2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aşk kırıntısı benim profilime gir sağ altta varr tıklarsın açılır tariff..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu/334963-cok-cok-leziz-bebek-biskuvisi-resimli.html

arkadaslar bızım doktorumuz kesınlıkle bisküvi kullanmıa yorsunuz dedi....emeğin çok faydalı oldugunu söyledi..tam bugday ekmeği kullan dedi...hatta halk ekmeğin organik tam bugday ekmeği var kahvaltıy gectıgımızde onu kullanmayı dusubnuyorum..

aşk kırıntısı cicibebe koyabilirsin az yumurta koy çoazsda peynir biraz meyve püresi bi kaşıkda pekmez cicbebe koymazsan yarım ekmek içi 120 ccmamaiçine sen dahada az yapabilirsin dün doktordan aldım tarifi muhallebide canım suyla yap sonra içine mesala 100 lükmü yaptın 3kaşık devamması kat 2kaşıkda pekmez bak bunlar doktor önerisi sebzelerininiçinede artık kıyma koy bana doktor baklagirleri haşla kabuklarını soy püre yap yesin dedi

aramıza hoşgeldinnnnna.s.
ogluşunu ismi çok güzelmiş.eymen kagan iki isimde sevdiğim isimlerden..
canım ek gıdaya başlayınca illaki emme istekleri azalıo.hele ben biraz erken başladım tattırmaya 4.5 aylıkken.birazda ölçüleri fazla verdim galiba.artık kızım hiç emmiyo.pompaya az az çıkıyo.onu veriyorum.oda su niyetini çünkü çok az oluy

slm kızlar bende haziran annesiyim nasılsınız

merhaba.sende aramıza hoşgeldinnnn..ne güzel yeni yeni annişler katılmaya başladı.umarımm güzel paylaşımlarda bulunuruzzz

müminecim...
azracık ilk kahvaltısını etmiş maşallahhh..
yaptıgın kahvaltı anlattıgına göre sıvı olmuş gibi.biberonlamı verdin.metak ettim.
ben sıvı olmasın kaşıkla vereyim diye baya bi cicibebe koyuyorumdaaa

kızlar dün balkabaklı muhallebi yaptımm..bi sitede görmüştüm
ama cadı kızım onuda yemedi.çıldırmak üzereyimmm
sizede tarifi yazayım.diğer topiğimizede yazdım
bir bardak suyla bir yemek kaşıgı pirinç ununu muhallebi kıyamına gelene kadar pişirdim
başka bi tencerede bi dilim kesilmiş bal kabagını az bi suyla haşladım(bunu iki defa yaptım birincisi asyayla uğraşırken simsiyah olmuş tencere yanmışşşş:)
daha sonra haşlanan balkabagını çatalla ezip bi iki yemek kaşıgı kadar muhallebiye karıştırıyosunuz.bu kadarcıkkkkk

Son düzenleme:
benim oğlumun ismi de ıNAN 5 ay 21 günlük
bu arada hoşbulduk tatlım topiği geziyorum da çok güzel ya çaok f

nasılsınız ben bitkin bi haldeyim yarın eşim geliyo allahtan zehra artık ona ait ne zor tek çocuk bakmak..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz baya çoğaldık yine maş.
benimkide kahvaltı yapmıyo ne yapcam bilmiyorumm yarın ayrı ayrı vercem artık

arzucum tesekkur ederım...ya sen yanlıs anlamısın benım oğlan emıyo emmede problem yok...benn ek gıdaya 6. ayı tam olarak doldurunca basladım ama ek gıdaları sevmedı.bebişim ağzını acmıyo...problemımız bu aslında napıcam bılmıyorum...meyve ve yoğurtla basladık....acaba ek gıdalara gec basladım ondan mı boyle oldu dıyorum....ısrarcı davranamaya calısıyorum ama zayıflar dıyede korkmuyo degılım acıkcası....suan 8,5 kg 69 cm....Allahım bebişime iştah verrrrrrr

yeni gelen haziran anneleri hoş geldiniz
independent bazı bebekler ek gıdaya geç başladığında tadlara alışması zor olurmuş ondan olabilir

yok canım ilk gün diye tek koydum, biraz sıvı oldu ama yine de kaşıkla yedirdim ben, tatlı kaşığıyla, bizim de hiç iştahımız yok bugünlerde, bigün iyiyse 2 gün çok az yiyo, bitek geceleri sık mama içiyo, ordan kurtarıyodur umarım

slm, ben hippin bebe bisküvisini kullanıyorum organik diye.. ama cicibebenin fiyatını görünce hemen aldım sevdi de oğlum, şimdi bende kararsızım hangisine devam etsem diye

kızlar ülkerin bebk ekmegide var ondanda koyabilirsiniz cicibbe yerine

merhaba kızlar nasılsınız cici bebe zararlı olurmu ya bütün anneler bununla besliyo çocuklarını ve bebeklerde çok seviyo içine yumurta peynir vs.de katabiliyosun öyle daha besleyici oluyo o zararlı bu zararlı dersek hiçbişi yediremeyiz aç kalır yavrular valla :):)

valla ben normal cici bebeyi kullanıyorum yani biskuvi onun organiği olurmu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…