ben bugün sebze çorbası yaptım kızıma onu yediricem hanımefendi yeni uyandı emmdi emmedi bıraktı mememi verince diliyle itiyo istemiyo deli halbulki bilse ne kadar yararlı onun için memeye yapışır ama istemiyo bırakıcak gibi bişi bugün 9 da kalktı bu zmana kadar şimdi bi kere emdi onuda emmeden saymıyorum iki çekti bıraktı ne yapcam yaa istediğim hiçbişi olmuyo en az 1 yaşına kadar emsin diyodum normal doğum istiyodum hiçbiri olmadı bırakırsa artık sağıp vericem genede anne sütünden alsın tamamen bıraktırmıcam ama inş tamamen bırakmaz ya çok üzülüyorum öle olunca keşke daha çok emse mafoldumben
canım bebeğe mi yaptın çorbayı anlatırmısın nasıl yaptın
ben bugün sebze çorbası yaptım kızıma onu yediricem hanımefendi yeni uyandı emmdi emmedi bıraktı mememi verince diliyle itiyo istemiyo deli halbulki bilse ne kadar yararlı onun için memeye yapışır ama istemiyo bırakıcak gibi bişi bugün 9 da kalktı bu zmana kadar şimdi bi kere emdi onuda emmeden saymıyorum iki çekti bıraktı ne yapcam yaa istediğim hiçbişi olmuyo en az 1 yaşına kadar emsin diyodum normal doğum istiyodum hiçbiri olmadı bırakırsa artık sağıp vericem genede anne sütünden alsın tamamen bıraktırmıcam ama inş tamamen bırakmaz ya çok üzülüyorum öle olunca keşke daha çok emse mafoldumben
herkesin sorunu ayrı..ya bende memeyi nasıl bıraktıracagımı düşünüyorum...benim kızım tam meme delisi yarım saat emer..1 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum sonra nasıl bıraktıracam bilmiyorum
yaaa ben de yapıcam tarhana nasıl yaptın?
Niye 1 yaşına kadar kızlar ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum, erkek çocuklarda 2 yıl, kızlarda 1,5 yıl emzirilmeliymiş.
ben 1 yaşına kadar düşünüyorum cnm herkesin düşüncesi farklı olabilir..kızım benim düşünceme uyacakmı onuda bilmiyorum:bbo:
Kızlar ben muhallebi yaptım amaa tadı iğrençti, şöyleki, 1 subardağı suya, 1 çorba kaşığı pirinç unu koydum kıvam çok güzeldi ama şeker koymadığım için bebeğim yemedi, ama geceleri ne yedireceğimi şaşırdım, hep cicibebe veriyorum, gelişim bozukluğu olacak diye korkuyorum, acaip yüklendimbebeye. cici
kasenini büyüklügü nekadar mesal yarım kase oluyo
canım ayaz uykusu geldiğinde mızırdanıyor bende yatağımıza koyuyorum hemen uyuyor kendi kendine.. oğlum 1.5 ay neredeyse hiç uyumadı 10 dk uyuyup kalkıyordu tüm gün böyle devam ediyordu..sonrasında bir kitap sayesinde ve babamızın desteğiyle bu sorunu çözdük.. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın adı..
evet milupanın ki bebelaca göre oldukça katı ben de püresini verceğimde su ekledim öle verdimmkızlarben bugün milibanun tavuk çorbasını aldım yedirdim ama hiç begenmedim çok katı beblecın ki ögle olmuyo kendim yapıyorumda dışarı çıktık bugün yapamadım
cicibebenin ekmeği var brazda öyle verebilirsin canımKızlar ben muhallebi yaptım amaa tadı iğrençti, şöyleki, 1 subardağı suya, 1 çorba kaşığı pirinç unu koydum kıvam çok güzeldi ama şeker koymadığım için bebeğim yemedi, ama geceleri ne yedireceğimi şaşırdım, hep cicibebe veriyorum, gelişim bozukluğu olacak diye korkuyorum, acaip yüklendimbebeye. cici