100 cc su (1 çay bardağı)
5 g pirinç unu (1 tatlı kaşığı)
3 ölçek formül mama
bak canım bunu buldum bölemi yapsam ne :)
ya bizim ne kadar ortak yönümüz var canım benim eşimde yemek beğenmez kızımda zor bela yer niye bu çocuklar babalarına çekerki bize çekseler ya bende arınınkini kullanıyorum canımm
bende nisaya sebze çorbası yapıyorum sade hayatta yemiyo hele püre verince kusuyo bizimkilerden tatırıyorum açıyo ağzını istiyo meycve suyunude içmez mandilanınkini içiyo elma vs. öğürüyo meyve püresinide yemiyo hazırını yiyo dün muhallebi yaptım içine pekmez kattım yedi cici bebeyide bazen yemiyo ama en çok suyu seviyo ağzını açıyo benim eşimde benden çiğ köfte feln istiyo nasıl hep zor yemekleri istiyo bide yapamamışın diyo bende o zaman kendin yap diyorumevet ya dünür kaderimiz bir yazılmış senle..benim kociş yemek konusunda geliştir kendini diyip durdukça sinir oluyorum..ya duyan da berbat yemek yapıyorum sanır..klava:şimdi de oğlu başladı...sadece sebze çorbasını iştahlı yiyor diğer şeylere dudağını büzüyor hemen...
tesekkür ederim canım fiyat olarakta uygun geldi hemde çok şık buldumcanım bu sandalyenin aynısını ikizleri olan bi arkadaşım kullanıyodu, o çok memnundu, sanırım sen de memnun kalırsın
a.s.güzelmiş canımChicco Poly Mama Sandalyesi-SEVENTY, #16816695 Gittigidiyor.com
ayşecim ben bunu kullanıyorum çok memnunum
günaydın hepinize annişler.babamız zeynebi aldı gezmeye çıkardı bende azcık iş yapayım öptük sizi
ben de ne zamandır yazamıyorum buraya geçmişe de bakamadım tam olarak..1 haftadır grip oldum yatıyorum ölü balık gibi ağzım açık..offf ..neyseki bugun ayaklandım..oğlusuma bulaşmasın diye çırpındım durdum..bulaşsa şimdiye gösterirdi değil mi kızlar..??dr ilaç da vermedi emziriyorum diye..ilaçsız da geçmek bilmiyor bu meret..Çok üzgünüm çoook
geçmiş olsun Nurcumm
bende chicco poly safari modelını kullanıyorum safari gercekten cok guzel...gosterdıgın lınktekı storka cok benzıyo chiccolar...hatta senınkının ön tekerleride var chiccoda yok...mama sandalyesi ebeveynlere yemek yerken özenmesi ve sofraya aılece oturulur mesajını cocuga vermek acısından cok onemlı bence....aılece sofraya oturup yemek yeme kulturune sımdıden alısssın bebişler...herseyımızle onlar bızı taklıt edıyolar....öğrenmek yaklıtle baslar arkadaslar osebebple mama sandalyesı cok gereklı....muhallebıyı ben 1 bardak suya 3 tepeleme kasıgı pırınc unu atıyorum...ama bence muhallebı cok besleyıcı bısey degıl...bıde kızlar herzaman pırınc unuyla yapmayın muhalllebıyı mısır unuylada yapabılırsınız.arakadasım trabzondan dogal mısır unu getırmıstı...ben bazen ondan yapıyorum.dr umun ek gıda lıstesındede mısır unundan yapılmıs muhallebı tarıfı var....bırde pırınc unundan yapılan kabız yapıyo...mısır unu kolay cıkarıyo...haberınız olsun
drmümine özgeye
nevergive up yeşime alırsa tam oluyor galiba cünkü özge hediye verdinevergive up ve yesinmur da verdi drmünine vermedi özge ve yesim hediye almadı henüz değil mi yanlışım varsa düzeltin şekerler hepinizi öptümmmm