hoşbulduk tatlımyeni gelen haziran anneleri hoş geldiniz
independent bazı bebekler ek gıdaya geç başladığında tadlara alışması zor olurmuş ondan olabilir
tatlım valla benim oğlanda içmiyo sütü o kadar anca içyo ama çorba ve yoğurt veriyom kçük kavanozlarla onları yiyorbizim cadıda yeni uyudu.bugünüde 300cc mamayla bitirdi.haa bide yogurt ve meyve püresi yedi okadar.ne çorba ne muhallebi hiç bişey yemiyo.en son mamayıda uyunca içirebildim...
eşimede hep dişi çıkcak ondan iştahsız diyorum.ne dişmiş ya 3aydan beri çıkamadı diyokaydirigubbakcemile3
bende yatayım barii.haftsonu bi sürü işim var.
sabahın ilk annesine ilk günaydında benden olsunnnnnnopuyorumnanaktan
canım aynı soruyu bende soracaktım devit3 ve minadex adlı vitamin aynı anda verilr mikızlar bana bugün doktor ACD3 DİYE VİTAMİN VERDİ 1YAŞINA KADAR KULLAN DEDİ BÖYLE KULLANINCA D3 KULLANILMAZDEMİ VARMI VTAMİN KULLANIP D3 KULLANMAYAN
günaydın arkadaşlar, biz de sık uyanmalı bi gece geçirdik ama napalım alıştık artık, bu sabah ilk kahvaltısını yaptı kızım, 60 cc mama, içine bi tane cici bebe, bi çay kaşığı labne peyniri ve bi çay kaşığı pekmez koydum, sevdi maşallah,
aşk kırıntısı canım ben de biraz hazırcıyım, milupanın muhallebisini yapıyorum ama artık annem geldi, o kendi hazırlarsa muhallebi tarifi yazarım buraya, bisküvi için de internetten bebek bisküvi tarifi diye araştırırsan bulursun sanırım,
havacım zor gerçekten, benim arkadaşımında 9 aylık ikizleri var hem de tüp bebek, şimdi de 2 aylık kazara hamile kalmış aynı eltin gibi temmuzda doğum yapıcak Allah kolaylık versin çok zor
iyi akşamlar kızlar yine haftasonu bitti yarın işbaşı ve ben dinlenemedim yine kızım bugün de aç aç uyudu 1 gün yerse 3 gün yemiyo of ne zormuş ya .cicibebeyi her çocuk sever bizimki ağzına koymuyo valla yesin diye şeker de koyuyorum tuz da napıyım yoksa hiçbişey yemicek bazen yiyo o zaman.
bizim cadı bay bay yapmayı öğrendi bu arada.akşama kadar el sallıyo herkese
yeni katılan arkadaşlar var aramıza hoşgeldiniz ama ben katılamıyorum artık ya hiç vaktim olmuyor kendime bile zaman ayıramıyorum.
kızlar naber?of gene bıttı h.sonu eşime evdeyken azcık nefes alıyorum iyi oluyo.derinin uykusun 1 haftadır sapıtmış durumda.şimdi ayağımda sallıyorum uyudu.inşallah gene gırer düzene.