Emelcim YUsuf Kayraya kayınvaliden bakıyodu dimi.Bende çalışmaya başlıyıcam o sebepten soruyorum.Nasıl hallediyosunuz bakım işini kayınvaliden sizdemi kalıyo.Ek gıdalarını senmi hazırlayıp bırakıyosun.Emzirme olayını nasıl yapıyosun?Çok şey sordum ama kusuruma bakma anne yüreği başlamadan plan yapmak istiyorum.
Ne kusuru canım, ilk önce hediyelerini çook beğendim, ömür boyu saklıcam, çok teşekkür ederim
ben zaten 4 gün çalışıyorum, cumaları süt iznim var, pazardan çorba yapıyorum 3-4 kase falan oluyo, iki kasesini dolabın normal yerine ,2 kasesinide buzluğa koyuyorum, hafta içi fırsatım olursa yeniden taze çorba yapıyorum, buzluktakileri mecbura kalırsam veriyorum, süt işinide gece yatmadan 3 -4 tane falan (100- 150 cc arası değişiyor) çıkarıyorum dolabın normal rafına koyuyorum sabaha kadar çözülüyor, gündüz onu ısıtıp biberonla veriyor, akşam geldiğimde kalmış süt olursa atıyorum ,bir gün durmuş çünkü bozulmuştur, gündüz birde çorbasını yediriyor, vakit kalırsa yoğurt , bazende ben akşam yediriyorum yoğurdu, birdaha hep emiyor gece zaten , özlüyorda galiba yapışık geziyoruz akşamları,
ama donmuş sütle taze sütün tadını ayırıyor içmiyormuş gündüz , uyurken içiriyorlar
içmesse öyle yapabilirsiniz, karnı doysunda uyurken içsin yeterki napayım
çok özlyorum işte bütün gün resmine bakıyorum en az 10 kere arıyorum napıyo diye , alışçaz sanırım zamanla hem o hem ben
Ama kayınvalidem annemde öyle, sadece çocuk bakıyo, yani hazır bıraktıklarımı yediriyor , yinede Allah razı olsun ikisindende ,
o yüzden işten gelince hemen yusuf kayrayı emziriyourm sonra mutfakta mama sandalyesine oturtup eline oyuncak verip yemek yapıyorum arada oğlumla oynuyorum
yemek yiyoruz hep beraber gündüz yoğurt yemediyse yoğurt yediriyorum kalabalıkta sağa sola bakınırken yiyo anlamadan, sonra sofrayı topluyorum fırsatım olursa ertesi güne yemek yapıyorum ,çok yorgun değilsem ütü yapıyorum , bir makine çamaşır yıkıyorum ,
aralarda oğlumla hasret gideriyoruz 11 gibi uyuyor , benim yatmam 1 oluyor tabi evde koşturmaktan 3 gibi yusuf kayra uyanıyor emiyor uyuyor, 7dede kalkıp emzirip işe gidiyorum
Allahım bana ve bütün çalışan annelere güç kuvvet versin
Özgecim okudunmu sende
bence işe başlayana kadar sadece çocuğunuzla ilgilenin , yavrumun kokusunu bile özlüyorum
(