Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu/334963-cok-cok-leziz-bebek-biskuvisi-resimli.htmlGünaydın kızlar.
Dün gece 3 de yattım 8 de kalktım uykusuzluktan ölüyorum.
Cici bebe tarifi istedim ama kimse bişey yazmamış ama ben sormaya ısrarla devam edicem.
Kahvaltıyı düzenlimi veriyorsunuz, hergün yumurta peynir vs. veriyormusunuz, bir sitede 8 ayda düzenli kahvaltıya başlanır yazıyordu merak ettim, birde sebze püresi olarak nasıl veriyorsunuz, günlük ne yedirdiğinizi öğün olarak yazamısınız, ben bu konuda çok tembelim, ben ne zaman kahvaltı yaparsam o zaman peynir yumurta ezip veriyorum birde ğlum hiçbir besini tek başına almıyor, llaki cicibebe karıştırıcam o şekilde yiyor, cici bebeninde besleyiciliği hala tartışılan bir konu.
Muhallebinin besleyici olduğunu düşünüyormusunuz, eğer öyle ise tarif verebilirmisiniz.
selam arkadaşlar.....bende aranıza katılmak ıstıyorum paylaşımlarınız cook hosuma gıttı...benımde bebeğim 6 ay 9 gunluk...adı eymen kağan...1 hafta kadar önce ek gıdalara basladık....sımdılık sadece meyve ve yoğurt verıyorum...ama emmmeye olan isteği malesefkı ek gıdalara karşı yok...ama su içmeyi çok sevdiii....umarım zamanla hepınızle tanışırımmmm:teytey:
slm kızlar bende haziran annesiyim nasılsınız
merhaba.sende aramıza hoşgeldinnnn..ne güzel yeni yeni annişler katılmaya başladı.umarımm güzel paylaşımlarda bulunuruzzz
müminecim...
azracık ilk kahvaltısını etmiş maşallahhh..
yaptıgın kahvaltı anlattıgına göre sıvı olmuş gibi.biberonlamı verdin.metak ettim.
ben sıvı olmasın kaşıkla vereyim diye baya bi cicibebe koyuyorumdaaa