2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

müminecim dr a gösterdim..kontrole gitmiştik zaten bu durumu da söyledim bana kayısı suyu ver zeytinyağı içir fitili çok çok zorda kalmadıkça verme dedi..tam hatırlamıyorum ama altını açtı baktı ama taa poposuna kadar da bakmadı yanlış hatırlamıyorsam tabi..ben bakayım birazdan..sorma canım ya ben de kakasını yapınca aynı sen gibi kendim yapmıs kadar rahatlıyorum..
az önce de beni öksürük krizi tuttu..boğaz felç...bana uzaktan öyle bir bakışı vardı ki anlatamam..korktu ağladı yavrum benim ya...birsey oluyor sandı galiba..kaydirigubbakcemile3:asigim:

Benim oğlanda kabızdıi doktorumuz bağırsak düzenleyici şurup verdi ama benimkine içirmek mümkün olmadı, bende hem kendim kabızlık diyeti yaptım hemde oğluma kuru kayısı zeytinyağı havuç verdim, kabız yapacak şeylerden yedirmedim. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Birde ben vazalini yada zeytinyağını popusuna sürüp ovuyordum ama elimi sokmuyordum, birde bacaklarını yukarı kaldırıp elimde 5 dak kadar karına saat yönünde bastırarak masaj yapıyordum çıkarıyordu, şimdi düzeldi allaha şükür, geçici bir durum bence bütün bebeklerin başına geliyor.:Saruboceq:

[/COLOR]
bende sağıyom canım hep

canım kabak çorbasını nasıl yapıyon

canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma
,,,,,,
yılbaşında ne yapıyosunuz kızlar biz evde pineklicez herzamanki gibi bi tek doğum günlerim aklına geliyo başkada bişi yapmaz hele 3. sene bitti adam iyice koyverdi kendini yaa :):)

kızımla başbaşayım
geçen senede karnımda başbaşaydımm
şanssızlık bu olsa gerek eşim nöbetçiii maalesef mafoldumben

Son düzenleme:
bırde arkadaslar balkabagı var bende bahce uretımı onu hep oğlum yesın ıstıyorum...onu boldukten sonra nasıl saklayabılırım buzlukta olurmu
ben deep freeze de saklıyorum balkabagını hiç bi,şey olmuyor canım
hepinizi sevıyorum....içimden geldi de:))))))))
ben de seni seviyorum gülincim <3<3<3<3<3<3
müminecim dr a gösterdim..kontrole gitmiştik zaten bu durumu da söyledim bana kayısı suyu ver zeytinyağı içir fitili çok çok zorda kalmadıkça verme dedi..tam hatırlamıyorum ama altını açtı baktı ama taa poposuna kadar da bakmadı yanlış hatırlamıyorsam tabi..ben bakayım birazdan..sorma canım ya ben de kakasını yapınca aynı sen gibi kendim yapmıs kadar rahatlıyorum..
az önce de beni öksürük krizi tuttu..boğaz felç...bana uzaktan öyle bir bakışı vardı ki anlatamam..korktu ağladı yavrum benim ya...birsey oluyor sandı galiba..kaydirigubbakcemile3:asigim:
evet kabızlık gecici canım benm kızımda 4 ay sürdü son 2 aydır rahatız artık :) inş siinde gecer

saadetçim maşallah sütüne...benim neredeyse kesildi kesilecek..eskisi kadar emmediği için azaldı iyice..zaten öyle pek sütüm yoktu..buna da şükür en azından ilk 6 ayı çıkarttık..
kızlar insallah dediğiniz gibi şu kabızlık olayı geçicidir..içim parçalanıyor.ondan daha fazla eziyet çekiyorum..az önce yaptı da biraz rahatladı uyudu şimdi.

diş çıkarma belirtileri ile bi yazık buldumm
okuyun bakalımmm belki fikir olur sizlerede

Kulakla oynamak tipik bir diş çıkarma göstergesidir.artık bu çok belirgin bi hareket haline gelmiştir.birçok bebek de diş çıkarırken alt dudağını emer.diş çıkarmanın ishale veya çok yüksek olmamakla beraber ateşin artmasına neden olduğu doğrudur.

dünür tek değilsin merak etme canım yılbaşında bizde pinekleyenlerdeniz..benimki bu tarz günlere önem vermez..:umursamaz:

bır sagmada 250 cc cok fazla bır sut oranı....benım bebişin kg alımı ıyı ben 4 saat calısıyorum ...sadec iş yerindeyken sagıyourm.emmesıyle arasından 3 saat gecıyor...120-180 cc arası degısıyor...yanı gunu gununu tutumuyor.3 saatte bır sag canım....ve 3 saatte 100 cc cok ıyı....zaten ek gıdalarda basladı...sutunu bıberonla almıyorsa kasık mamasıyla vermeyı dene...hipp in yulaflı bırde pırınclı kasık mamaları var...anne sutuyle karıstırabılırsın...bıberonla vermek ıstıyorsan kasık mamasını bıraz az atarsın o sekılde verırsın

ii akşamlar hanımlar ben hiç sagmadım sütümü ya ne kadar çıkıyo acaba ek gıda da veriyorum ama cok az yiyor yetiyo demekki sütüm.sagsam süte yazık benim kız biberonda almıyor

diş çıkarma belirtileri ile bi yazık buldumm
okuyun bakalımmm belki fikir olur sizlerede

Kulakla oynamak tipik bir diş çıkarma göstergesidir.artık bu çok belirgin bi hareket haline gelmiştir.birçok bebek de diş çıkarırken alt dudağını emer.diş çıkarmanın ishale veya çok yüksek olmamakla beraber ateşin artmasına neden olduğu doğrudur.

Benim oğlanında eli sürekli kulağındaydı ve mızmızdı, bu yüzden doktora götürdüm acaba diş belirtisimi diye sordum doktorda bana ; kulak bir çıkıntıdır aynı burun gibi elini çıkıntılara götürmesi normaldir dedi, dişlerine baktı daha yok bişey dedi. Doktordan geldik 3 gün sonra dişi göründü, acaba bizim doktor bi halttan anlamıyor mu? Konyalı olan varmı aranızda kızlar.

Ya birde birçoğunuzun bebekleri sabaha kadar acıkmıyor mu? Benimki sabaha kadar en az 3 kere kalkar emer.

Benim oğlanında eli sürekli kulağındaydı ve mızmızdı, bu yüzden doktora götürdüm acaba diş belirtisimi diye sordum doktorda bana ; kulak bir çıkıntıdır aynı burun gibi elini çıkıntılara götürmesi normaldir dedi, dişlerine baktı daha yok bişey dedi. Doktordan geldik 3 gün sonra dişi göründü, acaba bizim doktor bi halttan anlamıyor mu? Konyalı olan varmı aranızda kızlar.

ben varım canım konyalıyım neden sordun

X