Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilaycım egeli fatosh un resmi hangisi biliyor musun ?
saol bitanem:))ay çok yazmışsınız kızlar okuya okuya bitiremedim.ben okuyana kadar kızım mızıldamaya başladı.sohbet edemeden kaçıcam artıkkkkk
özgecim yazını çok begendim.şair yönünde süpermiş.hepimize tercüman olmuşsunn.
nilaycım resimleriniz çok ama çok güzel... maşallah sizee
nilaycım resimleriniz süper ana oğul çook güzelsiniz yaa bayıldım valla hele efoşun yanında sende ayrı bi güzel çıkmışsın bu resimlere bakarak nasıl aramamışlar gözleri kör herhalde ben olsam hemen seçerdim seni zaten efoş süper bi bebek :)
emelciim gönderdiğin hediyeyi aldım tatlım çok çok teşekkür ederim çook güzel çok beğendim hepsi çok değerli benim içim ömrüm yettikçe onlara gözüm gibi bakıcam iyiki varsınız kızlar iyiki tanışmışım sizinle:enbuyukkk: ilk hediyeyi benmi aldım yoksa alan varmı
hoşbulduk sevgili meslektaşım..sen çalışmaya başladın mı??çok şanssız bir döneme geldi doğumlarımız..
nilaycım fotolarınızı çok beğendim..hatta oradaki resimlere göz attım sizinki içlerinde göze batıyor ama onlar işi bilmiyormuş :)
evet canım maalesef öyle oldu..ben oğlum 3 aylıkken başladım çalışmaya..çok zor hem çalısıp hem çocuk bakmak..
iyi geceler kızlar h.g diyen arkadaşlara teşekkür ederim. benide aranıza alcakmısınızzz
hoşgeldin aramıza canım iyi geceler bende yatıyım artık..
sabahki ilk anneye ve bebişine günaydın öpüyorum ikisinide..
yani sabah kahvaltı,sonra meyve, sonra sebze, sonra yoğurt,sonra muhellebi veriyomusun ben mi abartıyorum bu seferde emmeye zaman kalmıyo
kızlar ben bu arada geçen hafta ilk reglimi oldum..sütüm de bu ara çok azaldı zaten azdı..bir baglantısı var mı..sizde de oldu mu