2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hasta olan..çok teşekkür ederim ..a.s.a.s.

bebek için çok üzüldüm..allah evlatlarımıza uzun ömürler versin .çok acı bir olay..

Hepsiburada.com : CHICCO POLLY MAMA SANDALYESI CANDY | Anne & Bebek & Çocukben de bunu düşünüyorum mama sandalyesi olarak ama karar veremedim henüz..safari modelinin deseni de hoşuma gitti..
bizimkiside safari modeli canım çok memnunum..
100 cc su (1 çay bardağı)
5 g pirinç unu (1 tatlı kaşığı)
3 ölçek formül mama

bak canım bunu buldum bölemi yapsam ne :)
bizim doktorumuz bu tarifi verdi canım ben böyle yapıyorum efede hepsini yiyiyor ama zorla tabi..
Chicco Poly Mama Sandalyesi-SAFARİ, #21738978 Gittigidiyor.com
bunu kullanıyoruz canım tavsiye ederim..
eskiden bilmiyorlarmışda ondan veriyorlarmış emin ol olsaydı annelerimizde verirlerdi bize..
1 yaşına kadar bütün doktorlar süt yasak diyor hemsirenin verdiği akıla bak amma cahil toplumuz yaaa birde hemşire olmuş..

muminecim şimdi okudum ve nasıl gözüme uyku girecek bu satten sonra bilmiyorum..
Allahım sen koru yavrularımızı bütün bebekleri annelerine babalarına bağışla..

nurcum geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah..

sabahki ilk anneye günaydın kocaman öpüyoruz oğluşumla...

nurcum geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah..

sabahki ilk anneye günaydın kocaman öpüyoruz oğluşumla...

sagol canım ve ben yine ayaktayım kızlar 4.30 itibariyle ayaktayımm çok uykum varrrrrrrrrrrr:bbo:

herkese günaydınnnn.ya benım de gece uyku gırmedı gözume. ben d çok etkılendım herhalde gece kalkıp kalıp derıne baktım iyi mi dıye.sabah da erkenden hortladık doktorumuzun buyturduğu gibi.ama derin kahvaltısını yemedı ben olsam ben de yemzdim zaten iğrenç renklı bı bulamaç böğğğ:) ama labnemız ytoktu belkı o bıraz daha koyu kıvamlı yapar.of uykum var hadi öptüm sizi.

günaydın kızlar, umarım güzel bi pazar olur, bu arada akşam sizi tedirgin ettim sanırım çok özür dilerim, ben de çok kötü oldum :sinifsinif:

biz de bi değişiklik yaptık, bu gece azraya sabaha kadar babası baktı, kızım da maşallah üzmemiş babasını, ben de ilk defa kısmen de olsa deliiksiz uyudum, sanırım arada bi böyle yapsak güzel olucak :))

evet canım bide benimkide bakacam diyo ama bi bakıyorum bnden önce uyumuş top aatsan duymuyo sabah kalktık bişeylerden bahane edip tartıştı yattı ne olacak adamlar çok akıllı sanki uykuyu o uyumuyo nden canım sabh erkendenmi klkdedi doktor öyleyse çok saçma çocuklar uyuyunca niye kalkalım

gunaydın kıslar....oğlumun uyku duzenı bozuldu...bu zaman akadar kurdugum dusen bır mısafırlıge gıtmeyle alust oldu....9 gundur uğrasıyorum ama eskı duzenıne kavusturamıyorum...bırde kızlar bebişlerin kendi kendine uyumasını saglıycaz...bunu uygulayabılen varmı...uyguluyorsa nasıl basardı

evet canım derin 10 gıbı kalkıyo dedım.olmaaaaaaaaaaaaaz dedi:) en geç 9 da kahvaltısını yapıcakmış yoksa vucut saati bozulurmuş ileride.
bu arada derın de en gec20.30 da uyurdu.biz de bı akşam k.valıdeme gıttık.eve gelırken uyandı ve o oldu.20 gundur falan gece 12 de sallaya sallaya zor uyutuyorum

offf yaaaaaaaaaa bı kase mamayı 5 dk da yıyen çocuğa 20 dk dır 20 kaşık zor yadırdım açmıyo ağzını( hah 6.ay bıttı ye bızım de yememe dönemımız başladı sanırım(((

canım ayaz uykusu geldiğinde mızırdanıyor bende yatağımıza koyuyorum hemen uyuyor kendi kendine.. oğlum 1.5 ay neredeyse hiç uyumadı 10 dk uyuyup kalkıyordu tüm gün böyle devam ediyordu..sonrasında bir kitap sayesinde ve babamızın desteğiyle bu sorunu çözdük.. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın adı..

5 güne kadar adetim gelmezse gebelik testi alcam kızlar bugün olmam gerekiodu inşallah hamile değilimdir korunmamızaagmen hamile kalmasansım olur mu ya kafayı yiycem sapıttı regl düzenim iice (((((

slm hanımlar
kızımla parka gittik çimlerde yürüdük cok sevindi yavrum
annesi gibi gezmeyi seviyor
gelince uyudu bende tarhana corbası yaptım kalkınca yesin
ya kk da bi problemmi var son sayfayı açamıyorum bazen
son msj okuyamıyorum
sinir oldum ya sohbetinize katılamıyorum
naz canım bende oldum bu hafta ya ne rahattık birazdaha olmasaydı keşke

Bende mercimek çorbası yaptım, ne pişireceğiiimi şaşırdım, sanki hep aynı şeyleri yiyiormuş gibi geliyor.

5 güne kadar adetim gelmezse gebelik testi alcam kızlar bugün olmam gerekiodu inşallah hamile değilimdir korunmamızaagmen hamile kalmasansım olur mu ya kafayı yiycem sapıttı regl düzenim iice (((((

nazcım benim geçen ay 10 gün erken geldi bu ayda 10 gün geç geldi oluyor böyle düzensizlikler bende 40 ım çıktığından beri hep korunuyorum neme lazım
bak benim eltimin 9 aylık kızı vardı korunmamışlar şimdi 2 aylık hamile çok üzgün.

zeynep hanım2 de yattı abartısız 40 dk aralıklar la sürekli uyandı ağladı.kafayı sıyırcaktım tam uykuya dalıyorum hemen ağlıyor çok uykum var ya başım çok ağrıyor offffff

yaaa ben de yapıcam tarhana nasıl yaptın?

yanı tarhana yapmayı bılıyorum da özel bişey yaptın mı bebişine göre dıye sordum:))) ben cezvede yapmayı planlıyorum ona kadar ama ne kadar koyayım onu bılemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…