2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ah sağolun yaa içim rahatladııı
ne bilimmm her bebek farklıdır ama bende zorluyorum bazen emsin diye sinirleniyo az emmesinde gerisi önemli değil
evet boşalttığını biliyorum bardaktan içer gibi hızlı hızlı lık lık lık götürüyo ama ne bilim işteeee
evet çağatayda bazen mememi tutup üstündeki giysimi çekiştiriyo aç diye açıyorum ağzına alıp emzik gibi duruyo puuhhh yapıp ses çıkarttırıyooo iki eliyle mıncıklıyooo oyun oynuyo anlıcağınn

bu yaramazaın yine uykusu geldiiiii mızmız başladııııı
ben sallıyım da uyusun ama net açık okucam sizi okişşş öptüm arada smiley gönderirim klavye yasak uzakta kalıyo mousela yapılanaları yaparım okişş

sağol cnm cvp için

fatoşcum biz mama kullanmadığımız için cvp yazamadım

en güzeli saadetcim
canım görmemişim benkusura bakma.ben derine 150 cc verıyorum devam sutunu.kaşık mamasını da göz kararı yapıyorum açıkçası.
tskkrler

canım nazar değdi valla sana geçmiş olsun.

herkeste urum aynı sanırım...bu mama firmaları bol bol hazırlayalım...kalanı çöpe gitsin daha çok para kazanalım diyorlar herhalde

dometes yeşil fasülyesi var ya milupanın ben onu yedirmiştim...bişey olmadı cnm

vala cnm verdiğimde hiç rahatsız olmadı
ama neden tahıllıya anne sütü ile de hazırlanabilr yazmışlarrr???

ustunde anne sutu ıle hazırlanır yazanlar tabıkı anne sutuyle saadetcım hanı bazılarında su ıle yazıyor ya ben onlar anne sutuyle hazırlayabılırmıyız dıye sormustum

masallah oglusuna....ege de cok hareketlı bıraz da ıstahsız...zaten cagatayla bı ortak ozellıklerı daha var....ayakta sallanarak uyumaları ve uyku suresınce orda kalmaları

günaydın kızlar..ben gece tahılı veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor,
arkasından emerse emiyo keyfine bağlı hanımefendinin..
11 gibi uyuyoo 6 buçuk 7 gibi kalkar..kesintisiz gece uyanmaz.nadir oluyo bazennn kalkması..
7 gibi kalktığındaa emer biraz oynar tekrarr,aralıklarla kalkıyo ama emmek için değil sallanmak istiyoo gözler uykulu hemen dalıyoo 11 e kadar böyleyiz sonra kahvaltıı derken gün bitiyoo iştee..
yani tahıl çokda önemli değil amen bebekler için...

walla kızlar ben zaannetmiyorum yağmur gün içinde benden 500 ml 750 ml süt emsin..
zaten 3 yada 4 kez emiyo.ondada 5 bazen 10 dk bile olmuyoo.
bilmiyorum ya kontrolde soracam doktorumuza bakalım ne dicek?*

neyse bz bugünde gezmeye gidicezz ewde durmuyoruz hiç wallaaa
öptüm sizi görüşrüzzz..

kızlar su ile hazırlananların içinde devam sütü var, ondan herhalde ağır gelir demişler
bazıları da sadece tahıl sanırım onlar süt ile hazırlanabilir

kızlar, bebek emerken çeşmeden akar gibi akarmış ağzına,
sağarken öyle olmuyor
yuskomda 5-6 dakika emiyo

doktor gece için sadece sma verdı kızlar.ilk kez hazır mama vercem.
dıgerlerını verdırmıyo sma cok ıyı bır mamaymış.
ne verdıysem dkundu cunku kendı yaptıklarım bu arada..
sma deneyen varmıbilmiyorumkismile

kızlar, bebek emerken çeşmeden akar gibi akarmış ağzına,
sağarken öyle olmuyor
yuskomda 5-6 dakika emiyo

Evet çeşmeden akr gibi akıyor, benim sütazen fazla eliyor genzinekaşıyor bırakınca sütüm şırıl şırıl akıyor, kasları kuvvetlendiği içinde güçlü çekip doyuyorlar.zemuszemus

cnm ben nmama hiçç kullanmadım ama sma güzel bir mama öyle duymuştum birde hipp organik çünkü.

ben ilk hafta sütüm gelmemişti ,bir hafta kadar sma gold kullandım, sütüm geldikten sonra bir daha hiç mama vermedim
en iyisi sma diyorlar bende duydum

kızlar cevaplarınız için teşekkürler.Benim bebeğim emmiyor şuan sağarak veriyorum.450-500 ml civarında çıkıyor çok şükür.Bu da yetiyordur diye düşünüyorum.Allah a şükür gelişimi iyi.6,5 aylıkken 8900 gr 67 cm idi. Kahvaltı sebze çorbası ve yoğurt veriyorum ayrıca.

Bugün tahılda vermeyi deniycem ama sanırım fazla gelecek.Hiç olmazsa 5-10 kaşık arası yedirmeyi deneyeyim bakalım

kızlar ben saadetin tarifiyle cicibebe yapmıştım, sonra onu blenderdan geçirdim, böyle un gibi oldu,
annem benim sütümün içine 3 kaşık kadar koyup işte yumurtası peyniri öyle yediriyor,
ama tarif zaten tereyağlı 100 gr. tereyağı koydum içine, annem bugün kahvaltısınada biraz tereyağ eklemiş, gecedende aç olduğu için zıpır oğlum hepsini yemiş,
ağır gelirmi şimdi napçam ben (
anneme de bişey diyemedim bir daha koyma onda tereyağ var dedim tamam dedi napsın

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:bbo:

benim oğluş da öyleydi uyuduğu sürece ayağımdan bırakamıyodum oda çok bağlayıcı oluo hç bişey yapamıyosun hareket edemiyosun sonra salıncak kurduk bldiğin eski model tavan salıncağı onla rahat ettim ayağımda sallıyorum dalıyo sonra hoop salıncağa gidip gelip sallıyorum en azndan işime gücüme bakabiliyorum sende dene istersen hayat kurtarıcım oldu benim walla tavsiye ederim:teselli:

selammm
asyayı uyuttum.nette bakındım.ama canım sıkıldı.uyku çöktü yaaa
halbuki sabah 10kadar ana kız uyuduk.insanın uyudukca uykusu geliyo.
dünden yemegimde var.bugüne iş kalmadı.
asyaya hamileyken bi battaniye örüyodum.yarım kalmıştı bari ona devam edeyimmm:hulya:

Emelcim 100 gram yanlis yazdin sanirim...100gram tereyagi sok bir rakam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…