- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Canım balkabağı çorbasını dediğim gibi yıkayım doğruyorum küçük 3-4 parça ,birazda bulgur pişiriyorum kısık ateşte, blendardan geçirip zeytinyağı ekliyorum, benim oğlum seviyor maşallah ,birde bebeklere balkabağı çok faydalıymış
parçalar halinde nasıl veriyorsun kahvaltıyı ? ben birkere küçük bir parça ekmekle peynir vereyim dedim tıkanıyordu çok korktum,
karışım halindede yemiyor, en büyük sorunumuz kahvaltı
birde yoğurt yemiyor benim yavrukuşum , onuda arada yoğurt çorbası yaparak yedirmeye çalışıyorum
yaaa,kaç aylıksınız canım sız? bı de dişler çktımı?drin dun 6.ayını bıtırdı dış de yok mkorkuyorum boğazına takılır dıyedr da bu 15 gun yutma reflexını geliştiricez dedi.:bbo:
maşallah Ahmetimize canım, bizim kahvaltılarımız eziyet resmen , ağlaya zırlaya bir iki kaşık alırsa okadar işte
Bebek Beslenmesi ve Yulaf
kızlar yulafla ilgili , okumanızı tavsiye ederim
bende kahvaltısına koyucam artık
ıhlamurla veriyosun anladım kadarıyla mama içine diyolar bize ıhlamur ne kadar mesela
müminecim nasıl buldun canım keçi sütünü bende bulsam alıcam çok pahalıda olsa alıcam ama bulamıyorumki yaa yani keçi sütü anne sütüyle birebir onu içse bile ne kadar yararlı
sagolun cevap vren arkadaşlar inciler hayırlı olsun
biz 7ayı bitirdik halen bişeyyok hepsi birdenmi çıkacak ney anlamdım :)
selm arkadaslar az önce eymen kaganın bezınde ufak bır pembelık farkettım ne olabılır sızce ıdrar yolu ıltıhap falan olabılırmıkı dr ada ulasamadım
Geçmiş olsun arkadaşım belki pişik falan varsa ondandır, Allah şifa versin
balkabağını ben pişirip 2-3 kasesini buzluğa koydum, birgün sebze bir gün balkabağı veriyorum
kalanını tatlı yaptık yedik :))
sütaşın keçi peynirini denedinizmi kızlar, severmi acaba, alayım diyorum bu akşam giderken
müminecim nasıl buldun canım keçi sütünü bende bulsam alıcam çok pahalıda olsa alıcam ama bulamıyorumki yaa yani keçi sütü anne sütüyle birebir onu içse bile ne kadar yararlı