2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
biz dün doktora gittik baş dönmelerim için, doktor tansiyonun çok düşük tuzlu şeyler ye ve dinlen dedi
şaka yaptı herhalde, dinlenmek ne demek kızlar bilen varmı,
doktordan geldik yemek yaptım, market alışverişi yaptım, kayınvalidemler, görümcem arkadaşıyla falan geldiler yemeğe, beni düşünenmi var , annemde sağolsun merak etmiş gelmiş gece baktı çocuğa ben biraz uyudum , yusuf kayrada ağrısı mı var bilmiyorumki gece 3 ekadar ağladı uyumadı, calpol verdim sonra uyudu
bugünde temizlik yapçam , bir size bakayım dedim

NUR82 canım benım doktorum mılupanın kavanoz mamasını guvenle yedırebılırsın dedi cemde ben rendeleyınce pek yemıyor ama kavanoz mamalarını sapır supur goturuyor :) ben kavanoz mamalarının ıcıne bıde cevız rendelıyorum sevıyor boş vermıyorum yani ıstersen sende ole yap canım :)

SEKERKIZ canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bebegının sana ıhtıyacı var cok yorma kendını cnm benım :)

ben de şimdi dısarı çıkacağım ..milupa alayım ben de canım..ceviz ben de döverek vermeye kaktım yutamadı..boğuluyordu neredeyse..bir daha da vermeye korktum..sen öyle yazınca tekrar vermeye karar verdim..

neyse ben çıkayım iyice geç olmadan market alışverişini yapayım..eşim bakacak ufaklıga ben markete gideceğim..ona bile heyecanlanıyorum.tek başıma bir yere gitmeyi unuttum..

Ecem sağol canım a.s.
cevizi bende ya kahvaltısına ya meyvesine karıştırıyorum hergün
dün yarım muz, yarım elma rendeledim cam rendede, biraz ceviz kattım yarısından çoğunu yedi zorla morla, kalanınıda ben yedim çok ta güzel olmuş elime sağlık :)) cokacimcoook

off ek gıdalara geçtik en zorlu dönemede adım attık hanım efendi cici bebe delisi başkada bişi yemiyo o kadar hazırlık yapıyorum ama alışıcak böle böle bizde uğraşıcaz muhallebi yaptım şimdi onu yedi bi güzel hele suyu görünce balık gibi açıyo ağzını nasıl hevesle içiyo

emelcim allah kolaylık versin canım bugün hiç oturmamışsın bide görümcenler yemeğe gelmiş zaten çalışan bi bayan senin oturup onların sana yemek yapmaları lazım haftasonlarıda ev çocuk derken hiç oturmaya vaktin kalmıyodur ne kadar tuhaf o kadar koşturuyosun sonra bigün herşeyi bırakıp gidiyosun boş dünya valla

ben ıkı seferdır trahana corbası verdım salcası yok ama sankı bana alerjı yapdı gıbı geldı bır ıkı sıvılce oldu.benım bılmedıgın bı terslıkmı var acaba.

domates yada yogurda allerjısı olabılır canım yogurt verdıgındeproblem yoksa domatese olabılır.domates bıraz allerjık bır besın...benım bebegımde süt alllerjısı çıktı mesela...yogurt verınce yuzu kıpkırmısı oldu...

Canım bazı bebeklerde alerjı olabılıyor . NUR canım ben rendelıyorum veya robottan gecırıyorum mınıcık oluyo.

slm kızlar.bende bgn ilk defa kendimize yaptığım yemekten yedirdim kızıma zaten oda yiceği için baharat koymadım kıymalı bezelye patatesle havuçta vardı blendırdan geçirdim bir kase yedi maşallah.artık 7 aylık oldu kızım bi kaç ay sonra herşeyi yiyecek zaten ama okuduğum kadarıyla bizim minişler pek hevesli bizim yediklerimize zorlanmıcaz eminim.

iyi akşamlar kızlar, biraz önce okuyup çıkmıştım ama tam hatırlayamadım sanırım hasta olan nurdu, cnm geçmiş olsun,
biz güzel bi gün geçirdik, hava çok güzeldi eyüpe gidip bi güzel gezdik, zavallı bi hindi kaçıp bi ağacın tepesine uçmuş, itfaiye geldi kurtarmaya , ekşın da vardı yani, umarım herkes iyi bi haftasonu geçiriyodur,

bugünün benim için en üzücü tarafı da yaşadığımız kötü olay oldu.eşim bugün adli nöbetçiydi, bi bebek ölümüne çağırdılar, 4 aylık bi bebek annesini emerken kusmuş, ve boğazına kaçıp morarmış, hastaneye yetiştirene kadar da vefat etmiş, çok korkunç bi olay, çok üzüldüm.Rabbim kimseye yaşatmasın, emanetlerimize sahip çıkabilmeyi nasip etsin ve evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin

Minecim cok uzuldum ya offff allahım korusun yarabbım evlatlarımızı... bız burda yasarken o kadın kım bılır suan neler yasıodur cok uzuldum allahın takdırı basları sagolsun

iyi akşamlar kızlar, biraz önce okuyup çıkmıştım ama tam hatırlayamadım sanırım hasta olan nurdu, cnm geçmiş olsun,
biz güzel bi gün geçirdik, hava çok güzeldi eyüpe gidip bi güzel gezdik, zavallı bi hindi kaçıp bi ağacın tepesine uçmuş, itfaiye geldi kurtarmaya , ekşın da vardı yani, umarım herkes iyi bi haftasonu geçiriyodur,

bugünün benim için en üzücü tarafı da yaşadığımız kötü olay oldu.eşim bugün adli nöbetçiydi, bi bebek ölümüne çağırdılar, 4 aylık bi bebek annesini emerken kusmuş, ve boğazına kaçıp morarmış, hastaneye yetiştirene kadar da vefat etmiş, çok korkunç bi olay, çok üzüldüm.Rabbim kimseye yaşatmasın, emanetlerimize sahip çıkabilmeyi nasip etsin ve evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin
offffffffff ne acı yarabbim Allah sabır versin emzirirken üstelik Allahım sen koru meleklerimizi

Allah sabırr versin rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını çok kötü oldum ya..
independent ; bebeğin yoğurtt yiyince kusuyor mu peki? benim oğlum ilaçlardan sonra kusmayı kesmişti ama geçen gün yoğurt yedirdim akşama kadar kustu çocuğum bende merak ediyorum acaba yoğurt dokunur mu? diye..

canım eymen kagan zaten cok kusan bır bebek kucagımıza aldıgımız anda kusuyor.ama yogurt verdımızde daha fazla kusmustu...ama sut allerjısı oldugunu anladıgımız belırtı suratının kıpkırmısı olmasıydı

bu arada zeyon bebgını yenıden goturdunu dr a ...bırde bu sut allerjısı ıcınde cocuk gastrolojosınemı goturmelı

kızlar merhaba
biz dün doktora gittik baş dönmelerim için, doktor tansiyonun çok düşük tuzlu şeyler ye ve dinlen dedi
şaka yaptı herhalde, dinlenmek ne demek kızlar bilen varmı,
doktordan geldik yemek yaptım, market alışverişi yaptım, kayınvalidemler, görümcem arkadaşıyla falan geldiler yemeğe, beni düşünenmi var , annemde sağolsun merak etmiş gelmiş gece baktı çocuğa ben biraz uyudum , yusuf kayrada ağrısı mı var bilmiyorumki gece 3 ekadar ağladı uyumadı, calpol verdim sonra uyudu
bugünde temizlik yapçam , bir size bakayım dedim
canım benı ekleyen sensin di mi:)

ben ıkı seferdır trahana corbası verdım salcası yok ama sankı bana alerjı yapdı gıbı geldı bır ıkı sıvılce oldu.benım bılmedıgın bı terslıkmı var acaba.

yaaa,ben de bugun sordum dr tarhana verebılr mıyım dıye evet dedı.dokunmaz inşallah yarın bı yapayım dıyorum da.

ay yapma yaa valla gözlerim doldu okurken allah o kadına sabır versin inşallah.allahım acılarını göstermesın.

Bizim de bugun kontrolumuz vardı.600 gr falan almış derin.bız de tam gaz kahvaltıya başlıyoruz yarından ıtıbaren.Derin 10 gibi falan uyanıyodu sabahları olmaz 8 de kalkıcaksınız en geç 9 da kahvaltı edecek kı öğünlere alışsın yoksa ılerıde çok zorlanırsınız vucut saatımı bılmemneyı durur yoksa zamanla dedi.ıyıdı yaa uyuyoduk bız ana-kız mis gibi.mama sandalyesınde de oturabılır artık dedi.of benı çok zorlu bı hafta beklıyo gıbı.düzenı oturtana kadar ben de yorulucam sanırım:KK43:
aaaaaaaaaaaaa asıl kızım bugun 2 kez anne dedi dun de demıştı ınanmamıştı eşim.bugun annem de şahıt oldu:):lepi:

pazartesi gidicez canım tekrar gidince mutlaka sorucam merak ediyorum sadece yoğurttan sonra kusuyor çünkü..

X