- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
müminecim dr a gösterdim..kontrole gitmiştik zaten bu durumu da söyledim bana kayısı suyu ver zeytinyağı içir fitili çok çok zorda kalmadıkça verme dedi..tam hatırlamıyorum ama altını açtı baktı ama taa poposuna kadar da bakmadı yanlış hatırlamıyorsam tabi..ben bakayım birazdan..sorma canım ya ben de kakasını yapınca aynı sen gibi kendim yapmıs kadar rahatlıyorum..
az önce de beni öksürük krizi tuttu..boğaz felç...bana uzaktan öyle bir bakışı vardı ki anlatamam..korktu ağladı yavrum benim ya...birsey oluyor sandı galiba..kaydirigubbakcemile3:asigim:
Benim oğlanda kabızdıi doktorumuz bağırsak düzenleyici şurup verdi ama benimkine içirmek mümkün olmadı, bende hem kendim kabızlık diyeti yaptım hemde oğluma kuru kayısı zeytinyağı havuç verdim, kabız yapacak şeylerden yedirmedim. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Birde ben vazalini yada zeytinyağını popusuna sürüp ovuyordum ama elimi sokmuyordum, birde bacaklarını yukarı kaldırıp elimde 5 dak kadar karına saat yönünde bastırarak masaj yapıyordum çıkarıyordu, şimdi düzeldi allaha şükür, geçici bir durum bence bütün bebeklerin başına geliyor.:Saruboceq: