2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım ben bebeğim ateşlenince 2 defa fitil verdim düzelmişti canım bi daha da yapmadı ateş
sende fitil dene istersen

ya kızlar başagrısı için ne içebilrim emiyoya ne alayım kullanan varmı bide gecleri benimkininde agrısı oluyo novalgin şurupmu alsamki hmen cevap veririseninz sevinirim

canım novalgin hapı hemen çocuk doktorumuz bana onu önermişti

paranox fitil

geçmiş olsun arzucum calpolle düşmüyosa birde fitil dene istersen.bide dr unu ara bir sor bakalım nedicek

sğl cnm
evet komşum çok iidirrr bu sene geldiler allah gönderdi banaa :Saruboceq:

geçmiş olsun arzucum calpolle düşmüyosa birde fitil dene istersen.bide dr unu ara bir sor bakalım nedicek

canım şuan iyi allaha şükür.tekrar çıkarsa fitil vercem.
eşim dra gidip sormuş.bizim yaptıgımız şeylerin aynısını anlttmış.çok yükselirse getirin demiş

daha yeni kapı çaldı sağlık ocağından dr ve hemşire geldi zeynebi knt e çok şaşırdım bu yeni bir uygulamı mı acaba bide kızdılar bize biz aşıları özel hastanede yaptırıyoruz arada bizede uğrayın dediler.
neyle koruyonuyorsunuz dedi şaşırdım aniden sorunca ne korunması dememişim dr neeee korunmuyormusun dedi ya. bende yok eşim korunuyor dedim.böyle evlere gelmeleri güzel ama.

ya arkadaşlar ben toplu alıntı yapmayı beceremiyorum zaten kafa mafa kalmadııı gece hemen hemen hiç uyumadık bizde uyumuyo oğluşum ya naptıysam uyumuyo açmı diyorum mama yapıp yediriyorum kusuyo altını değiştiriyorum ayağımda sallıyorum yatağında sallıyorum salıncakta sallıyorum yooookkk uyumuyoooo eşimle nöbetleşe uyanık durdk offoffohaoldumsmile

ne iimişşş burdaaa öylee bşyy nerdeeee gittiğinde bile aşıya iğneyi vuruyorlr tmmm yok kontrol fln
bidee eve geleceklerrrr nerdeeeeee
şurdan bi gtsekkkk yaaaaaaaaaaa
bide kızlar haberlerde gördnz mü 4 yşnda düdüklü tencereye giren kızaaa
spiker söylerken kesin urfadır dedim ve çıktıııı :teytey:

neyki bu bebelerin derdi ya
aynı durumdayız canım gece çoştu bizimki uyuyor 20 dk sonra ağlayarak uyanıyo.bende sersem gibiyim
canım kiminkini alıntı yapcaksan MQ yazana bas sonra enson kişinin MQ suna bastıktan sonra alıntı yapa bas umarım anlatabilmişimdir

çok güldüm ya evt izledim kızmış bide o erkek gibi.nasılda girdin ona zeynebi şimdi koysam sığmaz inanki.
hadiya belki burda başlamışlardır oraya yavaş yavaş gelir 5-10 sene sonra :)
tez zaman da kurtulun canım ay bilirim oraları 5 sene kaldık ceylenpınar da

tatlım alt tarafta MQ VAR ONU TIKLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…