merhaba kızlar bu kız beni deli edecek yaa kaç gündür mızmızlanıyo deli oluyorum bide sallıyorum uyusun diye ama ağlıyo kucağıma alıyorum gene ağlıyo oynatıyorum gene mızmız dün eşimde evdeydi bide onla tartıştım zaten çocuğun sıkıntısı yetiyo oda üstüme geliyo bide ona patlıyorum tam oluyo benim derdim başımdan aşmış o zevk peşinde benim işim gücüm yok onun keyfiyle uğraşıcam yaa hiç anlamıyo beni evdede tıkıldım kaldım deprosyana giricem bu gidişle boğuluyorum artık evde valla öff neyse
amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.
nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.
ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.
ya bı şey daha sorucam sıze.doktor 90 cc devam sutune hazırlatıyor kahvaltıyı.o da çok sulu oluyo çorba gıbı ben onu azaltmayı düşünüyorum.siz ne kadardan hazırlıyosunuz?belkı kıvamı daha koyu olsa yıcek çocuk.
kuru kayısıyı kaynatıp blendefden geçirip 1 çay kaşığı koyuyorum cnmaa kayısımı?nasıl koyuyorsun canım onu?
evet cnm doğru hatırlıyorsun başından beri sağarak besliyorum iremiimerhaba kızlar benim kızım artık hiç emmiyor bende pompayla sağıp veriyorum.Özellikle saadetten tavsiye bekliyorum(cennetbahcemiremim)umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Sanırım o en baştan beri sütünü sağıyor.
Hangi aralıklarla sağayım sütüm gider diye çok korkuyorum.Ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyordum
hergün yarısını cnm..ana doktor günaşırı fln demedi..kızlar yumurtayı hergünmü veriyosunuz yoksa gün aşırımı
merhaba kızlar yine uzun oldu girmeyeli arada bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben yaa küçük kuzum kucağımdan hiç inmiyor pc başına geldiğimdede rahat vermiyor atılıyor her yere.bizde ek gıdalar son sürat başladık 6 aya kadar vermedim birşey sadece anne sütü aldı.
kahvaltı sadece labne ve yumurta sarısını karıştırarak veriyorum.
arada bol bol emiyor
öğlen meyve püresi(bazen kendim hazırlıyorum yada havuç-elma,kavanoz mamalarından veriyorum)
akşamda milupa sütlü pirinçli muhallebi yiyor gerisi hep meme..
öğlen sebze verirsem akşam babymix sade yoğurt veriyorum
bana bu bile çok geliyor nede olsa yeni başladık yani dr verdiği gibi sabah(kahvaltı)+öğlenarası(meyve)+öğlen(sebze)+ikindi(yoğurt)+akşam(muhallebi)+gece(meme) 5 öğün oluyor çok deilmi?
siz kaç öğün veriyorsunuz?
6 aylık kuzum 9.400 70 cm son 1 aydır kilo alımıda yavaşladı tabi anne sütü yetersiz kaldı 500 gr almış
zeyon şişş patla yöntemi nasıl oluyor bebeğin kendi kendine uyuması için?
bende sağıyom canım hepmerhaba kızlar benim kızım artık hiç emmiyor bende pompayla sağıp veriyorum.Özellikle saadetten tavsiye bekliyorum(cennetbahcemiremim)umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Sanırım o en baştan beri sütünü sağıyor.
Hangi aralıklarla sağayım sütüm gider diye çok korkuyorum.Ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyordum
canım kabak çorbasını nasıl yapıyonBende merte kabak çorbası yaptım seveceğini hiç tahmin etmiyordum ama beni şaşırttı, saniyede verdiğimi yutuyor çok sevdi.
Benimkide karnı doysa bile illa emecek ama bu aralara göğsüm yara ve emmiyor emmeyince uyuyamıyor, günlerdir delirtti beni, bazen başımı alıp gitmek istiyorum, çocuğun yanında bağırmak istemiyorum ama bugün yaptım pişman oldum, 1 öğünde 43 kez kıyafet değiştirdim, ellerini sabunladım ağladı durdu, kıyafet değiştirmeyi sevmiyor ama kaşıkla kendi yemek istiyor.
kuru kayısıyı kaynatıp blendefden geçirip 1 çay kaşığı koyuyorum cnm
gerisinide kavonazda 1 ay saklayablrsn...
ayşe sölemişti kalbini güçlendiriyormuş
evet cnm doğru hatırlıyorsun başından beri sağarak besliyorum iremii
en başta 4 ay fln düzenli 2 yada 3 saatte sağıyordumm
kesnlikle aksatmadan..
şimdi isee yne böyle ama bazen göğsümü ful boşaltıp 6 saatte sağdığımda oluyorr..
mesala gece yatmadan bi sağıyorum sabaha kadarr doluyosabah tekrar ful boşaltıyorum
maşallah sütümde bi azalma olmadı çok şükürr:ecrin_bebek:
inş sennde olmaz cnm
hergün yarısını cnm..ana doktor günaşırı fln demedi..
amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.
nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.
ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.
ya bı şey daha sorucam sıze.doktor 90 cc devam sutune hazırlatıyor kahvaltıyı.o da çok sulu oluyo çorba gıbı ben onu azaltmayı düşünüyorum.siz ne kadardan hazırlıyosunuz?belkı kıvamı daha koyu olsa yıcek çocuk.
bizim 2. incimizde çıktı teyzoşlarrrrrr birisi uzarken diğeride sonunda patladı. darısı yeni çıkarmakta olan bebişlerimeeee çrş günü de aşımız var inş ağrısız sızısız geçer.
benm kızımın en iştahla yediği şey yogurt corbası kızlar inanır mısınız