2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün ilk defa milupanın yeşil fasulye ve domatesli kavonoz mamasından aldım
nasıl kullancam onu öyle versem yemez bir şeylerle karıştırsam mı sizler nasıl veriyorsunuz

benimki sade yemiyor anne sütü ya da devam sutu ile veriyorum (30ml civarı süt ve kavanozun yarısı)

saadet hava gözünüz aydın...ben de tatili 4 gözle bekleyenlerdenim.......saadet bu arada kavanoz mamalarını ısıtıyorsun sanırım...ben hıc ısıtmadan verıyorum..oda sıcaklıgında...ısıtsam mı acaba: bir de su verırken ılıtıyor musunuz kızlar......................

tşkr ederim kibar arkadaşım a.s.
cnm oda sıcaklığndada olsa soğuk oluyor ben ısıtıyorum ılık yesin daha ii olur dieee
sende ısıt istersen cnmm miğdesi üşümesin yavrucağın

herkese merabalarr saadet gözün aydın cnm.bizimkilerde 15 tatilde gelicek babam ders veriyor çünkü.yoksa çoktan geliceklerdi..
bizde artık saatimizi 11 e kdr uzattık genelde en son 11 de uyanıoo.bu aralar iştahsız gibi.hafif ateşide war acaba dişmi gelio kızlar?*walla bizim kız 1 yaşına gelcek ağzında diş yok neneler gibikaydirigubbakcemile3..
ben milupanın meyve pürelerinden veriyorum bazen.genelde bitiriyo kalanını dolaba koyuyorum ertesi gün bitiriyorummm.sebzelerden hiç vermedm daha.bu arada yağmur ttarhanayı pek sewmedi yoğurt çorbası yapıcm yoğurt manyağı çünkü.

Günaydın kızlar...
ılkecim elifte tarhanayı sevmedi. Dün yoğurt çorbası yapmış annem ama o da gaz yaptı. Çok aradan sonra gece 4te gaz sancısına uyandık. Haberin ola :)

Günaydın kızlar...
İlkecim elifte tarhanayı sevmedi. Dün yoğurt çorbası yapmış annem ama o da gaz yaptı. Çok aradan sonra gece 4te gaz sancısına uyandık. Haberin ola :)

annen nasıl yapmış acaba özgecm.kıyamam ben elife.söyledğin iyi oldu.gerçi yoğurdu çok sewiyo yağmur bayadırda yiyoo neden gaz yaparkiiCADIARZU

gunaydın kızlar
kızım gece hıc uymuyo cıldrcam artıkakannehirgunduzde ayagımdan ınmıyor cok sıkıldım ve bunaldım hıcbısey yapamaz haldeyım ve tum gun uyuyo gunduz 1 2 saat duruyo sonra uykusu gelıyo
sızınkıler ne kadar uyuyo gunde uyku duzenı kurdunuzmu???

çok güldüm canım veririz tabi nedemek istediğin diş olsun
düşünceli arkadaşım çok sagol

ilkecim diş geliyordur zeynepte bu huysuzlukları gösterip 1-2 hafta sonra patlatıyor dişi hadi hayırlısı.zeynep çok sevdi tarhanayı 3 güne bir yapıyorum yogurduda sevdi.

kızlar tavuk haşlamıştım suyuna tavuktan minik minik parçaladım içine fasulye domatesli kavonoz mamasından koydum bayıldı deneyim sizde bence tek başına bir şeye benzemiyor bu kavanoz mamaları

sadetçim gözünydın olsun.. ohh sefan olsun.. deneiz gleiyormuş..
havvcım maşh bııdışa.. dişler artıyor desene.. bizde daha tık yok.. neneyiz biz hala..

afiyet olsun yasemincim bebeişne.. deneyelim bakalşım bizde..zaten benim kızıın en sevdiği öğün çorba.. tuzlucu kıızm benim..

benim bıdşı en çok yoğurt çorbasını seviyor.. şükür şimdidye kadar gaz olmadı bizde.. bebeğe göre değişiyor sanırsam..

arkadaşlar bu arada ben bebeğime ne verceeksem illaki ılık yapıyorum.. üşütür diye kokuyorum.. meyvesinide çorbasınıda mamasındıa.. suyunuda..

kızlar yardımmm edinnnn
asya dün akşam atşlendi.calpol verdik.düştü.uyuttum.gece 4de kalktı.bi baktım çocuk yanıyo.ateşini ölçtüm.koltuk altından 37.5 çıktı ama asya kıpkırmızıydı.yani dereceye güvenmedim.ateşi daha çok gibiydi.tekrar calpol verdik.üstünü soyduk.ıslak havluyla falan serinlettik.1saat sonra ateşi düştü uyudu.yarım saatte bi baktım iyidi.sabah 10da tekrar kıpkırmızı oldu.yine calpol falan verdim ama bu ateş geçmiyo ya.napıcammmm
koltuk altında ölçüyorum normal çıkıyo 36.5 falan.ama popodan 38 çıkıyo.çocuk kıpkırmızı.derecee bozuk galiba.koltuk altı ve popo arasında çok fark çıkıyo.
ateşlenmeside sanırım dışlerinden.ilk dışı çıkarken hiç bişey olmamıştı.ama yeni dışleri fena geliyo galiba.eli hep kulagında.
ilk defa ateşleniyo.baya panik oldum yaa..
ne yapmalıyım.4saatte bi calpol veriyorum.böylemi devam etmeliyimm???

selam kızlarr nasılsınız ben daha tarhanayı denemedim ama bugün denicem görümcem elde yapmış ondan istemiştim gönderdi saolsun bugün denicem bakalım yer inş yemezsede içine cici bebe katarım 1 2 tane bakalım evimi temizliyodum bi bakim dedim banyomla yatak odam kaldı toz alcam bide bugün erken yemeğimide yapıcam hiç iş bırakmıcam sonra keyifff yapıcammm ohh değmeyin keyfime

canım ben herzaman nisanın makatından ölçüyorum ateşi 38 i geçincede fitil atıyorum o kadar memnunumki fitilden yarım saat içinde düşüyo calpol o kadar etkili değil ya fitil daha iyi nisada hastaydı 3 gün hep akşamları ateşlendi hemen fitil verdim mışıl mışıl uyudu ateşi ağrısını kesiyo kullandığım fitil rahat ediyo bide fitilde bi madde var bebeklerdeki nöbetlenmeleri engelliyo fitilin varsa canım bide fitili dene geçmiş olsun canım

sadetçim gözünydın olsun.. ohh sefan olsun.. deneiz gleiyormuş..
havvcım maşh bııdışa.. dişler artıyor desene.. bizde daha tık yok.. neneyiz biz hala..
tşkler iremin ilgili teyzeleri

canım geçmiş olsun geçmezse bi doktora götürün isterseniz

iroşuma tavuklu sebze püresi yedirimde gelim
sonrada komşumla yarına yemeğimizi yapcazzz opuyorumnanaktan

ya kızlar başagrısı için ne içebilrim emiyoya ne alayım kullanan varmı bide gecleri benimkininde agrısı oluyo novalgin şurupmu alsamki hmen cevap veririseninz sevinirim

cvplar için tşk ederim kızlar..
fitil hiç kullanmadık.ismi ne yazbilirmisin?eşime söylim alsın bari...
keyfi şimdilik iyi gibi.çok ateşlenince aglar demi??
bide suluğunu buzluga koydum.şimdi elinde dışlerini kaşıyo.dışlıgın soguklugu hasta etöez demi???

buarada saadetcim gözün aydın.ne güzel babişkon geliyo.komşunda iyimiş valla.yemege falan yardımcı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…