- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
müminecim dr a gösterdim..kontrole gitmiştik zaten bu durumu da söyledim bana kayısı suyu ver zeytinyağı içir fitili çok çok zorda kalmadıkça verme dedi..tam hatırlamıyorum ama altını açtı baktı ama taa poposuna kadar da bakmadı yanlış hatırlamıyorsam tabi..ben bakayım birazdan..sorma canım ya ben de kakasını yapınca aynı sen gibi kendim yapmıs kadar rahatlıyorum..
az önce de beni öksürük krizi tuttu..boğaz felç...bana uzaktan öyle bir bakışı vardı ki anlatamam..korktu ağladı yavrum benim ya...birsey oluyor sandı galiba..kaydirigubbakcemile3:asigim:
,,,,,,bende sağıyom canım hep
canım kabak çorbasını nasıl yapıyon
canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma
yılbaşında ne yapıyosunuz kızlar biz evde pineklicez herzamanki gibi bi tek doğum günlerim aklına geliyo başkada bişi yapmaz hele 3. sene bitti adam iyice koyverdi kendini yaa :):)
ben deep freeze de saklıyorum balkabagını hiç bi,şey olmuyor canımbırde arkadaslar balkabagı var bende bahce uretımı onu hep oğlum yesın ıstıyorum...onu boldukten sonra nasıl saklayabılırım buzlukta olurmu
ben de seni seviyorum gülincim <3<3<3<3<3<3hepinizi sevıyorum....içimden geldi de:))))))))
evet kabızlık gecici canım benm kızımda 4 ay sürdü son 2 aydır rahatız artık :) inş siinde gecermüminecim dr a gösterdim..kontrole gitmiştik zaten bu durumu da söyledim bana kayısı suyu ver zeytinyağı içir fitili çok çok zorda kalmadıkça verme dedi..tam hatırlamıyorum ama altını açtı baktı ama taa poposuna kadar da bakmadı yanlış hatırlamıyorsam tabi..ben bakayım birazdan..sorma canım ya ben de kakasını yapınca aynı sen gibi kendim yapmıs kadar rahatlıyorum..
az önce de beni öksürük krizi tuttu..boğaz felç...bana uzaktan öyle bir bakışı vardı ki anlatamam..korktu ağladı yavrum benim ya...birsey oluyor sandı galiba..kaydirigubbakcemile3:asigim:
tatlım maşallahya günde 1 kiloyu geçiyo o zaman benim o kadar değil ya 3-4 saatte bir 100 cc çıkıyo
diş çıkarma belirtileri ile bi yazık buldumm
okuyun bakalımmm belki fikir olur sizlerede
Kulakla oynamak tipik bir diş çıkarma göstergesidir.artık bu çok belirgin bi hareket haline gelmiştir.birçok bebek de diş çıkarırken alt dudağını emer.diş çıkarmanın ishale veya çok yüksek olmamakla beraber ateşin artmasına neden olduğu doğrudur.
Benim oğlanında eli sürekli kulağındaydı ve mızmızdı, bu yüzden doktora götürdüm acaba diş belirtisimi diye sordum doktorda bana ; kulak bir çıkıntıdır aynı burun gibi elini çıkıntılara götürmesi normaldir dedi, dişlerine baktı daha yok bişey dedi. Doktordan geldik 3 gün sonra dişi göründü, acaba bizim doktor bi halttan anlamıyor mu? Konyalı olan varmı aranızda kızlar.
ben varım canım konyalıyım neden sordun
Doktorumu beğenmiyorumda, konyada yaşayan arkadaşlardan doktor tavsiyesi alıcaktım ama sen bursada yaşıyorsun galiba değil mi_?