- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
maşallah elife ve azraya
müminecim dogumgünün kutlu olsun şimdiden canım
annenle bizim içinde hasret gider bisde uzakız anneden
saat 19:50 de TRTtürkte kocişimi ve atlarını göstercek.bide demezmi kamera beni şişman gösteriyor diye neyse o işte
. Ahmetin öksürüğü iyice azıttı. Şurup kullanmak istemiyorum ama başka yoluda yok. doktor balgam attırıcı şurup dedi bildiğim kadarı ile öksürüğü önleyen şuruplar tehlikeli di mi?
maşallah elife ve azraya
müminecim dogumgünün kutlu olsun şimdiden canım
annenle bizim içinde hasret gider bisde uzakız anneden
saat 19:50 de TRTtürkte kocişimi ve atlarını göstercek.bide demezmi kamera beni şişman gösteriyor diye neyse o işte
müminecim doğum günün kutlu olsun canım, Allah yavrunla ve eşinle geçireceğin sağlıklı ve mutlu bir ömür versin...
dünür ne olacak bu kızın hali, almış başını gitmiş:) oğlum sıska kaldı yanında!!
maşallah elifime,Allah nazarlardan saklasın. Ben oğluma birkaç aydır bakamıyorum sanırım hastalıklar kilosunuda etkiledi haliyle.
bizde bugün doktordaydık. Ahmetin öksürüğü iyice azıttı. Şurup kullanmak istemiyorum ama başka yoluda yok. doktor balgam attırıcı şurup dedi bildiğim kadarı ile öksürüğü önleyen şuruplar tehlikeli di mi?
mümine sana bi sorum olucak çocuk doktoru değilsin biliyorum ama sence bal gerçekten zararlı mı, bazı doktorlar vermeyin diyo bazıları verin kafam çok karışık onu vermeyi bile düşünüyorum.
ılık suda ballı limon karışımı iyi gelir aslında ama Ahmetin bünyesine ağır olur mu?
özgecim maşallah tontiş elife...
ek gıdalarada inşllh kolayca alışır.
müminecim dogumgününşimdiden kutlu olsun.düşünceli kocişin ve güzel azra kızınla nice mutlu yıllarrrr
hülyacım, d vitamini zaten acd de var, devit3 ü birlikte kullanma,
independent, hoşgeldin cnm aramıza,
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
selam arkadaşlar.....bende aranıza katılmak ıstıyorum paylaşımlarınız cook hosuma gıttı...benımde bebeğim 6 ay 9 gunluk...adı eymen kağan...1 hafta kadar önce ek gıdalara basladık....sımdılık sadece meyve ve yoğurt verıyorum...ama emmmeye olan isteği malesefkı ek gıdalara karşı yok...ama su içmeyi çok sevdiii....umarım zamanla hepınızle tanışırımmmm:teytey:
aynen bizde de aynı sorun var asist ve ventolin verdi doktor. asist tamamda ben de diğer şuruba takıldım zaten astım hastaları için yazıyo doktorda rahatlatır dedi. hava şeklinde verdiler ordayken evde de şurubunu kullan dedi. onun için canım sıkıldı. ben bi taraftan öksürüyorum ciğerlerim sökülüyo o acının aynısını oğlununda çektiğini bilmek insanı nasıl üzüyo. onun canı benden daha çok yanıyodur daha küçücük:gitme:bizdede aynı sorun var...öksürük şurubu 2 yasın altındakı bebeklere verılmıor zaten istesende dr yazmaz....drumuz tek ılacının 3 saatte 1 soguk buhar oldugunu söyledi...bırde asist var balgam sökücü onu kullanıoruz...nasıl atıyor balgamları..buhar yumuşatıor o sökuyor..bıttı gıbı bızım çok şükür..geçmiş olsun..o öksürdükçe ben ölüyordum...senağlama
sağolun kızlar, inşallah hepimiz bebişlerimizle birlikte, güzel sağlıklı, mutlu bi ömür geçiririz,
naz canım, bal beklediği zaman içinde bibakteri üreyebiliyo, bu da besin zehirlenmesine neden oluyo, tabi bebişler daha hassas , daha kolay etkilenebilirler, o yüzden yasak, ama bilemiyorum, taze ve güvenilir bi balsa o zaman verilebilir belki,
ama öksürük için pekmez de verebilirsin canım, çok geçmiş olsun tekrar
evet canım insana terapi gibi geliyor.beklerim canım herzaman gelin ata bindireyim sizi.açtık, izliyoruz şimdi:)
ne güzel ya çok heveslendim keşke orda ben olsaydım insanı nasıl rahatlatır..
selam arkadaşlar.....bende aranıza katılmak ıstıyorum paylaşımlarınız cook hosuma gıttı...benımde bebeğim 6 ay 9 gunluk...adı eymen kağan...1 hafta kadar önce ek gıdalara basladık....sımdılık sadece meyve ve yoğurt verıyorum...ama emmmeye olan isteği malesefkı ek gıdalara karşı yok...ama su içmeyi çok sevdiii....umarım zamanla hepınızle tanışırımmmm:teytey: