ben 3 aylıkken ellere emanet ettım oğluşumu ağlaya zırlaya..şimdi kıymetli torunları oldu onların çok şükür...
onuda denedim yemiyor.sulu yaptım yemiyor.sütümle sulandırdım yemiyor :)
bir gün illaki yiycekk bunu biliyorum en azından a.s
mercimek daha vermedim zamanınıda blmyrum açıkcası
mumine sen doktormusun canm_?
ben herr çorbadan veriyorum kendi yediklerimizide sadece 1er 2 er çay kaşığıyla tatırıyorumki tadını bilsin diye bende sebze çorbası yapıyorum mamasına katıyorum ölede yiyor dün bi patates yarım havuç bitane brokoli azcık kereviz birazcık bulgur birazcık pirinç ve birazda mercimek katıp haşladım sonrada blandırdn geçirdim biraz zeytin yap koydum kaynattm mis gibi oldu cici bebesin mamasına katıyorum bazendwe yerse sade veriyorum alışıcaklar artık
arzu canım soğan gaz yapabilir, ben sana dün denediğim yoğurt çorbasının tarifini vereyim hem kolay hem lezzetli oldu,
3 kaşık un, 4-5 kaşık normal yoğurdu güzelce çırptım, su ekleyip kaynattım arada karıştırarak, kaynayınca içine şehriye attım, sanırım pirinç de olabilir, kendimize piştikten sonra yağla kır.biber ve nanae kavurup döktüm çok güzel oldu, bebişler içinde güzel olur sanırım
canım işine karışmak gibi olmasında ben tam tesini yapıyorum
bir çay bardağı pirinç yada şehriyeyi hafif şişinceye kadar kaynatıyorum.sonra içine 3 kaşık un bir kase yoğurdu çırpıp azar azar ekliyorum hafifte tuz atıyorum ama çok az kızım afiyetle yiyiyor
kızlar çok üzgünüm küçük meleğim çok kötü hasta oldu dün bi anda aşırı bi kusması olsu bi kaç kez akşama kadar sulu ishale yakalanmış dakka saniye büyük abdestini yaptı ama su sadece hastaneye aldılar bi kocaman serum yedik ya ben bu kışı hiç sevmez oldum minik kelebegim çok hasta oluyo napacamı şaştım :'((((
of yaaa ben eylülde başlıycam işe ama senın yazdıklarını okuyunca valla çok fena oldum.ben de şimdiden düşünüp dertlenıyorum.OZZGE
2,5 AY OLDU BEN İŞE BAŞLAYALI.HALA AĞLIYORUM KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM.ANNEMDE KAYNANAMDA GÖRÜMCEMDE DE KALSA BEBEĞİM HEP AKLIMDA Benden daha iyi kimse bakamaz diyorum.Ya hastalanırsa,ya boğazına bişey kaçarsa ya lar bitmiyor.Bide keşkeler neden daha fazla paramız yok.Neden kocam daha iyi bir iş bulmuyor.Ben neden üniversite okudum.Ev hanımı olsaydım bu hayata alışırdım.Yavrumun her anında yanında olurdum.Belki ben yokken anne diycek belki ilk adımını bensiz atacak : ))))))))))))))))))))))))))
ya yine ağlarım belki de kendisine bakan annemi kayınvalidemi benden çok sevecek :)))))))
Allah ım çok zor çok.bak yine ağladım ben.Şans o ki bölümde kimse yok herkes izinli.Aslında hıçkıra hıçkıra ağlamakta var da olmazki of of.Allah ım isyan değil bu kusuruma bakma ama çok zoruma gidiyor.Lüks için değil zaruret için çalışıyorum ama çok zor çok
ben kendi yaptığım yoğurtla yaptım soğan da sanırım daha erkendır.yanı ben kullasnmıyorum henüz.kızlara bu yogurt çorbasını normal yogurtla yapılırmıki???
bugünde onu denesem diyorum.
bide bebişlerin çorbalarına sogan eklenirmi bilen varmı???
canım un sakıncalı değilmi bebekler için?bılgım yok ondan soruyorum ama sankı kullanılmıyo gıbı kalmış aklımdazemuszemusarzu canım soğan gaz yapabilir, ben sana dün denediğim yoğurt çorbasının tarifini vereyim hem kolay hem lezzetli oldu,
3 kaşık un, 4-5 kaşık normal yoğurdu güzelce çırptım, su ekleyip kaynattım arada karıştırarak, kaynayınca içine şehriye attım, sanırım pirinç de olabilir, kendimize piştikten sonra yağla kır.biber ve nanae kavurup döktüm çok güzel oldu, bebişler içinde güzel olur sanırım
ay ben okurken yoruldum Allah yardımcın olsn hoş eylülden sonra benı de olacağım bu:))Ne kusuru canım, ilk önce hediyelerini çook beğendim, ömür boyu saklıcam, çok teşekkür ederim
ben zaten 4 gün çalışıyorum, cumaları süt iznim var, pazardan çorba yapıyorum 3-4 kase falan oluyo, iki kasesini dolabın normal yerine ,2 kasesinide buzluğa koyuyorum, hafta içi fırsatım olursa yeniden taze çorba yapıyorum, buzluktakileri mecbura kalırsam veriyorum, süt işinide gece yatmadan 3 -4 tane falan (100- 150 cc arası değişiyor) çıkarıyorum dolabın normal rafına koyuyorum sabaha kadar çözülüyor, gündüz onu ısıtıp biberonla veriyor, akşam geldiğimde kalmış süt olursa atıyorum ,bir gün durmuş çünkü bozulmuştur, gündüz birde çorbasını yediriyor, vakit kalırsa yoğurt , bazende ben akşam yediriyorum yoğurdu, birdaha hep emiyor gece zaten , özlüyorda galiba yapışık geziyoruz akşamları,
ama donmuş sütle taze sütün tadını ayırıyor içmiyormuş gündüz , uyurken içiriyorlar
içmesse öyle yapabilirsiniz, karnı doysunda uyurken içsin yeterki napayım
çok özlyorum işte bütün gün resmine bakıyorum en az 10 kere arıyorum napıyo diye , alışçaz sanırım zamanla hem o hem ben
Ama kayınvalidem annemde öyle, sadece çocuk bakıyo, yani hazır bıraktıklarımı yediriyor , yinede Allah razı olsun ikisindende ,
o yüzden işten gelince hemen yusuf kayrayı emziriyourm sonra mutfakta mama sandalyesine oturtup eline oyuncak verip yemek yapıyorum arada oğlumla oynuyorum
yemek yiyoruz hep beraber gündüz yoğurt yemediyse yoğurt yediriyorum kalabalıkta sağa sola bakınırken yiyo anlamadan, sonra sofrayı topluyorum fırsatım olursa ertesi güne yemek yapıyorum ,çok yorgun değilsem ütü yapıyorum , bir makine çamaşır yıkıyorum ,
aralarda oğlumla hasret gideriyoruz 11 gibi uyuyor , benim yatmam 1 oluyor tabi evde koşturmaktan 3 gibi yusuf kayra uyanıyor emiyor uyuyor, 7dede kalkıp emzirip işe gidiyorum
Allahım bana ve bütün çalışan annelere güç kuvvet versin
Özgecim okudunmu sende
bence işe başlayana kadar sadece çocuğunuzla ilgilenin , yavrumun kokusunu bile özlüyorum(
ooof yarın da onu pişireyim barı denemedığim şey kalmadı yeterkı 1 damla fazla içsin dıye sütümü.eşim de senın kadar azımlı kadın görmedım pes valla dıyo.anne değilsin ondan anlamazsın dıyorumkaydirigubbakcemile3kızlar artık 6 aylık bazımızınki yedi aylık oldu dönüyolar hareket ediyolar gazı olsada çıkartıyolar o yüzden artık gaz yapıcak diye korkmayın he bide dün yeşil mercimek yemeğini yaptım yedim tv de haberde izlemiştim süt yapıcı özelliği var demişti dr denedim gerçektende sütüm oldu halada var gece hele aktı sütlerim gerçi benim sütüm oluyo ama bazende az oluyo deneyin bence
çooooooooooooooooooook geçmiş olsun tatlım.kızlar çok üzgünüm küçük meleğim çok kötü hasta oldu dün bi anda aşırı bi kusması olsu bi kaç kez akşama kadar sulu ishale yakalanmış dakka saniye büyük abdestini yaptı ama su sadece hastaneye aldılar bi kocaman serum yedik ya ben bu kışı hiç sevmez oldum minik kelebegim çok hasta oluyo napacamı şaştım :'((((