2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yani sabah kahvaltı,sonra meyve, sonra sebze, sonra yoğurt,sonra muhellebi veriyomusun ben mi abartıyorum bu seferde emmeye zaman kalmıyo

ay çok yazmışsınız kızlar okuya okuya bitiremedim.ben okuyana kadar kızım mızıldamaya başladı.sohbet edemeden kaçıcam artıkkkkk
özgecim yazını çok begendim.şair yönünde süpermiş.hepimize tercüman olmuşsunn.
nilaycım resimleriniz çok ama çok güzel... maşallah sizee
saol bitanem:))
nilaycım resimleriniz süper ana oğul çook güzelsiniz yaa bayıldım valla hele efoşun yanında sende ayrı bi güzel çıkmışsın bu resimlere bakarak nasıl aramamışlar gözleri kör herhalde ben olsam hemen seçerdim seni zaten efoş süper bi bebek :)

emelciim gönderdiğin hediyeyi aldım tatlım çok çok teşekkür ederim çook güzel çok beğendim hepsi çok değerli benim içim ömrüm yettikçe onlara gözüm gibi bakıcam iyiki varsınız kızlar iyiki tanışmışım sizinle:enbuyukkk: ilk hediyeyi benmi aldım yoksa alan varmı

hülyacım tatlım çok teşekkürler:kedi:
sen ve nisamda çok tatlısınız facede videosunuda izledim bayıldım valla öpüyorum ikinizide...

bu arada ilk hediyeyi zuzu havva aldı canım ben gönderdim:):eek:
çekiliş yapılan topiğe hediyenin resmini çekip koyacaksın canım..

nilaycım fotolarınızı çok beğendim..hatta oradaki resimlere göz attım sizinki içlerinde göze batıyor ama onlar işi bilmiyormuş :)

hoşbulduk sevgili meslektaşım..sen çalışmaya başladın mı??çok şanssız bir döneme geldi doğumlarımız..

evet canım maalesef öyle oldu..ben oğlum 3 aylıkken başladım çalışmaya..çok zor hem çalısıp hem çocuk bakmak..

nilaycım fotolarınızı çok beğendim..hatta oradaki resimlere göz attım sizinki içlerinde göze batıyor ama onlar işi bilmiyormuş :)

canım benim çok teşekkürler valla aramasalarda artık siz beğendiniz ya bana yeter...:lepi:

iyi geceler kızlar h.g diyen arkadaşlara teşekkür ederim. benide aranıza alcakmısınızzz:eek:

nilayım maşallah size bence onlar anlamı reklamdan süpersiniz sizi niye seçmediler kör onlar

hülyacım güle güle kullansın nisanur cicilerini foto eklede görelim dünürüm neler almış.çekilişin yapıldığı topiğe ekleyiver
ilk hediyeyi ben almıştım nilaycım çok hızlı çıktı sağolsun.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler
busaatte ne işim var demi zeynep hanım 1 haftadır sapıttığı için uyku konusunda yeni uyudu bende yatayım
öptük sizi.sabahın ilk annesine kocaman günaydın umarım mışıl mışıl uyumuşsunuzdur kuzunuzla.

yani sabah kahvaltı,sonra meyve, sonra sebze, sonra yoğurt,sonra muhellebi veriyomusun ben mi abartıyorum bu seferde emmeye zaman kalmıyo

hoşgeldin cannım, valla doğru diyosun da bunları da yemesi lazım, üstüne emmesi ya da mama da yemesi lazım, insan şaşırıyo, ama çok değildir sanırım sonuçta 7. aydasın sen, ben daha çorba ve muhallebi veriyorum, miktarı da tam bi öğünlük olmadığından üstüne mama içiyo

günaydın tüm annişlere, umarım güzel bi gün olur hepimiz için, biz birazcık daha iyi uyuduk bu gece, çok şükür :nazar:

herkese kocaman günaydınnnnn....
nilaycım teşekkür ederiz oğluşumla...ben yiyorum yanaklarını hergün.. bugun senin için yiyeceğimcokacimcoook
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz..
handecim ben de sen kadar veriyorum..dediğin gibi emzirmeye zaman yok..herhalde artık sık emziremediğim için de sütüm çok azaldı.kesilmek üzere neredeyse..mama da içmiyor artık..beğenmiyor..burnunu kıvırıp dudaklarını büzüyor hemen ..ben de zorlamıyorum..şu aralar sadece ek gıda veriyorum

Günaydıın kızlar,
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza,
Hülyacım güzel günlerde kullanın ana kız süslenin gezin, öptüm canım
ıtiraf edeyim babamız aldı hediyeleri çocukla çıkamadımki çarşıya, pembe ciciler al dedim, güzel şeyler almış zevkli kocam benim :)
Nilaycım çok güzel çıkmışsınız maşallah ikinizede
Ek gıda işini ben şöyle yapıyorum sabah cicbebeli yumurta yada peynir anne sütü böyle kahvaltı
öğlen çorba, akşam ben gelince yoğurt yediriyorum, sonra aralarda ve gece anne sütü
gece tahılınamı başlasam diyorum ama ozaman da sütü az emcek
şimdilik böyle devam edelim bakalım

kızlar yaa, çorba, meyve ve muhallebiyi kaçar cc ya da işte ne kadar veriyosunuz, biz şimdilik çorbayı yarım kase muhallebiyi de 50 cc falan alıyoruz, versem daha alıcak ama alıştırarak artırmaya çalışıyorum, benim minişin barsakları çok hassas çünkü, bu gün de bi çay kaşığıyla yoğurda başlıcam, meyveyi en sona bıraktım artık

Müminecim çorbayı bir kaseye yakın içiyor yusuf kayra
kahvaltıda 5 cicibebe peynir yada yumurta anne sütü
yoğurtta babymixin yarısını yiyebiliyor
kayısı püresini yoğurduna kattım akşam, meyve yedirirsem ki pek tatlı şeyler sevmiyor onada pekmez karıştırıyorum
Muhallebi hiç vermedim daha
Dünürüm ben çıkabilseydim gelinimede alcaktım hediye ayırmayacaktım ama çıkamadım yusuf kayra durmadı, müsait bir zamanda alıcam onada
Sanırım iyi bir kaynana olcam hehe :)))

kızlar bu sayfada haftaya kapanır walla iyi sohbet eetmişssiniz..kaydirigubbakcemile3
yarım saattir okuyorummm ..herkese günaydınnnnn..
kahvaltımı yapıp tekrar geliyorummmmm..

nilaycım bayıldım fotolarınıza hemde çok profosyenel buldum harika masallah efeye de

X