2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim 1 yasına kadar tasıma koltukları kullanılıyo..bızımkıde zor sıgıyo ama oto koluguna oturmaları ıcın eerken en azından 9 aylıkolmaları gerekır.bende oto koltugu alıcaktım dr 1 yasından once olmaz dedı.ama aslında onlar daha guvenlı gelıyo bana...römerk en ıyısı ols GEREK

kızlar ya asya hazır sebze pürelerinide yemiyo.muhallebi gece maması gibi şeyleride yemiyo.
son bir aydır ek gıda olarak sadece yogurt ve meyve pürsi oda zar zor.
napıcam ya.gelişimde bir sorun olurmuki? çok korkuyorum.mamada anca 300cc içebiliyo.
geceleri hiç içmiyo.8-9 saat aç kalıyo vallaaa

iyi geceler kızlar poyrazı uyuttum bi bakım dedim ama kimse kalmamış bende yatıcam biraz daha oyalanıyım da malum poyraz saolsun pc nin başına oturtmuyoki ancak uyuyunca sabahın ilk annesine ve bebişine günaydınnnalkisalkisalkis

kolay gelsin sanada canımmm
nasılsınız biraz ii oldunuz mu??

günaydınnnn
daha kimsee yok biz İremciğimle 8 de kalktık :ecrin_bebek:
Dün akşam gttiğimiz evin bi kızı vardır kızlarrr 14 aylıkkk
amaaa İremden de küçük gibi gözüküyorrr
minnacıcıkkk boy kafa.kol.bacak vb..
gelişim geriliğii varrrmışş...
Çok kötüüü yaaa Annesi yemiyoo bşy diyorrr
emiyoda anneyii ama süt bi fayda etmiyooo demek kii belli bi zamnadan sonra

arkadaşlar günaydın benim kız hiç uyumadı bu gece.en son 05:45 de uykuya daldı.Çorbasına bal kabağı koymuştum o mu etkiledi bilmiyorum.ayrıca emmedi de gece,2 kez pompayla sağıp verdim.şimdi de işyerindeyim.ben uykusuzluğa alışmışım ya.bünye artık zorlanmıyor maşallah

canım ben mamayı azaltıp sadece anne sütü,meyve ve yoğurt verdim 6.ayda sadece 350 gr alabilmiş.Doktorum kilosu ortalama kilodaysa problem yok dedi.İyice hareketlendikleri için artık çok kilo alamıyorlar doğal olarak,ama dikkatli olmak lazım zayıflayabilirler de.

günaydın bızım de bugun kontrolumuz var bakalım Derin kaç kg aldı ya da aldı mı?

bizden de herkese günaydın,
bizde kötü bi gece geçirdik, umarım haftasonumuz güzel geçer

canım bu sandalyenin aynısını ikizleri olan bi arkadaşım kullanıyodu, o çok memnundu, sanırım sen de memnun kalırsın

ben de ne zamandır yazamıyorum buraya geçmişe de bakamadım tam olarak..1 haftadır grip oldum yatıyorum ölü balık gibi ağzım açık..offf ..neyseki bugun ayaklandım..oğlusuma bulaşmasın diye çırpındım durdum..bulaşsa şimdiye gösterirdi değil mi kızlar..??dr ilaç da vermedi emziriyorum diye..ilaçsız da geçmek bilmiyor bu meret..Çok üzgünüm çoook

ben muhallebiyi paketin üstünde tarif edildiği gibi yapıyorum içine de cicibebe atıyorum ama yemiyor benimki..bir de sizler pirinç unu hangi marka alıyorsunuz..

hehehe dünürüm aynı şeyleri düşünüyoruz valla ya kaynanm sütle yap dedide süt kansızlık yapıyo ya sütle yapmak istemiyorum ama nasıl yapıldığı hakındada bi bilgim yok valla bugünde kimse yok hava güzel ondan herkes çıkmış :)

100 cc su (1 çay bardağı)
5 g pirinç unu (1 tatlı kaşığı)
3 ölçek formül mama

bak canım bunu buldum bölemi yapsam ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…