2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben pompa yapmakdan artık çok sıkıldım.70cc falan çıkması için yarım saat ugraşıyorum.
bi sürü işim gücüm var.arada bide pompa derdi beni delirtiyo artık.
günde 3defa yapabiliyorum.
sık yapmak istiyorum ama valla halim kalmıyo.
pompayıda dinlenmek için oturdugumda falan yapıyorum.
elimde bi kaşık bütün gün asyaya bişeyler yedirmekle geçiyo.
önceden kendimize ne yemek yapıcagımı düşünürdüm.şimdi bide bugün asyaya ne yapsam diye düşünüyorum

gülincim anway in toz deterjanının adı ne ??
bzm de lekelr çıkmıyor yaa bebek deterjanıylaa

merhaba kızlar benimkide bugün delirdi bi çığlık atmalar yalandan bağırmalar allahım deli ediyo beni bugün liseden arkadaşım gelmişti kaç senedir görüşemiyoduk bugün bana geldi oturduk eski günlerimizi yad ettik ne deliymişim o zamn :):)

benimkide ek gıdalara karşı garezi var veriyorum kusuyo geçende çorba yaptım sebze çorbası yemedi öğürdü cici bebesine yumuarta sarısı peynir pekmez katıyorum onuda zorla yiyo hem çok aç hemde yemiyo emmiyo zorla iki çekiyo kucağımda başka yerlere bakıyo başka şeylerle uğraşıyo deli oluyorum ne oluyo bu haziran bebişlerine 6. ayları bitti çıldırdılar dişleri yüzündenmi acaba
bide bende bizim kullandığımız deterjandan kullanıyorum bi zararını görmedim ztaen bebek için olanı lekelerini çıkartmıyo güzel yıkamıyo

gülincim anway in toz deterjanının adı ne ??
bzm de lekelr çıkmıyor yaa bebek deterjanıylaa
canım bakıp yaayım bı ara.beyazlatıcı dıye gecıyo sanırım ama renklılerle de kullanılıyo.tavsıye ederim.ben önce yıkıyorum baktım leke duruyo serpıp uzerıne beklıyorum bı kaç saat pufffff gıtmış:))

ay cok kibarsın gülincim ama sen bi afetsin yahu sarısın afet

ay çok mersi yaa bak şımarıcam şimdi:kedi:

canım bakıp yaayım bı ara.beyazlatıcı dıye gecıyo sanırım ama renklılerle de kullanılıyo.tavsıye ederim.ben önce yıkıyorum baktım leke duruyo serpıp uzerıne beklıyorum bı kaç saat pufffff gıtmış:))

ay çok mersi yaa bak şımarıcam şimdi:kedi:

tmm cnmm a.s.

ii akşamlarrr İremciğim bugün gelini görmeye gittiğimizdee kızdan gözünü ayıramadııı sarı sarı altınlar diikkatini çekti sanırımm :))
Bide yanına oturduydukk kızın gelinliğini çeke çeke bi hal olduuu yavrumm lülülülülülü
Şimdi şekerleme uykusunda brazdan uyansın gezmeğe gidicez
Evde bunalmışız valla ne ii olduu bugünn Aşkımda nöbetçii olunca geçmez sanıyordum gün neysekii geçti zemuszemus

ii akşamlarrr İremciğim bugün gelini görmeye gittiğimizdee kızdan gözünü ayıramadııı sarı sarı altınlar diikkatini çekti sanırımm :))
Bide yanına oturduydukk kızın gelinliğini çeke çeke bi hal olduuu yavrumm lülülülülülü
Şimdi şekerleme uykusunda brazdan uyansın gezmeğe gidicez
Evde bunalmışız valla ne ii olduu bugünn Aşkımda nöbetçii olunca geçmez sanıyordum gün neysekii geçti zemuszemus

ohh ne güzel gezin şekerim, sefanız olsun...
ahmetle kociş de şekerleme yapıyo şimdi
biz bu aralar kabul günü yapıyoruz..hastayız ama gelen gelene, yarın temizlikçi gelicek temizlik var, ertesi gün bebek görmeye gelicekler:sinifsinif:iki kere erteledik bi üçüncüye erteleyemiyoruz.
iki kişi gelicek ama 10 kişiye de aynı hazırlığı yapıyosun ikiye de..yorucu bir haftasonu beni bekliyor.

ohh ne güzel gezin şekerim, sefanız olsun...
ahmetle kociş de şekerleme yapıyo şimdi
biz bu aralar kabul günü yapıyoruz..hastayız ama gelen gelene, yarın temizlikçi gelicek temizlik var, ertesi gün bebek görmeye gelicekler:sinifsinif:iki kere erteledik bi üçüncüye erteleyemiyoruz.
iki kişi gelicek ama 10 kişiye de aynı hazırlığı yapıyosun ikiye de..yorucu bir haftasonu beni bekliyor.

gezin valla ne kadar güzel canım sanada kolay gelsin bebkle gerçekten çok zor bişeyler yapmak

yaw bu gün bu kız 5 dak ka uyuyo uyanıyo of çok yorgunum zaten aglaya aglay a zorlaemiyo 2.3 valla en sonunda bıraktıracam

ohh saadetcim benim yerimede gez olurmu yazzz gelsin yaa eve tıkıldım kaldım o kadr bunalıyorumki şöle kendimi dışarı atıp gezmek istiyorum yaz gelsin evin yüzünü gören ne olsun valla çok özledim dışarda doyasıya gezmeyi kışı bu yüzden hiç sevmiyorum gidecek o kadar çok yer varki bizi çağıranlar bekleyenler ama burda araba sorun olduğu için ve bi arabamız olmadığı için gidemiyoruz bi yere saat başı kalkıyo araba kaçırırsan bi saat bekle bide gittiğimiz yerdende hemen kalkmazmız lazım en son araba 9 da kalkıyo o yüzden hiçbi yere gidemiyoruz bi araba alıcaz kısmetse o zaman paso gezicez valla

hülyacım sabırlı ol tatlım benimlkide zorla emiyor fakat ben bıraktırma niyetinde değilim hatta dua ediyorum bırakmasın azda olsa emsin diye bırakırsa gecede mama hazırlamak zorundasın en iyisi gece emiyo olması emzir yatır hemen ne rahatlık valla allahım herşeyi düşünmüş bizim rahatlığımız için herşey yapılmış bide canım tv vs. gibi şeyler açık olmasın uyanır uyanmaz al hemen hatta gece lambasında emzir o zaman belki emer benimki öle fazla emdiği oluyo

ohh saadetcim benim yerimede gez olurmu yazzz gelsin yaa eve tıkıldım kaldım o kadr bunalıyorumki şöle kendimi dışarı atıp gezmek istiyorum yaz gelsin evin yüzünü gören ne olsun valla çok özledim dışarda doyasıya gezmeyi kışı bu yüzden hiç sevmiyorum gidecek o kadar çok yer varki bizi çağıranlar bekleyenler ama burda araba sorun olduğu için ve bi arabamız olmadığı için gidemiyoruz bi yere saat başı kalkıyo araba kaçırırsan bi saat bekle bide gittiğimiz yerdende hemen kalkmazmız lazım en son araba 9 da kalkıyo o yüzden hiçbi yere gidemiyoruz bi araba alıcaz kısmetse o zaman paso gezicez valla

hülyacım sabırlı ol tatlım benimlkide zorla emiyor fakat ben bıraktırma niyetinde değilim hatta dua ediyorum bırakmasın azda olsa emsin diye bırakırsa gecede mama hazırlamak zorundasın en iyisi gece emiyo olması emzir yatır hemen ne rahatlık valla allahım herşeyi düşünmüş bizim rahatlığımız için herşey yapılmış bide canım tv vs. gibi şeyler açık olmasın uyanır uyanmaz al hemen hatta gece lambasında emzir o zaman belki emer benimki öle fazla emdiği oluyo

HÜLYACIM SAGOL CEVABIN İÇİN BU GECEDE EMMİYO BENİ BEN ZATEN HEP KARANLIKALIYORUM UYURKEN BİLE ANLIYOBIRA KIYO 2 AYINDA BIRACAKTI AMA BEN HEP SABRETTİM AM A OLMUYO OLMUYO Ya

herkes uyuyo heralde ben kızımı anca uyuttum geldim kimse yokkk:umursamaz:
bende yatiim bakalımm sabahın ilk annesine kocamannn bi günaydın inş biz olmayızzz
herkesin kuzusu hatasonu keyi yaparr

X