2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gülin canım henüz vermiyorum , biz püreler yeni başlaadık, ama biraz büyüyünce püreler kanmayıp başka tatlar istiyecekler, o zaman bi alternatif olur diye düşünmüştüm, un konusunu da bi araştıralım bakalım

yine bir sürü sayfa ilerlemiş..ama geçmişi okumaya vaktim yok şimdi..sonra bir ara bakarım..
benim minik de kabızdı birkaç gündür..artık bugun iyice işkence çekti kakasını yapamayınca gözümün içine baka baka ağladı..dr u aradım ısrarla fitil verme dedi..kayısı suyu zeytinyağı vermemi istedi..bunlar zaten uyguladığım seyler neyse zoraki fitil adı söyledi...fitili uygular uygulamaz rahatladı yavrucak..şimdi de rahatlayınca uyudu..offf bu kabızla nasıl mücadele edicem..fitili sık kullanmak sakıncalıymış..o yüzden zorda kalmadıkça vermek istemiyorum..:1no2:

ben rotavirüs aşısı almıştım..dolapta muhafaza ettim ama bazı durumlardan dolayı dr umuz yapılmasını istemedi..elimde kaldı aşı..ihtiyacı olan birine vermek istiyorum..

neden doktorun yapılmasını istemedi aşısını..merak ettim çünkü biz vurdurduk

neden doktorun yapılmasını istemedi aşısını..merak ettim çünkü biz vurdurduk

biz de vurduracaktık da benim oğlumun doğum lekesi vardı..onun tedavisi için kullandığımız ilaçlarla birlikte vurulması sakıncalıymıs o yüzden kaldı..

çok çok geçmiş olsun canım

Bizimkide 4-5 güne bir kaka yapıyori bugün yaptı şmdi uyudu. Banada doktorum bağırsak düzenleyici verdi ama içiremiyorum. Fitili ben 2 kez kullandım ama pişman oldum. Bi sitede okumuştum, kabız olan çocuklarda önce anne kabızlık diyeti uygulamalıymış.

bizim cadıda yeni uyudu.bugünüde 300cc mamayla bitirdi.haa bide yogurt ve meyve püresi yedi okadar.ne çorba ne muhallebi hiç bişey yemiyo.en son mamayıda uyunca içirebildim...
eşimede hep dişi çıkcak ondan iştahsız diyorum.ne dişmiş ya 3aydan beri çıkamadı diyokaydirigubbakcemile3
bende yatayım barii.haftsonu bi sürü işim var.
sabahın ilk annesine ilk günaydında benden olsunnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr...haftasonu yavrusumla bırlıkteyım.ooohhh bızden mutlusu yok bugunnn....

16 haziran doğumluyuz yani 6. ay bitti..bıngldağımız hala gayet açık..sizde durumlar nasıl..normaldir heralde demı...doktor konrol edıor ama bısey demedı sımdıye kadar...

günaydın canım...
bıngıldagın açık olması normal.bir yaşına kadar anca kapanıyormuş.
hatta erken kapanması iyi değil diye biliyorummm

bütün haziranın güzel annişleri ve yakışıklı güzel bebişlerine güzel mutlu bi haftasonu diliyorummmm
bizde 10 gbi kalktık.babamıza şipariş listemizi verdik.markete gitti hala gelemdi.çok açıkdım yahuuuu
kızımda mama içti anne sütü içti.şimdi uyuyo.bugün kahvaltısını veremdim.
kızlar böyle arada ögün atlasak bişey olmaz demiiii???

kızlar çok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için ya bebegim hasta oldumu ben kendimi kaybediyorum buda elimde deil midem çok kötü agrıyo bi yandan bebegimin ateşi çıkıyo korkuyorum bu sabah sabahladık gece ateşi yükselir die çok korktum bekledim başını kızlar dua edin düzelsin yavru kuşum aldıgı kiloları geri verdi zaten zor kg alıyodu birazda küçük dogdu büyüdügüne çalmıştım hasta etmeden önce diyorum sen hasta olma ben olim die ama olmuyo işte :'( ana yüregim kaldırmıyo yavrumun hasta olmasını inş biran önce iyileşir belkide diş çıkarıyo doktor demedi ama bilemicem dişte ateş ve ishal olurmu arkadaşlar bana cvp verin lütfen

meraba herkese, ateş ve ishal olabilir güzelkız, ama bildiğim kadarıyla dişte ateş 38 i pek geçmiyo

tşk arzu..bır arkadasım cok korkuttu benı..bunun bıngıldagının en azından küçülmesi lazımdı dedı..bende 1 yaşına kadar bılıorum...

guzelkızMS inş. bebeğin en kısa zamanda düzelir..seni çok iyi anlıyorum..onlar hasta olmsın bız olalım....ateş oluyormuş dedı doktorumuz ama ishal illa dişe bağlanmaz dedi....biz de diş aşamasındayız ama ishalımız yok çok şükür...rabbim şifa v ersin yavruşuna

merhaba güzel annişler.
nasılsınız ben çok uykusuzum zeynep gece 4 ü ceçiyordu uyuduğunda.ağlamadıda oyun istiyor of başım ağrıyor ya.
şimdide ayagımda sallıyorum dalamadı tam kıpır kıpır.
gece 4 e kadar kocişi de uyutmadım ben uyumayınca o uyursa sinir oluyorum bazen çok gıcık oluyorum yazık sen yat çok sinirlisin ben bakarım çocuğa dedi.sabahda 2 saatlik uykuyla işe gitti.bazen diyorum bana nasıl katlanıyor ben erkek olsam kendime katlanmam :) napsın çok seviyor beni

havvacım kocaman bi aferin kocana, herşey müşterek napalım, ben de bazen sinir oluyorum ama napsınlar , gece bize muhtaç bebişler

kimse yok ama yine de yhazim bari, kızlar bugün benim için çok güzeld, önce sabah çarşıya çıkıp dolaştım, blenderım kırılmıştı, blender mikser set aldım, bebişe babası baktı, eve geldim.
sonra, eşim çok güzel bi sürpriz yaptı, yarın doğumgünümdü dayanamadı hediyemi bugün verdi, çok güzel bi bileklik almış, çok mutlu oldum(canım kocişiiimm opuyorumnanaktan ), yaşımız büyüdü belki ama hediye almak haalaa çok güzel bi duygu,

kociş şimdide havaalanına annemi almaya gitti, artık temmuza kadar annişim yanımda, kızıma o bakıcak, sağolsun kendisi tecrübelidir bu konuda, 5 çocuk 3 torun büyüttü, bizden bu kadaar, umarım hepiniz için çok iyi bi haftasonu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…