canım ben 2ayda oldum ama benimde gitmişti gerçi benimki dogrü dürst emmmiyo ondandır humana içmiştim ben ii geliyo
bn daha olmadım cnm...
bayılıyorum şu seninn avatarınaaa
yerim ben onuuu ya maşallahhhh
dünürüm oğluşum nasıl reglle alakası yoktur yaa bence bende oluyorum ama sütüm azalmıyor hatta bu aralr arttı bilekızlar ben bu arada geçen hafta ilk reglimi oldum..sütüm de bu ara çok azaldı zaten azdı..bir baglantısı var mı..sizde de oldu mu
evet canım gittiler iyi oldu ama geldiklerisagol hülyacım komşun gittimi
offf...amma ilerlemiş sayfalar..oku oku bitmedi..pınar geçmiş olsun..ne kadar dikkat etsek de oluyor kazalar işte..
semacım dişiniz hayırlı olsun:)))darısı bize daha tık yok bizde...
ayselcim hoşgeldin..ben de türkçe öğretmeniyim bu arada..mesleki paylaşımlarda da bulunuruz :)))
xxhydxx bebişinin basmamasını dert etme..bizimki de ayakta tutunca tarla kazıgı gibi duruyordu.adım atmıyordu..birden bire basladı adım atmaya..her bebeğin gelişimi farklı.
canım 6 7 ayda bebeklerin bastıktan sonra bacaklarını kıvırmaları normalmiş, 7 aydan sonra basmaması sorun sanırımkaç saatarlıkla besliyorsunuz minikleri
bide benimki basmıyo varmı basmayan bebegi
adım aysel....bende alınmadım boşver...uzamasın konu...paylaşımlara devam edelım..benım ıcın cok faydalı oluyor...kahvaltı için ceviz olayı benımde aklıma yattı ama bebeklerimiz aha çok küçük değil mi olur mu ki??
canım burda kkımse kımseyı boş bırakmaz merak etme.bn şimdi okudum daha.ben gunde 3 kez 120 cc verıyorum 1 kez de kaşık maması.
benım kızımın ayakları çok terlıyor ayağında orap tutamıyorum çıkarıp atıyo nefret edıyo.ben de korkuyorum hasta olacak dıye ama terlıyo yazık.sorucam kontrolde dr.a
kızlar amma çok konuşmuşsunuz valla başa çıkamadım bir kaç sayfa okuyabildim ancak ne güzel bugün bebişler usluymuş demekki annelerini üzmemişler anneler sohbet etmişler:))
efenin gözündede doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı ben hergün masaj yaptım dün göz doktoruna gittik Allahıma şükür geçmiş tertemizmiş gözleri ama yinede 1 yaşındayken yine görmek lazım dedi doktor..
huggıes yarışmasına bizde katılmıştık efoşumla ama aramadılar bizi((
bakmak isterseniz resmimize
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
maşallah çok tatlısınız..bence arayacaklar....reklam bebişleri gibi çünki efe...
nilaycım çok şekersinizzz yaaa
sizden iisini mi bulacakarrr :)
canım 6 7 ayda bebeklerin bastıktan sonra bacaklarını kıvırmaları normalmiş, 7 aydan sonra basmaması sorun sanırım
yaa mayıs anneleri veriyo genelde bi sorun yok galiba, kahv. başlayınca ben de vermek istiyorum
ben de gündüz 3- 4 saat arayla 100-130 cc veriyorum, bugün yarım kase çorba sonrasında 100 cc, bide 50 cc muhallebi ve sonrasında 100 cc verdim öğünlerin ikisinde
maaşallah efoşa ne tatlı çıkmışınız canım yaa, masajı ne kadar süre yaptınız bu arada
herkese tekrar meraba, yeni topik uğurlu geldi sayfalar coştu maaşallah, bi soru da ben sorayım bari, kızlar muhallebiyi ne kadar veriyosunuz, ben milupanın sütlü pirinçlisinden veriyorum, ama en fazla 50 cc, daha versem mi acaba