- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Kızlar maşallahınız var, bebeişleriniz herşeyi yiyor ne güzel benim oğlum yemiyor. Bir çay kaşığı yoğurt bile yediremiyorum, doğduğundan bu yana anne sütü, şimdi kaşıkla besleyemiyoum, öğün oluşturamadık, hergün çorba yapıyorum ama olduğu gibi çöpe gidiyor. Tatlı şeyleri bebekler sever diyorlar ama sevmiyor işde, bi yerde hatamı yapıyorum diyorum artık, mutlaka seveceği bişey vardır elbet ama ben bulamadım.
Muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz peki siz, tarif verirmisiniz.
Kızlar maşallahınız var, bebeişleriniz herşeyi yiyor ne güzel benim oğlum yemiyor. Bir çay kaşığı yoğurt bile yediremiyorum, doğduğundan bu yana anne sütü, şimdi kaşıkla besleyemiyoum, öğün oluşturamadık, hergün çorba yapıyorum ama olduğu gibi çöpe gidiyor. Tatlı şeyleri bebekler sever diyorlar ama sevmiyor işde, bi yerde hatamı yapıyorum diyorum artık, mutlaka seveceği bişey vardır elbet ama ben bulamadım.
Muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz peki siz, tarif verirmisiniz.
moralim çok bozuk öksürüyor bebişim burnu da tıkalı..ememiyorzaten az emiyordu of ya..napacağım şimdi ben
canım geçmiş olsun.genelde bogazını cigerini yumuşatması için ıhlamur ii geliyo.istersen sende dene.ama kaynatmıcan demlicennn..
bide burnu tıkalı bırakma.aspiratötle temizlemeye çalış.okyanus suyu falan ii geliyomuşşş.burnu tıkalıyken bişey yiyemez