gülincim faceden ekledim seni cok güzelsin maşallah sana
ben de ekledim canım şimdi.bana güzel dıyene bak asıl sana maşallah:)
canım bakıp yaayım bı ara.beyazlatıcı dıye gecıyo sanırım ama renklılerle de kullanılıyo.tavsıye ederim.ben önce yıkıyorum baktım leke duruyo serpıp uzerıne beklıyorum bı kaç saat pufffff gıtmış:))gülincim anway in toz deterjanının adı ne ??
bzm de lekelr çıkmıyor yaa bebek deterjanıylaa
ay cok kibarsın gülincim ama sen bi afetsin yahu sarısın afet
ay cok kibarsın gülincim ama sen bi afetsin yahu sarısın afet
canım bakıp yaayım bı ara.beyazlatıcı dıye gecıyo sanırım ama renklılerle de kullanılıyo.tavsıye ederim.ben önce yıkıyorum baktım leke duruyo serpıp uzerıne beklıyorum bı kaç saat pufffff gıtmış:))
ay çok mersi yaa bak şımarıcam şimdi:kedi:
ii akşamlarrr İremciğim bugün gelini görmeye gittiğimizdee kızdan gözünü ayıramadııı sarı sarı altınlar diikkatini çekti sanırımm :))
Bide yanına oturduydukk kızın gelinliğini çeke çeke bi hal olduuu yavrumm lülülülülülü
Şimdi şekerleme uykusunda brazdan uyansın gezmeğe gidicez
Evde bunalmışız valla ne ii olduu bugünn Aşkımda nöbetçii olunca geçmez sanıyordum gün neysekii geçti zemuszemus
ohh ne güzel gezin şekerim, sefanız olsun...
ahmetle kociş de şekerleme yapıyo şimdi
biz bu aralar kabul günü yapıyoruz..hastayız ama gelen gelene, yarın temizlikçi gelicek temizlik var, ertesi gün bebek görmeye gelicekler:sinifsinif:iki kere erteledik bi üçüncüye erteleyemiyoruz.
iki kişi gelicek ama 10 kişiye de aynı hazırlığı yapıyosun ikiye de..yorucu bir haftasonu beni bekliyor.
ohh saadetcim benim yerimede gez olurmu yazzz gelsin yaa eve tıkıldım kaldım o kadr bunalıyorumki şöle kendimi dışarı atıp gezmek istiyorum yaz gelsin evin yüzünü gören ne olsun valla çok özledim dışarda doyasıya gezmeyi kışı bu yüzden hiç sevmiyorum gidecek o kadar çok yer varki bizi çağıranlar bekleyenler ama burda araba sorun olduğu için ve bi arabamız olmadığı için gidemiyoruz bi yere saat başı kalkıyo araba kaçırırsan bi saat bekle bide gittiğimiz yerdende hemen kalkmazmız lazım en son araba 9 da kalkıyo o yüzden hiçbi yere gidemiyoruz bi araba alıcaz kısmetse o zaman paso gezicez valla
hülyacım sabırlı ol tatlım benimlkide zorla emiyor fakat ben bıraktırma niyetinde değilim hatta dua ediyorum bırakmasın azda olsa emsin diye bırakırsa gecede mama hazırlamak zorundasın en iyisi gece emiyo olması emzir yatır hemen ne rahatlık valla allahım herşeyi düşünmüş bizim rahatlığımız için herşey yapılmış bide canım tv vs. gibi şeyler açık olmasın uyanır uyanmaz al hemen hatta gece lambasında emzir o zaman belki emer benimki öle fazla emdiği oluyo
sabahatcım ben ekledim canım feysten seni :):)