2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef bunu biz ayarlayamıyoruz, bu spoşlar canı ne isterse onları yaptırıyorlar bize. Ben ek gıda vermeye çalışıyorum 2. kaşıkta ağzını açmıyor biraz zorlayıncada ağlamaya başlıyor ve emmek istiyor. :ecrin_bebek: Mecburen emziriyorum. Yarın 7. ayı dolduruyoruz ama ben daha hiç emmeden bir öğün atladığımızı hatırlamıyorum. -tatlicadiarzu-

hmm ewt haklısın cnm bazı bebekler sorun çıkarabiiliyo yemek konusunda..
umarım düzelir..
bizim öğünümüz şöyle..

sabahh:1 çay kaşığı pekmez,ıhlamur yada meyve suyu(milupanın organik meyve suları)içine 4,5 cicibebe.bunları bulamaç gibi yapıyorum.
ayrı tabağa yumurtanın sarısı ve 1 çay kaşığı labne peynir ayrı ayrı weriyorumm yumurtaya bayılıyoo ..walla kase bitiyoo hiçbişey kalmıyoo.1 saat sonra falan emziriyorumm.

öğle:meyve püresi,yoğurt..
ikindi:çorba ,anne sütü..
akşama :muhalllebi ,anne sütü
gece:gece tahılı ,anne sütüü..

tabi bu düzen her zaman aynı olmuyooo.değişebiliyo zamanlar ve yiyecekler..
ne zaman isterse anne sütü alıyo ama sütüm çok değil ona yetecek kadar emiyo kendi bırakıyo..işte geçen sordum ama sadece sen cvp wermiştin sanırım.
neyse tekrar sorayım bari..anne sütü 500 ml alması gerekiyomuş ekgıdaya geçtikten sonra benim okadar stüm hayattaa çıkmaz..
acaba bu eksiklikmi yani dewam sütümü ilave edicezz..saçma geliyo bana bu zamana kadar hiç mama vermedim şimdi ek gıdaya geçince wermek mantıksız geliyo bana..
aman neyse gece gece çok uzattımm.

özgeeeeee çok güldüm sanaaa.
hülya bende istiyorumm şarkıyııııı..
ben yatayımm yarın görürşükkk
iyigecelerrrrrrrrrrrrrr

Ben sütümü sağmadığım için bilmiyorum ne kar çıkıyor ama oğlum emiyor kendi bırakıyor ve 3 saat kadar tok duruyor. Demekki doyuyor.
Gece tahılı toz halindemi satılıyor, benimki evde hazırlananları yemiyor mecburen hazır gıdalara başlıycam.:1closedeyes:

benim oğluşumda 150 ml biberon maması yiyo emiyoda ama sütüm çok az benim biz zaten doğduğundan beri mama takviyeli gidiyoruz kaçırdığım msjları tek tek okudum topluca cevap veriyorum:dance:ıhlamuru ben kahvaltısının yanında veriyorum bide biz çay içerken bardaklara saldırıyo bende oğluşa ıhlamur yapıp içine bi damla pekmez damlatıyorum içiyo:lepi:benim bebişimde muhallebiyi tam ölçk ymiyo yarrım ölçek yapıyorum mecburen onu yiyo bu arada biz 4 tane damla kullanıyoruz sizler ne alemdesiniz ?ferro sanol devt 3 acd3 d flor kullanıyoruz bebişlerin dişleri hayrlı olsun sağlam olsun inşallah
bizde daha bi numara yok
emekleyen bebişler varmı?
herkesi çok öptüm

bide nası bu kadar sık girip sürekli yazabiliyosunuz bana formül verin :1shok: ben hiç bişey yapamıyorum batuyla ilgilenmekten walla anca ev içi işleri halledip yemek yapıyorum çamaşır bulaşık fn fln ama hiç bişeye vakit bulamıyum çok ilgi istiyo benim oğluş banada formül verin-tatlicadiarzu-

bu arada herkes regl olmaya başladımı ya ben hala olmadım
istanbul buluşması süper fikir bencedegamyoncuiremsu
gerçi ben aranıza çok geç katıldım ama çok sevdim buray hergün mutlaka girip okuyorum bazende yazıyorum çok sıcak bi ortam:sm_cool:

tatlım ben 5 aydan beri oluyorum.

günaydın kızlar muhallebi ya da gece tahılı verdiğinizde gece kesintisiz uyuyor mu?Benim kızım sürekli uyanıyorda

Kızlar günaydın,
biz gece hiç uyumadık, Yusuf Kayram zır zırr çok ağladı ve sadece babasının kucağında sustu, buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum
akşam 11 den sabah 6 ya kadar hiç emmedi, sağdım biberonuda istemedi
sabah 6 da artık calpol verdim, dişine jel sürdüm, biraz emdi uyudu,
sanırım incimiz gelcek artık
bu arada test tek çizgi çıktı, ama hala gelen yok iki gün bekleyip tekrar yapıcam
bugün uykusuz çalışacağım inşallah bir hata yapmam

Nevergiveup, gece tahılı verince kesintisiz uyumuyor ama geç kalkıyor, mesela 2-3 saatte bir uyanır mutlaka benim oğlum, gece tahılı yiyince sabah 5 e kadar uyuyor, onuda herzaman yemiyor, keyfi yoksa açmıyor bile ağzını

topikten bi arkadaşın doktoruda 750 ml demişti ek gıdanın yanında içmesi gereken anne sütü diye cnm
hiç mama vermediysen verme sütünden alabldiği kadar alsın gerisi ek gıda olsun derim ben

o zmn cnm 100-110 ml arası emiyodur
irem böyle içtiğinde 3 saat içmiyorda ondan biliyorum
evet markaların gece tahılı var cnm toz halinde anne sütünlede yapablrsin su yerine

geri geri emekliyorr bnm kızım
irem 6.5 aylıkken oldum cnm ben regl
günaydın kızlar muhallebi ya da gece tahılı verdiğinizde gece kesintisiz uyuyor mu?Benim kızım sürekli uyanıyorda
ben 1 kere verdim gece tahılı 4 saat sonra acıktı
anne sütü aldığındada geceleri 4 saat sonra acıkıodu değişen bşy olmadı yani cnm

günaydınnn kızlar
ben pındığımın kahvaltısını yaptırayım
görüşürüzzz

günaydıınnnn
biz kahvaltımızı yaptık
şekerleme de yaptıkkk
şimdi yerde mızmızlanıp oyun oynuyoruzzzzzz

ya allah aşkına biri bişe sölesinnnn
bebişi emen anneler ek gıdadan kaç saat sonra ve kaç dk emiyo bebişlerrr?????

çağatay 1 saat sonra 4 dk kadar emiyo acıkıncaa 6 dk sabah en aç haliyleeee 8 dkkk
ben mi çok erken emziriyorum yoksa çağatay mı az emiyoo????

gece emince bidaha 3 saat sonra kalkıyo 6 dk kadar emiyoooo

geçen nilayım demişki 20 dk emiyo maşallahh
ama çağatay asla emmedi o kadar 3 aydan sonraa

dişiniz yolda galiba emelcim...hadi hayırlısı...ogluma gece tahılı verdiğimde hiçbir değişiklik gözlemedim...yine aynı aralıklarla uyanıyor
6 ve 9 ay arası 750ml 9 ve 12 ay arası 500ml anne sütü ya da devam sütü içmeliler diye biliyorum.....dün milupayı arayıp su ile hazırlanan kaşık mamalarınızı anne sütü ya da devam sütü ile hazırlasam olur mu dedim....olmaz dediler...bebege fazla gelir...böbreklere fazla yük binermiş...

semacım selam...aynı endişeyi ben de yaşıyorum...dk tutmadım ama ege çok az emiyor...zaten sağdığımda da 70 80 ml anca süt çıkıyor ....ben az emmesini sütün azalmasına bağlıyorum....gerçi bebek emdikçe gelir derler ama bilemiyorum....zaten kilosundan belli benim oglumun 6 ay 3 günlükken 7230grdı...seninkinin kilosu nasıl canım...ordan anlayabilirisn belki yetip yetmediğini...belki çok kuvvetli çektiği için kısa sürede emip bırakıyordur

fatoşum güçlü emiyo
ama benim oğlum hep öle zayıf bi bebekti çünkü 2 aylıktan beri kıpırtısı hiç durmadı aşırı hareketlii
bu ay itibariyle 7800 olmuşş bu ay 400 gr almışş dr normal dedi çünkü çok hareketli ii bile almış sayabiliriz dediii
ben el pompasıyla gayret edip sağsım dişi çıkarken ememiyodu bi göğsümün yarısından 120 çıktı ama bu 7saat emmedikten sonraydı
yani 8 9 kere emiyo her emmede bu dk yla 80 cc alsa yeter heralde dimi????
ayrıcı egenin kilosu az değil çağatayda 6 aylıkken 7400dü ama boyu uzun 73 cm olduk:)))

Canım Elif 4.aydan bu yana 4 ya da 5 dk emiyor. Doktorumuz bebişlerin hızlı emdiğini sütü de 5 dk'da bitirdiğini söyledi. Gerisi zaten keyifmiş. MAşallah ben sadece anne sütü verdim 6. aya kadar. Emmelerimizde 3 saatte birdi. Demek ki doyuyormuş. Elif biliyorsun dombili yani maşallah. Geçen ay 10 kiloydu.
Şımdi işe başladım biraz düzene girdi. EK gıdadan sonra 2 bazen 3 saate kadar emmeden duruyor. Ama ben yanındayken ne yerse yesin yarım saat geçmeden memişe yapışıyor. Bıraz şımarıklık yani artık bu emme işi galiba. Tatlı niyetine götürüyorlar. cokacimcoook

vala cnm verdiğimde hiç rahatsız olmadı
ama neden tahıllıya anne sütü ile de hazırlanabilr yazmışlarrr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…