sağol cnm cvp içinbenim oğlum hiçbir zaman mama ölçülerinde ki gibi içemedi ilk başlarda hep o ölçülere göre yapıyodum bir sürü mama çöp oluyordu.. bende 130 falan hazırlıyorum zaten çok iştahlı bir bebek değil ayaz...
fatoşcum biz mama kullanmadığımız için cvp yazamadım
canım görmemişim benkusura bakma.ben derine 150 cc verıyorum devam sutunu.kaşık mamasını da göz kararı yapıyorum açıkçası.
tskkrler
canım nazar değdi valla sana geçmiş olsun.
herkeste urum aynı sanırım...bu mama firmaları bol bol hazırlayalım...kalanı çöpe gitsin daha çok para kazanalım diyorlar herhaldeBende işyerinde hızlı hızlı okuduğum için bazı şeyleri görmeyebiliyorum,
ek gıdalardan bir tek 8 tahıllı kullanıyorum , oda 4 kaşık diyor tarifind, ben 2 kaşık koyuyorum en fazla,
onu bile bitiremiyor
Dünürüm kent meydanına gittik en yakın orası ya bize, Avatara, bilim kurgu ama güzeldi ben beğendim,
bir gün hep beraber gidelim ne güzel olur
ahh zzuzum eskisi gibi nerdeeee boshayallersmile
cnm ya çok geçmiş olsun
irem şükür bağırsak enfeksiyonu atlattı bi kere daha olmadı bşy
hiç bi bebek hasta olmasın yaaa
iremciğime brokoli patetes püresi yedirdim şimdi uykuya geçti yavrum
yaa bşy sorcam 1 yaşına kadar domatesde yasaklılar listesinde ya hanii
domatesli bşyler yapan var mııı
yada yediren hazır kavonozlardanda olabilir
bn hiç vermedim de domatesli bşy aklım karıştıı
vala cnm verdiğimde hiç rahatsız olmadı
ama neden tahıllıya anne sütü ile de hazırlanabilr yazmışlarrr???
fatoşum güçlü emiyo
ama benim oğlum hep öle zayıf bi bebekti çünkü 2 aylıktan beri kıpırtısı hiç durmadı aşırı hareketlii
bu ay itibariyle 7800 olmuşş bu ay 400 gr almışş dr normal dedi çünkü çok hareketli ii bile almış sayabiliriz dediii
ben el pompasıyla gayret edip sağsım dişi çıkarken ememiyodu bi göğsümün yarısından 120 çıktı ama bu 7saat emmedikten sonraydı
yani 8 9 kere emiyo her emmede bu dk yla 80 cc alsa yeter heralde dimi????
ayrıcı egenin kilosu az değil çağatayda 6 aylıkken 7400dü ama boyu uzun 73 cm olduk:)))
masallah oglusuna....ege de cok hareketlı bıraz da ıstahsız...zaten cagatayla bı ortak ozellıklerı daha var....ayakta sallanarak uyumaları ve uyku suresınce orda kalmaları
o zmn cnm 100-110 ml arası emiyodur
irem böyle içtiğinde 3 saat içmiyorda ondan biliyorum
evet markaların gece tahılı var cnm toz halinde anne sütünlede yapablrsin su yerine
[/COLOR]
kızlar, bebek emerken çeşmeden akar gibi akarmış ağzına,
sağarken öyle olmuyor
yuskomda 5-6 dakika emiyo
doktor gece için sadece sma verdı kızlar.ilk kez hazır mama vercem.
dıgerlerını verdırmıyo sma cok ıyı bır mamaymış.
ne verdıysem dkundu cunku kendı yaptıklarım bu arada..
sma deneyen varmıbilmiyorumkismile
Normal mi peki bu durumkafamçokkarıştı
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:bbo:
kızlar ben saadetin tarifiyle cicibebe yapmıştım, sonra onu blenderdan geçirdim, böyle un gibi oldu,
annem benim sütümün içine 3 kaşık kadar koyup işte yumurtası peyniri öyle yediriyor,
ama tarif zaten tereyağlı 100 gr. tereyağı koydum içine, annem bugün kahvaltısınada biraz tereyağ eklemiş, gecedende aç olduğu için zıpır oğlum hepsini yemiş,
ağır gelirmi şimdi napçam ben(
anneme de bişey diyemedim bir daha koyma onda tereyağ var dedim tamam dedi napsın