Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine bir sürü sayfa ilerlemiş..ama geçmişi okumaya vaktim yok şimdi..sonra bir ara bakarım..
benim minik de kabızdı birkaç gündür..artık bugun iyice işkence çekti kakasını yapamayınca gözümün içine baka baka ağladı..dr u aradım ısrarla fitil verme dedi..kayısı suyu zeytinyağı vermemi istedi..bunlar zaten uyguladığım seyler neyse zoraki fitil adı söyledi...fitili uygular uygulamaz rahatladı yavrucak..şimdi de rahatlayınca uyudu..offf bu kabızla nasıl mücadele edicem..fitili sık kullanmak sakıncalıymış..o yüzden zorda kalmadıkça vermek istemiyorum..:1no2:
ben rotavirüs aşısı almıştım..dolapta muhafaza ettim ama bazı durumlardan dolayı dr umuz yapılmasını istemedi..elimde kaldı aşı..ihtiyacı olan birine vermek istiyorum..
neden doktorun yapılmasını istemedi aşısını..merak ettim çünkü biz vurdurduk
çok çok geçmiş olsun canımkızlar çok üzgünüm küçük meleğim çok kötü hasta oldu dün bi anda aşırı bi kusması olsu bi kaç kez akşama kadar sulu ishale yakalanmış dakka saniye büyük abdestini yaptı ama su sadece hastaneye aldılar bi kocaman serum yedik ya ben bu kışı hiç sevmez oldum minik kelebegim çok hasta oluyo napacamı şaştım :'((((
bütün haziranın güzel annişleri ve yakışıklı güzel bebişlerine güzel mutlu bi haftasonu diliyorummmm
bizde 10 gbi kalktık.babamıza şipariş listemizi verdik.markete gitti hala gelemdi.çok açıkdım yahuuuu
kızımda mama içti anne sütü içti.şimdi uyuyo.bugün kahvaltısını veremdim.
kızlar böyle arada ögün atlasak bişey olmaz demiiii???