3 veya 4 kez mi yoksa gerçekten 43 mü ben mi anlamadım:uhm:
ay ne çok soru sormuşum
kabak çorbasını benim oğlumda çok seviyor, ben bir gün kabak bir gün sebze çorbası veriyorum bu aralar
slm kızlar sizdekahvaltısına tereyagı koyuyormusunuz benim listemde var az az koyuyuorum hatta kahavaltısında meyve pürei bile oyun yazıyo
kahvaltısı sulu olan arkadaş ya cici beb koy yada ekmegni yada 8 tahıllı karışımlar var onlardan al kıvamlı oluyo ozman
benimkde rendeleyipde vediklerimi yemiyo du biyerde okumuştum ögürssün pes etmeyin korkmayın ozmanla geçecek yazıyodu vegerçekten öyle çok azalı şükürler olsun
kızlar peyniri kaşıgın tersiyle iyice ezin umurtayıda koyun ezin azsu koyun iyice ezin ozaman bişey kalmıyo
Sağol canım bende yapıyım nar suyuemelcim ben narı ikiye bölüyprum. lümon sıkcağından sıkıyorum. yarım nar suyu koyuyorum hergün..
arkadaşalr ben birde akaşmalrı muhallebi yerine bu ara irmikl muhallebi yapıyorum..
nasılmı? irmikle suyu pişirip devam mamasın katıyorum 3 ölçek.. isterseniz içine elam rendesi falanda yada armut falanda koyabilrisniz.. benim kzı seviyor.. yada muzda koyabilrisniz..
Hayırlı olsun incileriniz , darısı başımıza ..bizim dördüncü dişimizde çıktı teyzeleri şükür atlattık emerken bile mızıl mızıldı arkadaş bahsetmiş uyumuyor diye ondandır üst dişleri daha zor çıkardı erkeğim ama ters oldu yan kesiciyle ön dişinin tekini öbürü yok çok komik duruyor doğrusu:)
Canım ismini yazsana sende sakıncası yoksasebze çorbasını nasıl yapıyorsun kabakda bir sebze değilmi zaten, bende balık çorbası yapmak istiyorum hangi balığı alsam ki.
Belki ağrısı vardır bencede calpol ver canımuyumuyoooo
uyumuyooooo
uyumuyoooooooooooooo
napsam uyumuyo kollarım koptu savurmaktann koridorda volta atyoz ölece bayıldı kaldı resmen ..
asla ayagımda durmuyo ınanılmaz aglıyooo nolıyo bu cadıya anlamadım:çok üzgünüm:
Nazcım sütte alıyorlar ya , balık yedirmekten korkuyorum ben ,zehirlemesin diyeestagfirullah öle sey olur mu gülincim hepimiz öle yazıoruz biraz aceleye gelio hem bebek hem net olmuyor pek bende levrek ve cipurayı fırında yapıorum sebzeli ama sebzesinden değil balığından veriorum balık şart tüm insanlar için zaten
canım sorması ayıp nasıl yapıyosun kabak çorbasını.
benimki hiç sevmedi, eşimde sebze çorbaları ile dalga geçiyo, ben yemem onları tabi çocuk da yemiyo diyo.. ben de bıktım dene dök dene dök..
canım ben baştan beri parçalar halinde vermeye alıştırdım, Allaha şükür sorun olmadı damağı ile eziyo ya da bizim gibi çiğniyo resmen:)) peynir, yumurta, haşlanmış patates, küçük ekmek parçalarını gayet güzel yutuyo..bi de kahvaltıda herşeyi ayrı ayrı veriyorum bulamaç gibi yapıp vermiyorum, bence siz de öyle yapın hem tatlara hem de çiğnemeye alışsın
canım sorması ayıp nasıl yapıyosun kabak çorbasını.
benimki hiç sevmedi, eşimde sebze çorbaları ile dalga geçiyo, ben yemem onları tabi çocuk da yemiyo diyo.. ben de bıktım dene dök dene dök..
canım ben baştan beri parçalar halinde vermeye alıştırdım, Allaha şükür sorun olmadı damağı ile eziyo ya da bizim gibi çiğniyo resmen:)) peynir, yumurta, haşlanmış patates, küçük ekmek parçalarını gayet güzel yutuyo..bi de kahvaltıda herşeyi ayrı ayrı veriyorum bulamaç gibi yapıp vermiyorum, bence siz de öyle yapın hem tatlara hem de çiğnemeye alışsın
Sağol canım bende yapıyım nar suyu
Hayırlı olsun incileriniz , darısı başımıza ..
Canım ismini yazsana sende sakıncası yoksa
benim dediğim kabak balkabağı, onu bulgurla pişirip, blenderdan geçirip zeytinyağı koyuyorum
yaz kabağının ve domatesin mevsimi değil ya, ben vermiyorum hormonludur diye
Sebze çorbasınıda evde nekadar sebze varsa biraz ondan biraz bundan doğruyorum düdüklüye, havuç patates pırasa maydanoz ıspanak brüksel lahanası, irmik, mercimek yada tarhana veya bulgur birazda bunlardan koyuyorum 10 dakika düdüklüde pişiriyorum,
açınca blenderdan geçirip zeytinyağı ekliyorum
benm kızımın en iştahla yediği şey yogurt corbası kızlar inanır mısınız
çalşıan annelere allah yardım etsin çok zordur ama eşler yardımcı olurlarsa yükleri briaz hafifler sanırım ben işe girsem eşim bana hiç yardımcı olmaz bu yüzden çalışmıyorum yani zaten böleyken bile kafayo yiyiorum çalışsam hergn kavga çıkar sanırım :)
hayırlı olsun canım valla çok özlüyo insan demi çok zor oluyo bu gece bizde uyumadık ayakta zor duruyom
tatlım annelik zaten sabır işi sustan pustan anlamıyolar bağırma annesi
selm arkadaslar az önce eymen kaganın bezınde ufak bır pembelık farkettım ne olabılır sızce ıdrar yolu ıltıhap falan olabılırmıkı dr ada ulasamadım
bırde arkadaslar balkabagı var bende bahce uretımı onu hep oğlum yesın ıstıyorum...onu boldukten sonra nasıl saklayabılırım buzlukta olurmu