2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeni gelen haziran anneleri hoş geldiniz
independent bazı bebekler ek gıdaya geç başladığında tadlara alışması zor olurmuş ondan olabilir
hoşbulduk tatlım
tatlım valla benim oğlanda içmiyo sütü o kadar anca içyo ama çorba ve yoğurt veriyom kçük kavanozlarla onları yiyor
kızlar bana bugün doktor ACD3 DİYE VİTAMİN VERDİ 1YAŞINA KADAR KULLAN DEDİ BÖYLE KULLANINCA D3 KULLANILMAZDEMİ VARMI VTAMİN KULLANIP D3 KULLANMAYAN
canım aynı soruyu bende soracaktım devit3 ve minadex adlı vitamin aynı anda verilr mi

d3 kullanmamalısın agır gelir bana doktor arkadasım vitamine başlayınca d3 ü bırak dedi

çok haklısın hülyacım cici bebe vermeyelim mama vermeylim ne vercez
bende sabahları 2 tane kahvaltısına ekliyorum bizler cicibebeyle büyümüşüz ben hiç bi zararını görmedim

müminecim bende arı pirinç unuyla muhallebi yapıyorum.2 çay bardağı suyla 2 yemek kaşığı arı pirinç ununu karıştırıyorum.cezvede pişiriyorum.içine çok az muz ve 1 adet cevizi havanda dövüp ekliyorum çooooooooook güzel oluyo artanıda babası yiyiyo bence deneyin

kızlar naber?of gene bıttı h.sonu eşime evdeyken azcık nefes alıyorum iyi oluyo.derinin uykusun 1 haftadır sapıtmış durumda.şimdi ayağımda sallıyorum uyudu.inşallah gene gırer düzene.

iyi akşamlar kızlar yine haftasonu bitti yarın işbaşı ve ben dinlenemedim yine kızım bugün de aç aç uyudu 1 gün yerse 3 gün yemiyo of ne zormuş ya .cicibebeyi her çocuk sever bizimki ağzına koymuyo valla yesin diye şeker de koyuyorum tuz da napıyım yoksa hiçbişey yemicek bazen yiyo o zaman.
bizim cadı bay bay yapmayı öğrendi bu arada.akşama kadar el sallıyo herkese
yeni katılan arkadaşlar var aramıza hoşgeldiniz ama ben katılamıyorum artık ya hiç vaktim olmuyor kendime bile zaman ayıramıyorum.

hoşbulduk tatlım valla hepsi aynı zorla yediriyon babasının elinde biberon benim elimde bütün oyuncakları resmen şaklabanlık yapıyom yesin iye zorla yediriyoz işte

kızlar naber?of gene bıttı h.sonu eşime evdeyken azcık nefes alıyorum iyi oluyo.derinin uykusun 1 haftadır sapıtmış durumda.şimdi ayağımda sallıyorum uyudu.inşallah gene gırer düzene.

bizimki de şimdi uyuyor birazdan uyunır 2 de uyur artık

kızlarrrrrrrrr bebişlerinizin burun teimizliğini ve kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz

arkadaşlar ben ekmek verin derim bence bizler cicibebeyle degılde ekmekle buyumusuzdur....en azından ben oyle buyumusumdur...bır prof bebeklerde ek gıdayla alaklı bır egıtımde ekmegın cok faydalı oldugunu ve bebeklere mutlaka ekmek verılmesı gerektıgını soyledı.bıskuvıler pekcok katkı meddelerı ıcerıyor....tabı tercıh meselesı...bırde sonucta bebekler herseyı yemedıklerınden tum alternatıflerı denemek durumundayız...arkadaslar cocuk doktoru kendısıne bebeği için kefir içmesini öneren varmı.....dr. emin mindan bebeğe verılecek ılk ek gıdanın sebze corbasından sonra kefir olması gerektiğini söylüyor...yada kefirle mayalanmıs yogurt ....ama ben cesaret edemıyorum acıkcası

halka ekmeği ted yapıor yani onun içindeki besin değeri dierlerinden fazla zeka geliştirici besinler bulunmaktaymış fikir olması amacıyla

Günaydın kızlar, gününüz süper geçsin..
bende ekmek vericem ama nasıl bilmiyorum,
geçen gün kahvaltısına ufaladım tam buğday ekmeği yemedi, gerçi cicbebeyide sevmiyor
ek gıda istemiyor, emmek istiyor sürekli
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.. Allah bağışlasın bebişlerinizi

bu arada Yusuf Kayram dede diyordu bir kaç gündür, dünde baba dedi, babası dört köşe oldu sevincinden :)

günaydın kızlar uyanalı çok oldu yine bana uykuyoktu bu akşam(

yaben hayatta pitürlü şey yetittiremiyorum hemen hepsini.çıkarıyo hiç agzına gelmeyecek bebe ekmegialdım ben benimki normal ekmegiyemezincecik şeyleriytmuyo kusuyo

aferin yusuf kayraya benimki daha nezmandır baba diyo evde yokken hiç demiyo onu görünce diyo baba diye şimdideeliyle gel gel yapıyo ggel gibide bişey diyo hiç basmıyodu yürüteçle geri geri gitmeye başladı çok üzülüyodum basmıyo diye

günaydın kızlar valla ben kimi gördüysem cici bebe veriyo vermeyen anne görmedim ve içindede onca besin var insanlaru kandıracak değiller ya cici bebesiz nasıl doyucak çocuk her zaman çorba püre veremezsinki cici bebede verilmeli ben hiç duymadım cici bebe vermeyin diyen dr yani kimsedende duymadım zararını eğer besini artsın diyosanda meyve püresini sebze püresini katabilirsin içine kahvaltıda yumurta peynir vs. katabilirsin ve sadece cici bebe yememiş olur allahım onu verme bunu verme ne vericen çocuğa aç kalıcak o zaman :):):)

evet benim kızım anne baba dede diyo geh geh geh de diyo yürütüçte benim kıızmda geri geri gidiyo daha ileri vitese takamadık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…