2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 3 gün önce ilk reglimi oldum,
sütüm azalmıştı ama kestane takviyesiyle
bugün biraz daha iyi maşallah

günmaydın kızlar uykusuz bi geceden sonra ya bı kız niye uyumaz anlamadım hem kahvaltı yapıyorum hem size bakayım dedim

günaydınnn...
çıkmadan yazım dedim..
15.30 da kursum var
brazdan çıkcammm pınoşuma ve batuşuma hediye almaya inş gzl şeyler bulurummmm
öpüyorum herkesiiii hoşçakalınnn.....

müminecim bende milupanın sütlü piriinçlisini weriorum.tarifindeki giibi yapıyorum.
4 yemek kaşığı koyuyorum,çorba kıvamına gelene kadarda su koyuyorum.
çok katı olmuyo.hemen hemen hepsini yiyor yağmur.
9 gibi yapıyorum.11 dede emip uyuyo zaten..
bu arada ne kadar göz kanalı tıkalı bebek varmış masajla geçiyor demekki..
sezaryen bebeklerinde oluyormuş genelde.dünden beri kullanıyoruz damla ve kremi.
inşallah geçer.bugün temizlik yapıcam yarın izmire gidiyoruz zaten.
öptüm sizii görüşrüzyerimseniben
emelcim kestane bendede etkiliii süt yapıyo gerçektennn..cokacimcoook

Kızlar maşallahınız var, bebeişleriniz herşeyi yiyor ne güzel benim oğlum yemiyor. Bir çay kaşığı yoğurt bile yediremiyorum, doğduğundan bu yana anne sütü, şimdi kaşıkla besleyemiyoum, öğün oluşturamadık, hergün çorba yapıyorum ama olduğu gibi çöpe gidiyor. Tatlı şeyleri bebekler sever diyorlar ama sevmiyor işde, bi yerde hatamı yapıyorum diyorum artık, mutlaka seveceği bişey vardır elbet ama ben bulamadım.
Muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz peki siz, tarif verirmisiniz.

canım yogurduna meyvesuları ekle olmadı yemedimi bebe bsküvüside koy ben muhallebiyi 150 cclik suyla yapıyorum su kaynayınca 2tatlı kaşıgına yakın prinç unu koyuyorum biraz kaynayınca alıyorum sonra içine devam maması koyuyorum 3 öçek koy baktın koyu oldu su ekle bebekler koyu şeyleri hemen yemşyo

cnm ben hazır alıyorum.milupa sütlü pirinçli deene istersen..

sağol ilkecim, yaa bi kaşıkla yapıyorum ben o bile kabız gibi yapıyo, bu çocuğun barsakları amma nazlı haa, napalım öyle böyle alışıcak, yılmak yok,

aşk kırıntısı canım bazı çocuklar yeni tatlara karşı isteksiz oluo, az az dene zorlamadan, mutlaka alışıcaktır, kolay gelsin canım

mümine kayısıyı kaynat ver.muhallebiden sonra ver yada muhallebinin içine zeytinyağı koy biraz.
bizde kabız oluyoruzz muhallebiden sonra elma kayısı suyu içiriyorummm..
hediyenide izmirden alıp göndercemm haftaya anca olur cnmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhabalar derın gene tepemde.noluyo bu kıza anlamadım 2 gundur resmen başka bı çocuk oldu.bugün gene canım çıkacak anlaşılan.

moralim çok bozuk öksürüyor bebişim burnu da tıkalı..ememiyor zaten az emiyordu of ya..napacağım şimdi ben

ay ay bugün baya kalabalığız
ya kızım sabahdan beri delirtti beni.bugün baya bi geç kalktı bende seviniyodum oh ne güzle uyuyoruz diye.10da uyandı.uyandıkdan sonra 2 saat huysuzlaştı.kahvaltısını yemedi.biberon mamasını yemedi.olmadı pompa yaptım.ama durmuyoki fazlada yapamadım.50cc kadar onu içti.sonra bi baktımki altını doldurmuşşşş:sinifsinif:
dün bi kaşık kayısı vermiştim.dünde kaka yaptı bugünde.baya fayda ediyo valla.bari 2günde bi vereyim.hergün fazla olcak galiba
uşimdi tekrar uyudu.artık kalkınca doyurcaz karnışını..
ya şekerkız galiba dün sen yazmıştın.. günde 750cc süt içmeleri gerekiyomuş.benim kız okadar içmiyoki.ek gıdadan fırsat kalmıyo vallaa.. napmak lazım ek gıdayı dahamı az tutsam.mamamı daha çok versemmmfisfisfis

moralim çok bozuk öksürüyor bebişim burnu da tıkalı..ememiyor zaten az emiyordu of ya..napacağım şimdi ben

canım geçmiş olsun.genelde bogazını cigerini yumuşatması için ıhlamur ii geliyo.istersen sende dene.ama kaynatmıcan demlicennn..
bide burnu tıkalı bırakma.aspiratötle temizlemeye çalış.okyanus suyu falan ii geliyomuşşş.burnu tıkalıyken bişey yiyemez

sabah bakıcısı kuşburnu vermiş bende ıhlamır yaptım ama kaynattım demlemedim
bırdaha yapayım şimdi burnuna damla sıkarken ortalıgı yıkıyor okyanus suyu aldım eczaneden.inş. iyileşir..

750 ml süt almıyor benımkı de ek gıdadan dolayı..dra sordum demın tlfda.6.aya kadar anne sütü 6.aydan sonra ek gıda öne geçmelidir beslenmede dedi...o halde ek gıdayı kesmek yada azaltmak olmaz süt vericem die

tüm bebişler biraz sıkıntılı bu ara galiba, inşallah hepsi çabucak şeker gibi olurlar,
arzucum benimki sadece mama alırken bile günde toplam 700 cc anca oluyodu, ek gıdayla beraber 500 alsalar gene kardır heralde, (bu arada üstü çizili a olmayınca yağan kar gibi oldu :))
ayangell geçmiş olsun canım, ateşlenmiyosa korkma ama ateşi çıkarsa ihmal etme dr a götür, ıhlamur, varsa adaçayı iyi gelir, burnunu da aspire ediyomuşun yapıcak fazla bişey yok bi an önce iyileşir inşallah

ilke canım acele etmene gerek yok, çok heycanlıymış ama böyle görmediğin birinden hediye beklemek, keşke morboncuk da bi girse de ben de alıp yollasam yaa

hmm anladım canım.zaten beimki anne sütü almıyo sayılırr.. pompayla günde 200cc anca içiyo.mama veriyorum.ama oda günde 300cc falan oluyo.biz nerdeyse iki aydır ek gıda kullanıyoruz.demekki azalmamak gerekiyomuş tşkklerrrr
ya kızlara asya ne güzel çorbayıda severdi bıktı galiba 3-4 gündür hiç çorba içmiyo.sebzelerden yapıyordum yemyeşil bişey oluyo.acaba başka bi çorbamı yapsam.
siz başka ne çeşit yapıyosunuzzzz??

of çok sinirlerim boşaldı artık iyice uykusuzluktan herkeze bagrıyorum offff offfff dişde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…