2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi merte tarhana çorbası yaptım yaladı yuttu ama 2 yudumda olsa illa beni emecek :)
Akşama ne yemek yapıcam ben ya.

Ha bide bbek deterjanı artık lekeleri çıkarmıyor, bizim deterjanla yıkıyorum ilk defa, siz geçtinizmi normal deterjana?

ASKKIRINTISI canım ohh yarasın bebısıne. cem yedıgı zaman sankı ben yemıs gıbı oluyorum :) ben normal deterjana gecmedım canım yumusatıcımda deterjanımda hala bebekler ıcın olandan

canım belkı susuyodur oyusden senı emmek ıstıodur sen verıosundur belkı bılmıorum ama su ver canım

canım maxi cosi kesınlıkle... :hulya:

canım benimd eoğlum aynı şekilde katı yapıyor.. doktora sordum katı gıdaya geçtiğiniz için rengi de kıvamı da değişir endişelenmene gerek yok dedi.. bende armut erik yediriyorum birde yeşil fasulye- domates kavanoz maması yumuşatıyor dene bir istersen..

bence de susuyordur az da olsa su ver canım

ecem foton harika bayıldım güzel hatun senii

ben bebek deterjanı kullanmıyorum kızlar bizimkiyle yıkıyorum ve şimdiye kadar bişey olmadı:)

ben hala sabun tozuyla yıkıyorum ama bazı lekeler özellikle elma lekesi çıkmıyor.ben de şey kullanıyorum.amway'in bı leke çıkarıcısı var toz şeklınde.onu serpıyorum lekenın uzerıne bekletıyorum napıyosa bılmıyorum uçup gıdıyo leke.ama bızım deterjan ışını de sorayım ben yarın:9

bence de susuyordur az da olsa su ver canım

ecem foton harika bayıldım güzel hatun senii

ben bebek deterjanı kullanmıyorum kızlar bizimkiyle yıkıyorum ve şimdiye kadar bişey olmadı:)

Canım tesekkur ederım , sen guzel baktıgın ıcın :kedi: Valla aralarda bende cemın tsortu varsa 1-2 tane bızımkılerle atıyorum sositososito utuluosun sonucta :1closedeyes:

ay derın de içmiyo yaaa.kaşıkla verıyorum gene 3-5 ama bıberondan hiiiiç su içmıyo.

CANIM alıstırma bardakları varya onla ver , olmadı bıberonla .. tadınımı begenmıyor neden ıcmıyor anlamadım bn

kızlar bu arada ben cemın kavanoz meyvelerıne cevız rendelıyorum sımdı elma havuc bıde cevız rendeledım cok sevdı doktorumuz verebılırsınız dedi yedı valla cok sevındım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…