam lazım.dger turlüde cok kalkıyo gece..hıc kılo almadı zaten bu ay..çok emmesıne ragmen.
doktr hazır mama da verdırmıyomafoldumbenmafoldumben
süt dediğin inek sütü değil dimi canım?o allerji yapıyor olabilir.kızlar bısey sorcam gece kızım kıvranmaktan uyuyamıyo..muhallebı agır geliyo sanırım.
süt ve irmikle yapıyorum.
üstune tum gece emıo ve harektsz kaldgı ıcın sanırım ya gaz oluyo yada mıgde şişio..
napmam lazım.dger turlüde cok kalkıyo gece..hıc kılo almadı zaten bu ay..çok emmesıne ragmen.
doktr hazır mama da verdırmıyomafoldumbenmafoldumben
6 ay aşıları ağır mı oluyo bizimkinin 4 ocakta arkadaş ağır olan aşılar için aşı olmadan 30dk önce calpol ver demişti
Benimki aşıdan önce iyiydi ama aşıdan geldikten sonra o gün rezil etti, pedifen verdim ben. Calpol hakkında çeşitli söylenti var bende pedifen veriyorum. Birde şey duydum aşıdan önce veya sonra ağrı kesici verdiğin zaman aşı vücutla savaşamıyormuş dolayısıyla etkisi azalıyormuş. Ama ben dayanamadım verdim aşıdan 1 saat sonra, sende bir bak aşıdan sonra ağrı sızı olmassa verme, olursa ver.Ben diğer aşılarında hiç problem çekmedim.
GÜLİNCİM cok gecmışş olsun kıyamam bebısıne derınıde senıde optum kocmn :) bugun ızmırde hava cok gusel ya gulın gel cıkalım dısarı pınarımıda arayalım hadı kızlarrrrr bı plan yapınnn olmuyo ya böle evde :)))