- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
offffffffff ne acı yarabbim Allah sabır versin emzirirken üstelik Allahım sen koru meleklerimiziiyi akşamlar kızlar, biraz önce okuyup çıkmıştım ama tam hatırlayamadım sanırım hasta olan nurdu, cnm geçmiş olsun,
biz güzel bi gün geçirdik, hava çok güzeldi eyüpe gidip bi güzel gezdik, zavallı bi hindi kaçıp bi ağacın tepesine uçmuş, itfaiye geldi kurtarmaya , ekşın da vardı yani, umarım herkes iyi bi haftasonu geçiriyodur,
bugünün benim için en üzücü tarafı da yaşadığımız kötü olay oldu.eşim bugün adli nöbetçiydi, bi bebek ölümüne çağırdılar, 4 aylık bi bebek annesini emerken kusmuş, ve boğazına kaçıp morarmış, hastaneye yetiştirene kadar da vefat etmiş, çok korkunç bi olay, çok üzüldüm.Rabbim kimseye yaşatmasın, emanetlerimize sahip çıkabilmeyi nasip etsin ve evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin
canım benı ekleyen sensin di mi:)kızlar merhaba
biz dün doktora gittik baş dönmelerim için, doktor tansiyonun çok düşük tuzlu şeyler ye ve dinlen dedi
şaka yaptı herhalde, dinlenmek ne demek kızlar bilen varmı,
doktordan geldik yemek yaptım, market alışverişi yaptım, kayınvalidemler, görümcem arkadaşıyla falan geldiler yemeğe, beni düşünenmi var , annemde sağolsun merak etmiş gelmiş gece baktı çocuğa ben biraz uyudum , yusuf kayrada ağrısı mı var bilmiyorumki gece 3 ekadar ağladı uyumadı, calpol verdim sonra uyudu
bugünde temizlik yapçam , bir size bakayım dedim
ben ıkı seferdır trahana corbası verdım salcası yok ama sankı bana alerjı yapdı gıbı geldı bır ıkı sıvılce oldu.benım bılmedıgın bı terslıkmı var acaba.
ay yapma yaa valla gözlerim doldu okurken allah o kadına sabır versin inşallah.allahım acılarını göstermesın.iyi akşamlar kızlar, biraz önce okuyup çıkmıştım ama tam hatırlayamadım sanırım hasta olan nurdu, cnm geçmiş olsun,
biz güzel bi gün geçirdik, hava çok güzeldi eyüpe gidip bi güzel gezdik, zavallı bi hindi kaçıp bi ağacın tepesine uçmuş, itfaiye geldi kurtarmaya , ekşın da vardı yani, umarım herkes iyi bi haftasonu geçiriyodur,
bugünün benim için en üzücü tarafı da yaşadığımız kötü olay oldu.eşim bugün adli nöbetçiydi, bi bebek ölümüne çağırdılar, 4 aylık bi bebek annesini emerken kusmuş, ve boğazına kaçıp morarmış, hastaneye yetiştirene kadar da vefat etmiş, çok korkunç bi olay, çok üzüldüm.Rabbim kimseye yaşatmasın, emanetlerimize sahip çıkabilmeyi nasip etsin ve evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin