2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

100 cc su (1 çay bardağı)
5 g pirinç unu (1 tatlı kaşığı)
3 ölçek formül mama

bak canım bunu buldum bölemi yapsam ne :)

ben de bugun senin bu tarifi deneyeyim bakalım yiyecek mi..ben arı marka pirinç unu alıyorum..onda da 5 tepeleme tatlı kaşıgı pirinç ununa 3 çay bardağı su katın diyor ..o şekilde yapıyorum ama benimki beğenmiyor ..güç bela bir kaç kaşık yerse ne ala..çok seçici ya babası yetiyordu oğlu çıktı şimdi de..yemek beğendiremiyorum beyefendilere..:eek:klava:

ya bizim ne kadar ortak yönümüz var canım benim eşimde yemek beğenmez kızımda zor bela yer niye bu çocuklar babalarına çekerki bize çekseler ya bende arınınkini kullanıyorum canımm

ya bizim ne kadar ortak yönümüz var canım benim eşimde yemek beğenmez kızımda zor bela yer niye bu çocuklar babalarına çekerki bize çekseler ya bende arınınkini kullanıyorum canımm

evet ya dünür kaderimiz bir yazılmış senle..benim kociş yemek konusunda geliştir kendini diyip durdukça sinir oluyorum..ya duyan da berbat yemek yapıyorum sanır..:eek:klava:şimdi de oğlu başladı...sadece sebze çorbasını iştahlı yiyor diğer şeylere dudağını büzüyor hemen...

evet ya dünür kaderimiz bir yazılmış senle..benim kociş yemek konusunda geliştir kendini diyip durdukça sinir oluyorum..ya duyan da berbat yemek yapıyorum sanır..:eek:klava:şimdi de oğlu başladı...sadece sebze çorbasını iştahlı yiyor diğer şeylere dudağını büzüyor hemen...
bende nisaya sebze çorbası yapıyorum sade hayatta yemiyo hele püre verince kusuyo bizimkilerden tatırıyorum açıyo ağzını istiyo meycve suyunude içmez mandilanınkini içiyo elma vs. öğürüyo meyve püresinide yemiyo hazırını yiyo dün muhallebi yaptım içine pekmez kattım yedi cici bebeyide bazen yemiyo ama en çok suyu seviyo ağzını açıyo benim eşimde benden çiğ köfte feln istiyo nasıl hep zor yemekleri istiyo bide yapamamışın diyo bende o zaman kendin yap diyorum

canım bu sandalyenin aynısını ikizleri olan bi arkadaşım kullanıyodu, o çok memnundu, sanırım sen de memnun kalırsın
tesekkür ederim canım fiyat olarakta uygun geldi hemde çok şık buldum
Chicco Poly Mama Sandalyesi-SEVENTY, #16816695 Gittigidiyor.com

ayşecim ben bunu kullanıyorum çok memnunum

günaydın hepinize annişler.babamız zeynebi aldı gezmeye çıkardı bende azcık iş yapayım öptük sizi
a.s.güzelmiş canım

içinizde temizlik robotu kullanan var mı?ben temizlik robotu almayı düşünüyorum..poyrazdan sonra koltuk ve halı silmekten bıktım..şimdiden sonra daha da lazım olacak.malum mamayı döküp saçacak elini sürecek oraya buraya..fiyatları fazla olduğu için pişman olacağım bir marka almak istemiyorum..tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

ben de ne zamandır yazamıyorum buraya geçmişe de bakamadım tam olarak..1 haftadır grip oldum yatıyorum ölü balık gibi ağzım açık..offf ..neyseki bugun ayaklandım..oğlusuma bulaşmasın diye çırpındım durdum..bulaşsa şimdiye gösterirdi değil mi kızlar..??dr ilaç da vermedi emziriyorum diye..ilaçsız da geçmek bilmiyor bu meret..Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun Nurcumm

bende chicco poly safari modelını kullanıyorum safari gercekten cok guzel...gosterdıgın lınktekı storka cok benzıyo chiccolar...hatta senınkının ön tekerleride var chiccoda yok...mama sandalyesi ebeveynlere yemek yerken özenmesi ve sofraya aılece oturulur mesajını cocuga vermek acısından cok onemlı bence....aılece sofraya oturup yemek yeme kulturune sımdıden alısssın bebişler...herseyımızle onlar bızı taklıt edıyolar....öğrenmek yaklıtle baslar arkadaslar osebebple mama sandalyesı cok gereklı....muhallebıyı ben 1 bardak suya 3 tepeleme kasıgı pırınc unu atıyorum...ama bence muhallebı cok besleyıcı bısey degıl...bıde kızlar herzaman pırınc unuyla yapmayın muhalllebıyı mısır unuylada yapabılırsınız.arakadasım trabzondan dogal mısır unu getırmıstı...ben bazen ondan yapıyorum.dr umun ek gıda lıstesındede mısır unundan yapılmıs muhallebı tarıfı var....bırde pırınc unundan yapılan kabız yapıyo...mısır unu kolay cıkarıyo...haberınız olsun

slm kızlar muhallebi için pirinç unu arı bakayım dedim ama o şekerli ya ondan almadım .sağlık ocağındaki hemşire devam maması falan kullanma asıl onlar katkılı eskiden varmıydı onlar dedi.al sütaşın günlük şise sütlerinden yarı yarıya sulandır yap muhallebiyi dedi.annem bizde hep öyle verdik çocuklara dedi

bende chicco poly safari modelını kullanıyorum safari gercekten cok guzel...gosterdıgın lınktekı storka cok benzıyo chiccolar...hatta senınkının ön tekerleride var chiccoda yok...mama sandalyesi ebeveynlere yemek yerken özenmesi ve sofraya aılece oturulur mesajını cocuga vermek acısından cok onemlı bence....aılece sofraya oturup yemek yeme kulturune sımdıden alısssın bebişler...herseyımızle onlar bızı taklıt edıyolar....öğrenmek yaklıtle baslar arkadaslar osebebple mama sandalyesı cok gereklı....muhallebıyı ben 1 bardak suya 3 tepeleme kasıgı pırınc unu atıyorum...ama bence muhallebı cok besleyıcı bısey degıl...bıde kızlar herzaman pırınc unuyla yapmayın muhalllebıyı mısır unuylada yapabılırsınız.arakadasım trabzondan dogal mısır unu getırmıstı...ben bazen ondan yapıyorum.dr umun ek gıda lıstesındede mısır unundan yapılmıs muhallebı tarıfı var....bırde pırınc unundan yapılan kabız yapıyo...mısır unu kolay cıkarıyo...haberınız olsun

sağol canım bilgiler için..o halde bizimki pirinç unundan dolayı hep kabız..çıkarana kadar mosmor oluyor yavrum.hiç pirinç unundan şüphelenmemiştim..mama sandalyesi chicco safari alacağım büyük ihtimalle..şu temizlik robotuna da karar verebilseydim ikisini bir alırdım..

evet ındependent çok besleyici değilmişş bende duymuştum bunuu
fos şişirirmiş bebeği

ben birazdan carsıya cıkcam ve binnurcum ve zehracımın hediyelerini göndercem kızlar ama su girmeyenlere ulaşamadım ve babyceren de bugün 1 e kadar cekilişi yaparsam hediye gönderebilecegini daha sonra gönderemeyecegini yazmış ya keske giremeyenler yazdırmasaydı adını işin içinden cıkamadım kalanlar zaten ya hediye almış ya hediye gelmiş kişiler bi akl verin bana nezomemo morboncuk ve seremime ulaşamıyrum onlar cıktı geriye özge yeşimnur nevergiveup drmümine de morboncuk a alacakmış onlar kaldı ne yapsakkikaldı

drmümine özgeye
nevergive up yeşime alırsa tam oluyor galiba cünkü özge hediye verdinevergive up ve yesinmur da verdi drmünine vermedi özge ve yesim hediye almadı henüz değil mi yanlışım varsa düzeltin şekerler hepinizi öptümmmm

Chicco Poly Mama Sandalyesi

bende bunu kullanıyorum ark ve çok memnunum tavsiye ederimmm :emir_bebek:

narencimmm sana kolay gelsinn canımm çok karışıkkk valla
madem ilgilenmiyceksiniz niye yazdırdınız adınızııı
insan sorumluluğunu bilmelii yaaa

komşumun 9 aylık bebeği var hala muhallebi vermiyor bende mi vermesem acaba maşallah benim ki doyuyorki gece uyanmıyor.kararsız kaldım vallaha benim cimcimeye bulamaç kahvaltı vermiyorum.bizim yediğimiz gibi tek tek yiyor suya da iyice alıştı.:nazar:yoğurdunu da kendim mayalıyorum çocuk büyütmek çok zormuş vallaha

bebelac alayım kahvaltı da falan vereyim 1 tlmiş zaten dedim anam içeriğini bir okudum vazgeçtim neler var öyle içinde ne buldularsa koymuşlar korktum vallaha almaya bir tek şu hero babyın kavanoz mamalarından alıyorum hazır olarak o kaddar milupada acayip pahalı mama kullanan arkadaşlara allah yardım etsin kafam karıştı o mamaların önünde

hero baby aldım ben de çok severek yedi ama hazır oldugu için içime sinmiyor evde rendeliyorum ona da dudak büküyor..benim de kafam karışık ..ilk zamanlar çok güzel iştahlı yiyordu..nazar mı değdi ne :KK43:(

drmümine özgeye
nevergive up yeşime alırsa tam oluyor galiba cünkü özge hediye verdinevergive up ve yesinmur da verdi drmünine vermedi özge ve yesim hediye almadı henüz değil mi yanlışım varsa düzeltin şekerler hepinizi öptümmmm

kolay gelsin canım..iyice karışmış işler..
saadetçim aynen sana katılıyorum canım.

X