- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir kaç gündür gece tahılı veriyorum, doyuyo galiba yavrum akşam ilk defa 11 de yattı 7 de uyandı maşallah,
herobaby 8 tahıllıyı yarım muzla karıştırıp veriyorum
birde benim yaptığım kayısı küflenmiş kavanozda duruyordu attım hemen
1 ay nasıl duruyor acaba, üstüne yğ falanmı döküyorsunuz salçalar gibi
bende sağıyom canım hep
canım kabak çorbasını nasıl yapıyon
canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma
ay ne çok soru sormuşum
kabak çorbasını benim oğlumda çok seviyor, ben bir gün kabak bir gün sebze çorbası veriyorum bu aralar
bende yeni yapcam.. ama az yapıyım o zamna.. benim kayısı reçelim bile küfleniyor.. dayasnıkzı demekki..
Bende merte kabak çorbası yaptım seveceğini hiç tahmin etmiyordum ama beni şaşırttı, saniyede verdiğimi yutuyor çok sevdi.
Benimkide karnı doysa bile illa emecek ama bu aralara göğsüm yara ve emmiyor emmeyince uyuyamıyor, günlerdir delirtti beni, bazen başımı alıp gitmek istiyorum, çocuğun yanında bağırmak istemiyorum ama bugün yaptım pişman oldum, 1 öğünde 43 kez kıyafet değiştirdim, ellerini sabunladım ağladı durdu, kıyafet değiştirmeyi sevmiyor ama kaşıkla kendi yemek istiyor.
meraba kızlar, ben de bugün ilk kez işe gittim, gece de hiç uyumamıştık zor oldu yaa, bi de gece şşşşşştt diye bağırdım çok korktu ağladı yavrum, çok üzüldüm ama bazen insanın sinirleri dayanmıyo,
bugün beni çok özlemiş minişim yaa, ben gelince nasıl mutlu oldu, inmedi kucağımdan opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir, m joyy diştendir canım belki sıkıntısı, bi calpol filan vermeyi denedin mi, belki ağrısı vardır
koyuyorum canım ben de 4 tane bıskuvı ama kıvamına pek katkısı olmuyo.daha az cc sutle denıycem8 tahıllıyı ayrı olarak yaptım onu ağznıa bıle surslm kızlar sizdekahvaltısına tereyagı koyuyormusunuz benim listemde var az az koyuyuorum hatta kahavaltısında meyve pürei bile oyun yazıyo
kahvaltısı sulu olan arkadaş ya cici beb koy yada ekmegni yada 8 tahıllı karışımlar var onlardan al kıvamlı oluyo ozman
benimkde rendeleyipde vediklerimi yemiyo du biyerde okumuştum ögürssün pes etmeyin korkmayın ozmanla geçecek yazıyodu vegerçekten öyle çok azalı şükürler olsun
kızlar peyniri kaşıgın tersiyle iyice ezin umurtayıda koyun ezin azsu koyun iyice ezin ozaman bişey kalmıyo
:) ben de dun tarhana yaptım hepsini tibenm kızımın en iştahla yediği şey yogurt corbası kızlar inanır mısınız
ben de verıyorum levrek göturuyo valla mınık mınık:lepi: ben fırında yapıyorum.mesela dün levrek yapmıştım onunda agzına verdim her verdiğimi yedi biz ne yesek ondan istio sanki bebek değil koca adam
ay bana gülme gelır a yapamam onudelikafadulden çocuk hiç uyumaz:)bizim bebeklerimiz biraz büyük o yöntem için... kulağına şiiiişşşşşşş derken sırtına da yavaş yavaş vuruyorsun pat pat diye o şekilde uyutuyorsun..